monka 02.06.2006 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Witam chodzi o mojego kocura z logo od czasu do czasu znika. wiesz jest tak zimno jak marcu więc może coś mu się poprzestawiało i czmychnął do jakiejś kotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 02.06.2006 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Prawdopodobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 02.06.2006 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 http://www.photosite.com/ wchodzi bez problemu. Ps z moim wirtualnym kocurem tez coś nie tak, czy ty go widzisz? Ja też go nie widzę Witam chodzi o mojego kocura z logo od czasu do czasu znika. A ponoć ta strona jest free No widzę cały czas, że jest za free Co tam dobrego w Pozen??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.06.2006 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 http://www.photosite.com/ wchodzi bez problemu. Ps z moim wirtualnym kocurem tez coś nie tak, czy ty go widzisz? Ja też go nie widzę Witam chodzi o mojego kocura z logo od czasu do czasu znika. A ponoć ta strona jest free No widzę cały czas, że jest za free Co tam dobrego w Pozen??? A dziękuję - chyba będzie lepiej po porannych 3 [słownie trzech!!!] stC bo słoneczko wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 02.06.2006 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Witam klikaczy! Pijemy kawę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.06.2006 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Widzę, że towarzystwo się zbiera Żaba jak zrobisz kawusię, to się chętnie napiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.06.2006 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Witam klikaczy! Pijemy kawę? Witam Oczywiście - pijemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.06.2006 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Witam klikaczy! Pijemy kawę? z chęcią a zaparzysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 02.06.2006 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Widzę, że towarzystwo się zbiera Żaba jak zrobisz kawusię, to się chętnie napiję zaraz ukradnę z kawiarni klubowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.06.2006 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Witam Oczywiście - pijemy gatki! to się nazywa wejście Mamońku jak wyszedł taras? pokażesz jakąś fotkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.06.2006 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 w poprzednim odcinku: Rozmawiali sobie późną nocą Jajcek z Gawłem. Rankiem towarzystwo zaczęło się schodzić na kawę. Rankingum recordum 1. inż. Mamoń - 225 2. Jajcek - 210 3. SławekD-żonka - 167 4. kze - 131 5. Joanna i Janusz - 129 6. Whisper - 119 7. Kasztanka - 90 8. verunia- 81 9. maksiu, - 79 10. Majka - 79 11. fizyk - 73 12. Olkalybowa - 61 13. Teska - 60 14. Sonika - 51 15. badi - 42 16. Moniś - 36 17. facio, Aga J.G, andrzejka - 35 20. monka - 34 21. markus_gdynia - 28 22. Jezier - 27 23. zaba_gonia - 24 24. Trini, marcel2000 - 20 26. Witos, Funia, Nefer - 18 29. Agniesia, andre59, sylvia1 - 14 32. joola -13 33. Tola- 11 34. Jane, Ew-ka - 10 36. Wojty, kasia64, karolka - 9 39. kolia, Zielonooka - 7 41. Januszz, tabaluga1 - 6 43. ania, lafcadio, edzia, Paty, duende - 5 48. Ewuś, - 4 49. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka - 3 53. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska, DARIO 2, Gryfpc - 2 57. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Mychalina, Maluszek -1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 02.06.2006 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Widzę, że towarzystwo się zbiera Żaba jak zrobisz kawusię, to się chętnie napiję nie zartuj az tak zimno u mnie kolo wawy bylo 2xcieplej tj 6 st c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.06.2006 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Witam Oczywiście - pijemy gatki! to się nazywa wejście Mamońku jak wyszedł taras? pokażesz jakąś fotkę? Pokażę fotki, w weekend będę miał na to czas. Dzisiaj wielki dzień - przyjeżdża caterpillar i będzie pięknie (mam nadzieję). Tymczasem oddalam się do ciężkiej pracy. Słonecznego dnia życzę wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 02.06.2006 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Proszę! Jest dla Kasi, Monki, Mamonia i zaspanej Żaby http://www.bulldogtoronto.com/images/pics/home.jpg http://www.bulldogtoronto.com/images/pics/home.jpg http://www.bulldogtoronto.com/images/pics/home.jpg http://www.bulldogtoronto.com/images/pics/home.jpg CZeść wszyskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.06.2006 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Hahahahahahahahahaha Znowu zrobiłam ten sam numer co kiedyś, siedzę na poprzedniej stronie i czekam aż ktoś z kawą przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.06.2006 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Pokażę fotki, w weekend będę miał na to czas. Dzisiaj wielki dzień - przyjeżdża caterpillar i będzie pięknie (mam nadzieję). Tymczasem oddalam się do ciężkiej pracy. Słonecznego dnia życzę wszystkim no to czekam cierpliwie miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 02.06.2006 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 no i jeszcze dla nowego...gawla.. http://www.bulldogtoronto.com/images/pics/home.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 02.06.2006 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Witam Oczywiście - pijemy gatki! to się nazywa wejście Mamońku jak wyszedł taras? pokażesz jakąś fotkę? Pokażę fotki, w weekend będę miał na to czas. Dzisiaj wielki dzień - przyjeżdża caterpillar i będzie pięknie (mam nadzieję). Tymczasem oddalam się do ciężkiej pracy. Słonecznego dnia życzę wszystkim Powodzenia co do pieknosci po wizycie tego urzadzenia to dopiero poczaek, wiem bo dwa razy dowozilem ziemi i to urzadzonko jeździlo po mojej dzialce i portfelu tez , a potem rozpoczelo sie pasmo ręcznej czarnej i upierdliwej roboty , ale warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.06.2006 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Proszę! Jest dla Kasi, Monki, Mamonia i zaspanej Żaby http://www.bulldogtoronto.com/images/pics/home.jpg CZeść wszyskim to ja łapię swoją bo jeszcze mi ktoś podprowadzi żaba pyszną kawę parzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 02.06.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Pokażę fotki, w weekend będę miał na to czas. Dzisiaj wielki dzień - przyjeżdża caterpillar i będzie pięknie (mam nadzieję). Tymczasem oddalam się do ciężkiej pracy. Słonecznego dnia życzę wszystkim no to czekam cierpliwie miłego dnia Dzieki Gonia , nie jestem ja taki nowysądząc po dacie rejestracji. Po prostu mam kawalek urlopu, i net w domu od dwóch miesiecy , ale teraz nadchodzi newralgiczna chwila bo wszyscy w robocie siadaja do kaw i skrzynek netowych i mój bussies ewerwhere zwalniaaaa a a a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts