Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

Niby dobrze tylko pogoda mnie denerwuje :evil:

Ja wczoraj poszłam spać o 20.00 !!! i obudziałam się dziś o 9.00 - nieźe , co ? Przy moim ciśnieniu 60/40 taka pogoda to końcówka...

Nefer 60/40???? :o :o :o :o

ja to mam 90/60 czasem 100/70 i ratuje sie kawami

Ja tak od urodzenia :):) Można sie przyzwyczić - tylko takie ciśnienie jest "niemierzalne" i pielęgniarki histeryzują :):)

oj tak zdecydowanie ja kiedyś usłyszałam hałso trup.. :)

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nefer wcale sie nie smieję ,bo ja na ten stół poluję od 2 lat jak tylko zobaczyłam go w sklepie ale cena mnie powaliła ( ponad 3 tyś wtedy ) teraz ok 2850 zł ....tez nie mało ale jak zobaczyłam na kiermaszu 750 zł to nie mogłam uwierzyć ....co prawda ma ryskę ale do przeżycia

Nefer wcale sie nie smieję ,bo ja na ten stół poluję od 2 lat jak tylko zobaczyłam go w sklepie ale cena mnie powaliła ( ponad 3 tyś wtedy ) teraz ok 2850 zł ....tez nie mało ale jak zobaczyłam na kiermaszu 750 zł to nie mogłam uwierzyć ....co prawda ma ryskę ale do przeżycia

A tam ryska... za te pieniądze to darmo.

Cześć dziewczyny :p :P :p

witam dzieciaki :D :D :D

część mebli stoi ....są PIĘKNE

Stół jest barrrdzo stabilny bo nogi też się przesuwają razem z blatem ( pstryknę kilka fotek ale po południu)

Meble KLOSE .....to juz jest wyższa półka ....ale w takiej cenie ,że grzechem byłoby nie wziąć :D zaraz jade po jeszcze jedną komodę i krzesła .......a jednak się zdecydowałam :D

moje wakacje poszły w pole :wink: ........ale niech tam .......strasznie się cieszę ....taka okazja cenowa zdarza się rzadko albo wcale :D :D :D

A nie ma znajomy znajomych w Poznaniu :wink:

Aga to czemu mnie czasem mimo niskiego cisnienia łeb boli? i wtedy mam mała roźnice miedzy skurczowym i rozkurczowym (max 20) z czym to sie wiąze?

zmykam bede za 2 godziny jade do ucznia na lekcje indywidulane.. :roll:

Cóż nisko ciśnieniowcy są bardzo wrażliwi na skoki ciśnienia na zewnątrz szczególnie jak ciśnienie skacze tak jak na moim terenie w ciągu dnia są duże wahania, najbardziej odczuwamy spadki ciśnienia, wtedy właśnie dochodzi do zmniejszenia amplitudy czyli różnicy między górnym i dolnym ciśnieniem - tak mamy i raczej nie ma na to lekartswa.nisko cieśnieniowców się nie leczy w przeciwiństwie do tych z nadciśnieniem.

Nefer niby można tylko ktoto potem spłaci :o :roll:

Moje wnuki :)

Myslisz że można im zostawić to w spadku :wink: :)

Moooowa :) Niech wspominają dziadków całe życie :) Znałam takiego jednego co zostawił swoim dług 1.850.000 pln - a żeby było śmiesznie, to jak jego syn się zrzekł "spadku" to on automatem przechodzi na jego dzieci ( 2 i 4 lata) i musiał w ich imieniu się zrzekać tego dobra ...:):)

To dopiero ułańska fantazja ...

Nefer niby można tylko ktoto potem spłaci :o :roll:

Moje wnuki :)

Myslisz że można im zostawić to w spadku :wink: :)

Moooowa :) Niech wspominają dziadków całe życie :) Znałam takiego jednego co zostawił swoim dług 1.850.000 pln - a żeby było śmiesznie, to jak jego syn się zrzekł "spadku" to on automatem przechodzi na jego dzieci ( 2 i 4 lata) i musiał w ich imieniu się zrzekać tego dobra ...:):)

To dopiero ułańska fantazja ...

:o :o :o