Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

soryy bo mi net przygasł. Ja juz jestem po zabiegu. :D

wybudowałeś znaczy :D mieszkacie ? pochwal sie :D

Uff już sie chwale :D http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=70546

ooooo ......przyznam sie szczerze ,że nie trafiłam wcześniej do Twego domku :D bardzo zgrabny domeczek i taki słoneczny :D masz ładną działkę i korony cesarskie śliczne kwitną :D :D :D

podobny :wink:

na pewno ładny :D dzisiaj u Klera w Dobrodzieniu były wyprzedaże mebli i wypoczynki można było kupić po bardzo atrakcyjnej cenie :D :D :D

i tak sobie cichutko siedzialas ?

o wypoczynkach dowiedziałm się dzisiaj jak pojechałam po odbiór mebli ,ale że nie potrzebowałam specjalnie mnie to nieinteresowało ....a ludzi było fuuulllll....... :D

Ewa ty już mieszjasz bo tylko pobieżnie przejzalem dziennik (mam internet bezprzewodowy orange i taki szybki to on niestety nie jest)

mieszkam prawie od roku ....pa pa :D :D :D

Sorry za to pytanie . jezeli kupujesz meble to pewnie tak. Ale znam takich co mieli komplet alkoholi "świata" do barku i dziełke pod budowe :D

Ewa ty już mieszjasz bo tylko pobieżnie przejzalem dziennik (mam internet bezprzewodowy orange i taki szybki to on niestety nie jest)

mieszkam prawie od roku ....pa pa :D :D :D

Sorry za to pytanie . jezeli kupujesz meble to pewnie tak. Ale znam takich co mieli komplet alkoholi "świata" do barku i dziełke pod budowe :D

a to to calkiem normalne zjawisko :wink: