gawel 01.06.2006 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 i włączyło z powrotem ciekawe na jak długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.06.2006 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 soryy bo mi net przygasł. Ja juz jestem po zabiegu. wybudowałeś znaczy mieszkacie ? pochwal sie Uff już sie chwale http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=70546 ooooo ......przyznam sie szczerze ,że nie trafiłam wcześniej do Twego domku bardzo zgrabny domeczek i taki słoneczny masz ładną działkę i korony cesarskie śliczne kwitną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 01.06.2006 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 OOO dziekuje za uznanie, dom co prawda nie za wielki ale co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.06.2006 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 podobny na pewno ładny dzisiaj u Klera w Dobrodzieniu były wyprzedaże mebli i wypoczynki można było kupić po bardzo atrakcyjnej cenie i tak sobie cichutko siedzialas ? o wypoczynkach dowiedziałm się dzisiaj jak pojechałam po odbiór mebli ,ale że nie potrzebowałam specjalnie mnie to nieinteresowało ....a ludzi było fuuulllll....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 01.06.2006 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 soryy bo mi net przygasł. Ja juz jestem po zabiegu. wybudowałeś znaczy mieszkacie ? pochwal sie Uff już sie chwale http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=70546 Ten domek normalnie jak malowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.06.2006 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 OOO dziekuje za uznanie, dom co prawda nie za wielki ale co tam mój też do kolosów nie należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 01.06.2006 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Ten domek normalnie jak malowany Zaraz wyjde sprawdzic czy naprawde taki ładny . Zartuje dzieki! PS. wybierasz sie do Zygmora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.06.2006 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 wiecie ,że zaraz pierwsza ,a ja na 9,00 jutro do pracy i jeszcze muszę pranie rozwiesić ........kurcze ...muszę lecieć ......pa patki .....miłej nocy ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 01.06.2006 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Zaraz wyjde sprawdzic czy naprawde taki ładny . Zartuje dzieki! PS. wybierasz sie do Zygmora? Wybierac sie wybieram, tylko czy dotre ? niestety nie \potrafie narazie tego okreslic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 01.06.2006 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 wiecie ,że zaraz pierwsza ,a ja na 9,00 jutro do pracy i jeszcze muszę pranie rozwiesić ........kurcze ...muszę lecieć ......pa patki .....miłej nocy ....... dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 01.06.2006 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Ewa ty już mieszjasz bo tylko pobieżnie przejzalem dziennik (mam internet bezprzewodowy orange i taki szybki to on niestety nie jest) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.06.2006 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Ewa ty już mieszjasz bo tylko pobieżnie przejzalem dziennik (mam internet bezprzewodowy orange i taki szybki to on niestety nie jest) mieszkam prawie od roku ....pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 01.06.2006 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 To papa Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 01.06.2006 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Ewa ty już mieszjasz bo tylko pobieżnie przejzalem dziennik (mam internet bezprzewodowy orange i taki szybki to on niestety nie jest) mieszkam prawie od roku ....pa pa Sorry za to pytanie . jezeli kupujesz meble to pewnie tak. Ale znam takich co mieli komplet alkoholi "świata" do barku i dziełke pod budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 01.06.2006 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Ewa ty już mieszjasz bo tylko pobieżnie przejzalem dziennik (mam internet bezprzewodowy orange i taki szybki to on niestety nie jest) mieszkam prawie od roku ....pa pa Sorry za to pytanie . jezeli kupujesz meble to pewnie tak. Ale znam takich co mieli komplet alkoholi "świata" do barku i dziełke pod budowe a to to calkiem normalne zjawisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 01.06.2006 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 szyko ci to pranie poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 01.06.2006 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 jestescie jeszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 01.06.2006 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 czyzby wszyscy juz spac poszli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 01.06.2006 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 a to by oznaczalo ze sam tu zostalem na strazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 01.06.2006 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts