Jajcek 31.05.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 no co Wy !!! Właśnie rozliczyłam projekt - niektórzy się ucieszą, że sobie przerwałam na chwilę bronsowanie na forum znoffu nagrody ? dla jednych nagrody , dla innych kary jesli mozna wybierac to ja do tej pierwszej kolejki poprosze aaaaa na to trzeba zasłużyć :) a ja nie zasluzylem ???? no dooooobra - wpisuję CIę na listę tych do nagród... trzymam za slowo jutro na zoliborzu sie meldujer po odbior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.05.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 no co Wy !!! Właśnie rozliczyłam projekt - niektórzy się ucieszą, że sobie przerwałam na chwilę bronsowanie na forum znoffu nagrody ? dla jednych nagrody , dla innych kary jesli mozna wybierac to ja do tej pierwszej kolejki poprosze aaaaa na to trzeba zasłużyć :) a ja nie zasluzylem ???? no dooooobra - wpisuję CIę na listę tych do nagród... trzymam za slowo jutro na zoliborzu sie meldujer po odbior No swoją drogą to mógłbyś w końcu pupę ruszyć ... na kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.05.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 no co Wy !!! Właśnie rozliczyłam projekt - niektórzy się ucieszą, że sobie przerwałam na chwilę bronsowanie na forum znoffu nagrody ? dla jednych nagrody , dla innych kary jesli mozna wybierac to ja do tej pierwszej kolejki poprosze aaaaa na to trzeba zasłużyć :) a ja nie zasluzylem ???? dzizzzzis to ja tez kce ło matko - kto na to zarobi ????/ no dooooobra to ja dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.05.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 no co Wy !!! Właśnie rozliczyłam projekt - niektórzy się ucieszą, że sobie przerwałam na chwilę bronsowanie na forum znoffu nagrody ? dla jednych nagrody , dla innych kary jesli mozna wybierac to ja do tej pierwszej kolejki poprosze aaaaa na to trzeba zasłużyć :) a ja nie zasluzylem ???? dzizzzzis to ja tez kce ło matko - kto na to zarobi ????/ no dooooobra to ja dziekuję A proszę uprzejmię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.05.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 ostatnio nie mogę nadążyć za wami Ja dziś też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.05.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 ostatnio nie mogę nadążyć za wami Ja dziś też... I Tobie też życzę sprawniutkich paluszków ( jako i Twojej małżonce ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.05.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 alo, co tak się cicho zrobiło? Czy mam wyjść na siusiu, żeby następna stronka poszła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.05.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 klientka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.05.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 klientka och, te klienty to tak du..pę zawracają .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.05.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 a ja muszę ..... na chwilkę......bo będzie nieszczeście ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 31.05.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 ostatnio nie mogę nadążyć za wami Ja dziś też... I Tobie też życzę sprawniutkich paluszków ( jako i Twojej małżonce ) myślę , że takowe posiadam, ale rozdwoić się nie potrafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 31.05.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 a ja muszę ..... na chwilkę......bo będzie nieszczeście ........ no to biegusiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.05.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 a ja muszę ..... na chwilkę......bo będzie nieszczeście ........ tym razem rzeczywiscie. nagadałam się, a na koniec ona stwierdziła, że chce pokoj jednoosobowy. A w tym terminie takowego brak. wychodzac stwierdziła, że zmarnowala swoj czas chyba moj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.05.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 a ja muszę ..... na chwilkę......bo będzie nieszczeście ........ tym razem rzeczywiscie. nagadałam się, a na koniec ona stwierdziła, że chce pokoj jednoosobowy. A w tym terminie takowego brak. wychodzac stwierdziła, że zmarnowala swoj czas chyba moj Och - to mój ulubiony sort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 31.05.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 a ja muszę ..... na chwilkę......bo będzie nieszczeście ........ tym razem rzeczywiscie. nagadałam się, a na koniec ona stwierdziła, że chce pokoj jednoosobowy. A w tym terminie takowego brak. wychodzac stwierdziła, że zmarnowala swoj czas chyba moj Och - to mój ulubiony sort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.05.2006 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 my mamy różny sort. Psychologiem i psychiatra trzeba być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 31.05.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 my mamy różny sort. Psychologiem i psychiatra trzeba być majka a można wiedzieć czym się zajmujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 31.05.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 to jest mój 2000 post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.05.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 to jest mój 2000 post A TO GRATULACJE MARCELKU :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 31.05.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 to jest mój 2000 post A TO GRATULACJE MARCELKU :):) dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts