monka 01.06.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 cześć dzieciaki ja też niskociśnieniowa jestem ale nie aż taka jak Nefer kiedyś miłam książkowe a po ciaży jest tendencja spadkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.06.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 cześć dzieciaki ja też niskociśnieniowa jestem ale nie aż taka jak Nefer kiedyś miłam książkowe a po ciaży jest tendencja spadkowa Po obu nie zauważyłam.... aczkolwiek w obu ciążach miałam książkowe 120/80 - szkoda, że mi przeszło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.06.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Ewka jak ja ci zazdroszczę tego stołu śliczny jest i do tego ta cena ten kiermasz to tylko u tego sprzedawcy bo na stonie producenta nic nie wyczytałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.06.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Ja zawsze niskie jakoś przywykłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.06.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 cześć dzieciaki ja też niskociśnieniowa jestem ale nie aż taka jak Nefer kiedyś miłam książkowe a po ciaży jest tendencja spadkowa Po obu nie zauważyłam.... aczkolwiek w obu ciążach miałam książkowe 120/80 - szkoda, że mi przeszło :) Nefer wychodzi na to że ty ciągle w ciąży powinnaś być służy ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.06.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 cześć dzieciaki ja też niskociśnieniowa jestem ale nie aż taka jak Nefer kiedyś miłam książkowe a po ciaży jest tendencja spadkowa Po obu nie zauważyłam.... aczkolwiek w obu ciążach miałam książkowe 120/80 - szkoda, że mi przeszło :) Nefer wychodzi na to że ty ciągle w ciąży powinnaś być służy ci Tiaaaa i zachodzę też od przeciągu.... ale już mi wystarczy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.06.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Ja zawsze niskie jakoś przywykłam a ja jakoś nie mogę i do tego jak pisałaś mam nadwrażliwość na zimno i strasznie reaguję na pogodę brzydką...doły murowane. A ta zima była była dla mnie okropna, łapy miałam ciągle zimne i sine jak trup...w domu tylko kocyk i nogi na kaloryfer a w pracy okutana w najgrubsze golfy tak się cieszyłam że już wiosna przyszła i będzie ciepło a tu taki psikus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.06.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 a teraz Was opuszczę, bo sobie jadę na lanczyk z kumpelką - raz na tydzień trzeba coś ciepłego zjeść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.06.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 a teraz Was opuszczę, bo sobie jadę na lanczyk z kumpelką - raz na tydzień trzeba coś ciepłego zjeść... taka to pożyje miłego lanczyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.06.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Ja zawsze niskie jakoś przywykłam a ja jakoś nie mogę i do tego jak pisałaś mam nadwrażliwość na zimno i strasznie reaguję na pogodę brzydką...doły murowane. A ta zima była była dla mnie okropna, łapy miałam ciągle zimne i sine jak trup...w domu tylko kocyk i nogi na kaloryfer a w pracy okutana w najgrubsze golfy tak się cieszyłam że już wiosna przyszła i będzie ciepło a tu taki psikus Z zimnem też mam kłopoty a pogoda za oknem Ale w domu dużo pracy więc jakoś daję radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.06.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 A teraz zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.06.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Dawno nie było: PYTANIE DNIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 01.06.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Dawno nie było: PYTANIE DNIA Witam wszystkich Kasia - niestety nie odpowiem na Twoje pytanie. Nie mam bladego pojęcia na diabła ten wynalazek, a tym bardziej gdzie go zamontować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.06.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Cześć Markus U nas będzie magnetyzer zamontowany przed filtrem, niby ma poprawić jakość wody, wytrącać kamień ite pe i te de Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.06.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Dawno nie było: PYTANIE DNIA Co nieco napisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.06.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Dawno nie było: PYTANIE DNIA Co nieco napisałem Dziękuję Temat był na Forum. Zapomniałam Sławkowi powiedzieć, by najpierw archiwum przeszukał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 01.06.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Ja zawsze niskie jakoś przywykłam a ja jakoś nie mogę i do tego jak pisałaś mam nadwrażliwość na zimno i strasznie reaguję na pogodę brzydką...doły murowane. A ta zima była była dla mnie okropna, łapy miałam ciągle zimne i sine jak trup...w domu tylko kocyk i nogi na kaloryfer a w pracy okutana w najgrubsze golfy tak się cieszyłam że już wiosna przyszła i będzie ciepło a tu taki psikus oj Monka mam to samo... całą rodiznka ze meni sie smieje ze robie za wszelkei zmazrluchy w rodzinie... a u mnie słoneczko ładne chmurek tez troche ale słoneczko na imprezke dla moich dzieci w szkole - koniki im załatwilismy i bryczki po nich podjechały pod szkołe ciekawa jestem jak im sie spodobało i tylko załuje że nie mogłam z nimi byc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.06.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 ten też piękny : http://www.klose.com.pl/gfx/libary/gallery/program/44/470_middle_4410.jpg Czy przy twardym oparciu krzesła mogą być wygodne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.06.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Dawno nie było: PYTANIE DNIA Ja wodę do picia kupuję w baniakach 5l.. Żywiec zdrój itp. Przyzwyczaiłem się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.06.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Jestem spowrotem - już po polędwiczkach wieprzwych w sosie z sera Cammembert Mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts