zaba_gonia 31.05.2006 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 ciekawe czy fajnie być niewidzialnym...na forum Od dzisiaj ukrywam się czesc niewidzialna Zabo skąd wiedziałes ze jestem????? Czesc Jacuś! po zapachu Dobre... I jak walę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.05.2006 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 zaba -fajnie ,fajnie jak Cie nie widać .....można podglądać bez konsekwencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 31.05.2006 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 zaba -fajnie ,fajnie jak Cie nie widać .....można podglądać bez konsekwencji Ewa?? O jakich konsekwencjazh mówisz? Bo nie kumam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 31.05.2006 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 czesc wam Majka fajnei mysmy w lutym zastanawiali sie nad kupnem tygodnia w Tunezji była jakas promocja all inc. ale potem zdecydowalismy o budowie i nici z wakacji ...a marzy nam sie wygrzanie gdzies.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 31.05.2006 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 ciekawe czy fajnie być niewidzialnym...na forum Od dzisiaj ukrywam się czesc niewidzialna Zabo skąd wiedziałes ze jestem????? Czesc Jacuś! po zapachu Dobre... I jak walę???? slicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.05.2006 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 ciekawe czy fajnie być niewidzialnym...na forum Od dzisiaj ukrywam się a co? znaczy przed kim? Tak dla sprawdzenia, czy tak fajnie podglądać.... A właśnie Ty Majka sie też ukrywasz i Ewa I Jajcek i Mamoń... dlaczego??? bo strasznie skaczę po forum. Po co ma to ktoś widzieć. Znaczy admin widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.05.2006 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 czesc wam Majka fajnei mysmy w lutym zastanawiali sie nad kupnem tygodnia w Tunezji była jakas promocja all inc. ale potem zdecydowalismy o budowie i nici z wakacji ...a marzy nam sie wygrzanie gdzies.. zostaje solarium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.05.2006 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 dziś popsikali mnie nowym zapachem Salwadore Dali Sea...... REWELACJA ....... chyba jutro pobiegnę sobie kupić , a próbkę nosiłam od tygodnia w torebce i jakoś sie nie skusiłam aby powąchać Zapamiętajcie ....Salwadore Dali ......cudownie świeży zapach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.05.2006 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 dziś popsikali mnie nowym zapachem Salwadore Dali Sea...... REWELACJA ....... chyba jutro pobiegnę sobie kupić , a próbkę nosiłam od tygodnia w torebce i jakoś sie nie skusiłam aby powąchać Zapamiętajcie ....Salwadore Dali ......cudownie świeży zapach za drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.05.2006 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 zaba -fajnie ,fajnie jak Cie nie widać .....można podglądać bez konsekwencji Ewa?? O jakich konsekwencjazh mówisz? Bo nie kumam.... że Cię ktoś wywoła do odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.05.2006 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 dziś popsikali mnie nowym zapachem Salwadore Dali Sea...... REWELACJA ....... chyba jutro pobiegnę sobie kupić , a próbkę nosiłam od tygodnia w torebce i jakoś sie nie skusiłam aby powąchać Zapamiętajcie ....Salwadore Dali ......cudownie świeży zapach za drogie ile ,bo nie wiem !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 31.05.2006 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 dziś popsikali mnie nowym zapachem Salwadore Dali Sea...... REWELACJA ....... chyba jutro pobiegnę sobie kupić , a próbkę nosiłam od tygodnia w torebce i jakoś sie nie skusiłam aby powąchać Zapamiętajcie ....Salwadore Dali ......cudownie świeży zapach Też wypróbuję... Chanel tez ma nowy zapach, tylko nie pamietam jak dalej ..........coś jakby Sensuelle???cz jakos tak...Ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.05.2006 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 a w ubiegłym tyg. kupiłam nową Cindy Crawford i Izabelle Rosselini - bardzo mi sie spodobały takie małe 30ml...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.05.2006 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 dziś popsikali mnie nowym zapachem Salwadore Dali Sea...... REWELACJA ....... chyba jutro pobiegnę sobie kupić , a próbkę nosiłam od tygodnia w torebce i jakoś sie nie skusiłam aby powąchać Zapamiętajcie ....Salwadore Dali ......cudownie świeży zapach za drogie ile ,bo nie wiem !!!! od 110 zl zl za 30ml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 31.05.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 ciekawe czy fajnie być niewidzialnym...na forum Od dzisiaj ukrywam się a co? znaczy przed kim? Tak dla sprawdzenia, czy tak fajnie podglądać.... A właśnie Ty Majka sie też ukrywasz i Ewa I Jajcek i Mamoń... dlaczego??? bo strasznie skaczę po forum. Po co ma to ktoś widzieć. Znaczy admin widzi majka Ty juz prawie pięć lat tu jesteś!!! Czy jeszcze ktos oprócz Ciebie jest takim wiernym forumowiczem??? Dlaczego nie byłaś na zjeździe??? Powinnas medal dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.05.2006 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 ciekawe czy fajnie być niewidzialnym...na forum Od dzisiaj ukrywam się a co? znaczy przed kim? Tak dla sprawdzenia, czy tak fajnie podglądać.... A właśnie Ty Majka sie też ukrywasz i Ewa I Jajcek i Mamoń... dlaczego??? bo strasznie skaczę po forum. Po co ma to ktoś widzieć. Znaczy admin widzi majka Ty juz prawie pięć lat tu jesteś!!! Czy jeszcze ktos oprócz Ciebie jest takim wiernym forumowiczem??? Dlaczego nie byłaś na zjeździe??? Powinnas medal dostać faktycznie strasznie dlugo inni zabrali sie do pracy, a ja tu baki zbijam nie chce medalu, nie lubię tłumu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.05.2006 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 dziś popsikali mnie nowym zapachem Salwadore Dali Sea...... REWELACJA ....... chyba jutro pobiegnę sobie kupić , a próbkę nosiłam od tygodnia w torebce i jakoś sie nie skusiłam aby powąchać Zapamiętajcie ....Salwadore Dali ......cudownie świeży zapach Kupiłam takie naszej pani doktor Też mnie urzekły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.05.2006 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 kupiliśmy dzisiaj nowy stół http://www.klose.com.pl/gfx/libary/mebel/3838-30.jpg rozkłada się do 360cm jeszcze tylko krzesła ,tylko nie wiem jakie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.05.2006 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 dziś popsikali mnie nowym zapachem Salwadore Dali Sea...... REWELACJA ....... chyba jutro pobiegnę sobie kupić , a próbkę nosiłam od tygodnia w torebce i jakoś sie nie skusiłam aby powąchać Zapamiętajcie ....Salwadore Dali ......cudownie świeży zapach Kupiłam takie naszej pani doktor Też mnie urzekły po co kupiłaś panie doktor perfumy? chyba nie łapowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.05.2006 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 dziś popsikali mnie nowym zapachem Salwadore Dali Sea...... REWELACJA ....... chyba jutro pobiegnę sobie kupić , a próbkę nosiłam od tygodnia w torebce i jakoś sie nie skusiłam aby powąchać Zapamiętajcie ....Salwadore Dali ......cudownie świeży zapach Kupiłam takie naszej pani doktor Też mnie urzekły po co kupiłaś panie doktor perfumy? chyba nie łapowka Gdzież tam łapowka. Świetna z niej babka, duzo nam pomogła. (Problemy zdrowotne z naszą corką) , tak podziękować chciałam, z sympatii tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts