Joanna i Janusz 03.06.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 żeby nie zapeszyć....mam słonko za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 03.06.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 witam z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 03.06.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 żeby nie zapeszyć....mam słonko za oknem ja póki co też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 03.06.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 cześć wam ! koło stolicy też słoneczko ale sie maceruje troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.06.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Dziewczyny dajcie już spokój z tymi zdjęciami mega brzuchów. Na dzień dzisiejszy jest to dla mnie przerażające. dla mnie też.... Żabcia a ty też sie szykujesz na potomka kolejnego? dujutoktumi?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.06.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 A mój syn chciał się popisać przed kolegami .Robił salto w tył z ławki i poślizgnął sie ....uderzył nosem w ławkę Nos chyba złamany.... Krew sie nawet mocno nie lała... Kuba się cieszy, że dostanie odszkodowanie i kupi sobie ławeczke do wyciskania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 03.06.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 no ajtoktuju.. bo jakos mi sie tak skojarzylo moze jeszcze dziewczynke sobie zafundujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 03.06.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 A mój syn chciał się popisać przed kolegami .Robił salto w tył z ławki i poślizgnął sie ....uderzył nosem w ławkę Nos chyba złamany.... Krew sie nawet mocno nie lała... Kuba się cieszy, że dostanie odszkodowanie i kupi sobie ławeczke do wyciskania... no tak mógł ławeczke wczesneij wytrzec coby sucha była.. a tak na poważnie to współczuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.06.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 no ajtoktuju.. bo jakos mi sie tak skojarzylo moze jeszcze dziewczynke sobie zafundujecie? Sylvia, prosze cie nie wykracz mi Bo zaczne Ci zyczyc bliźniaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.06.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 A mój syn chciał się popisać przed kolegami .Robił salto w tył z ławki i poślizgnął sie ....uderzył nosem w ławkę Nos chyba złamany.... Krew sie nawet mocno nie lała... Kuba się cieszy, że dostanie odszkodowanie i kupi sobie ławeczke do wyciskania... no tak mógł ławeczke wczesneij wytrzec coby sucha była.. a tak na poważnie to współczuje.. wyglada tak jakby z kimś się bił... A moze sie bił???????????? O dziewczyne na przykład Trzeba będzie na pogotowie jechac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.06.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 A mój syn chciał się popisać przed kolegami .Robił salto w tył z ławki i poślizgnął sie ....uderzył nosem w ławkę Nos chyba złamany.... Krew sie nawet mocno nie lała... Kuba się cieszy, że dostanie odszkodowanie i kupi sobie ławeczke do wyciskania... no tak mógł ławeczke wczesneij wytrzec coby sucha była.. a tak na poważnie to współczuje.. wyglada tak jakby z kimś się bił... A moze sie bił???????????? O dziewczyne na przykład Trzeba będzie na pogotowie jechac.... Tak to kurka jest z tymi chłopakami. Mój mąż w wieku szczeniecym był raz w miesiącu regularnie szyty Jak mi Paweł to po nim odziedziczy to... sama nie wiem, co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.06.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Dzień Dobry i Do widzenia ! Jadę na picnic firmowy mężą :) Bawcie się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.06.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Dzień Dobry i Do widzenia ! Jadę na picnic firmowy mężą :) Bawcie się dobrze U Zanussich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.06.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Dzień Dobry i Do widzenia ! Jadę na picnic firmowy mężą :) Bawcie się dobrze U Zanussich? Łooo Matko, dyć ja nie wiem gdzie...gdzień koło wsi Kawęczyn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 03.06.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 no ajtoktuju.. bo jakos mi sie tak skojarzylo moze jeszcze dziewczynke sobie zafundujecie? Sylvia, prosze cie nie wykracz mi Bo zaczne Ci zyczyc bliźniaków Gania miedzy moimi dzeićmi jest rok i 15 dni różnicy wieć blixniaki mi nie straszne co nie znaczy że chce stac sie rodizną wielodzietna z 4 dzieci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.06.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Dzień Dobry i Do widzenia ! Jadę na picnic firmowy mężą :) Bawcie się dobrze U Zanussich? Łooo Matko, dyć ja nie wiem gdzie...gdzień koło wsi Kawęczyn... To miłej zabawy! U nas pada, pada, pada... Ale to daleko od Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.06.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Dzień Dobry i Do widzenia ! Jadę na picnic firmowy mężą :) Bawcie się dobrze U Zanussich? Łooo Matko, dyć ja nie wiem gdzie...gdzień koło wsi Kawęczyn... To miłej zabawy! U nas pada, pada, pada... Ale to daleko od Warszawy U mnie właśnie przyszły chmury - pocieszm się , ze jedziemy trasą na Kraków więc może dalej będzie lepiej PA - wrócę to opowiem (jak się zbytnio nie skuję) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 03.06.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 a ja dziś z dziecmi idę na 70-lecie ich szkoły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 03.06.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 zmykam zrobic obiadek pappapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.06.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Witaj i pappa! Ja już po obiadku. Smażony szczupak i węgorz byli. Tato złowił... A ja zrobiłam sos Teraz mi się deser marzy, tylko nie wiem jaki W domu tylko drożdze i jabłka. To trochę mało na pyyyszne ciacho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts