gawel 04.06.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Nefer slonko pociagiem z centralnego przyjechalem no to żałuj bo ja ostatnio obejrzałam sobie program o szynobusie co to go zrobili na przyjazd papieża. Miał przywozić ludzi z lotniska do miasta i odwrotnie. Jest tylko jeden szkopuł. Do lotniska nie dojeżdża ( bo jest po drodze jednostka wojskowa i nie pozwala) no i się ludzie na samoloty spóźniają. Ale jaja A jak tam u Was? troszkę spokojniej ? niezle a u nas ogolnie spokojniej ale caly czas roboty na placu boju i jedno wielkie zamieszanie, a nadodatek teraz zostawilem Aske z dziecmi i z tym calym zamieszaniem sama na caly tydzien, ale niestety nie mialem wyjscia Pocieszę Cię - mój mąż od zeszłego września właśnie był w domu drugi miesiąc. Ale jutro jedzie - i z przerwami może 3 tygodnie będzie w domu do przyszłego listopada :) I znów co tydzień albo dwa będe dymać na to cholerne Okęcie:) to może się będziemy tam spotykać Ja kilka razy w tygodniu dymam na to Okecie i nie placze musisz nieźle zarabiać Się lotniczo zrobiło Ja od 3 lat jeżdze przez okecie do pracy i jakoś żyje to tylko kwestia dobrania swojej godziny bo poźniej to ale w piątek wracam przez Pruszków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.06.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 I się żegnam do jutra Dzieć mnie dziś wyeksploatował, zaraz doczołgam sie do łóżka i jak zasnę... to obudzę się dopiero o 2 na karmienie Paaa! paaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.06.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Nefer slonko pociagiem z centralnego przyjechalem no to żałuj bo ja ostatnio obejrzałam sobie program o szynobusie co to go zrobili na przyjazd papieża. Miał przywozić ludzi z lotniska do miasta i odwrotnie. Jest tylko jeden szkopuł. Do lotniska nie dojeżdża ( bo jest po drodze jednostka wojskowa i nie pozwala) no i się ludzie na samoloty spóźniają. Ale jaja A jak tam u Was? troszkę spokojniej ? niezle a u nas ogolnie spokojniej ale caly czas roboty na placu boju i jedno wielkie zamieszanie, a nadodatek teraz zostawilem Aske z dziecmi i z tym calym zamieszaniem sama na caly tydzien, ale niestety nie mialem wyjscia Pocieszę Cię - mój mąż od zeszłego września właśnie był w domu drugi miesiąc. Ale jutro jedzie - i z przerwami może 3 tygodnie będzie w domu do przyszłego listopada :) I znów co tydzień albo dwa będe dymać na to cholerne Okęcie:) to może się będziemy tam spotykać Ja kilka razy w tygodniu dymam na to Okecie i nie placze Jedni muszą, żeby żyć inni żeby życie komuś ułatwić i uprzyjemnić pieknie powiedziane Ale motywacja jest dokładnie ta sama :) LOve, love, love..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.06.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Nefer slonko pociagiem z centralnego przyjechalem no to żałuj bo ja ostatnio obejrzałam sobie program o szynobusie co to go zrobili na przyjazd papieża. Miał przywozić ludzi z lotniska do miasta i odwrotnie. Jest tylko jeden szkopuł. Do lotniska nie dojeżdża ( bo jest po drodze jednostka wojskowa i nie pozwala) no i się ludzie na samoloty spóźniają. Ale jaja A jak tam u Was? troszkę spokojniej ? niezle a u nas ogolnie spokojniej ale caly czas roboty na placu boju i jedno wielkie zamieszanie, a nadodatek teraz zostawilem Aske z dziecmi i z tym calym zamieszaniem sama na caly tydzien, ale niestety nie mialem wyjscia Pocieszę Cię - mój mąż od zeszłego września właśnie był w domu drugi miesiąc. Ale jutro jedzie - i z przerwami może 3 tygodnie będzie w domu do przyszłego listopada :) I znów co tydzień albo dwa będe dymać na to cholerne Okęcie:) to może się będziemy tam spotykać Ja kilka razy w tygodniu dymam na to Okecie i nie placze musisz nieźle zarabiać Się lotniczo zrobiło Ja od 3 lat jeżdze przez okecie do pracy i jakoś żyje to tylko kwestia dobrania swojej godziny bo poźniej to ale w piątek wracam przez Pruszków samolotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.06.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Nefer slonko pociagiem z centralnego przyjechalem no to żałuj bo ja ostatnio obejrzałam sobie program o szynobusie co to go zrobili na przyjazd papieża. Miał przywozić ludzi z lotniska do miasta i odwrotnie. Jest tylko jeden szkopuł. Do lotniska nie dojeżdża ( bo jest po drodze jednostka wojskowa i nie pozwala) no i się ludzie na samoloty spóźniają. Ale jaja A jak tam u Was? troszkę spokojniej ? niezle a u nas ogolnie spokojniej ale caly czas roboty na placu boju i jedno wielkie zamieszanie, a nadodatek teraz zostawilem Aske z dziecmi i z tym calym zamieszaniem sama na caly tydzien, ale niestety nie mialem wyjscia Pocieszę Cię - mój mąż od zeszłego września właśnie był w domu drugi miesiąc. Ale jutro jedzie - i z przerwami może 3 tygodnie będzie w domu do przyszłego listopada :) I znów co tydzień albo dwa będe dymać na to cholerne Okęcie:) to może się będziemy tam spotykać Ja kilka razy w tygodniu dymam na to Okecie i nie placze musisz nieźle zarabiać Się lotniczo zrobiło Ja od 3 lat jeżdze przez okecie do pracy i jakoś żyje to tylko kwestia dobrania swojej godziny bo poźniej to ale w piątek wracam przez Pruszków a ja nawet w piatek wracam krakowska i katowicka, ale tutaj to kurat w tej romowie to konkretnie o lotnisko jako miejsce docelowe chodzilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.06.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Nefer slonko pociagiem z centralnego przyjechalem no to żałuj bo ja ostatnio obejrzałam sobie program o szynobusie co to go zrobili na przyjazd papieża. Miał przywozić ludzi z lotniska do miasta i odwrotnie. Jest tylko jeden szkopuł. Do lotniska nie dojeżdża ( bo jest po drodze jednostka wojskowa i nie pozwala) no i się ludzie na samoloty spóźniają. Ale jaja A jak tam u Was? troszkę spokojniej ? niezle a u nas ogolnie spokojniej ale caly czas roboty na placu boju i jedno wielkie zamieszanie, a nadodatek teraz zostawilem Aske z dziecmi i z tym calym zamieszaniem sama na caly tydzien, ale niestety nie mialem wyjscia Pocieszę Cię - mój mąż od zeszłego września właśnie był w domu drugi miesiąc. Ale jutro jedzie - i z przerwami może 3 tygodnie będzie w domu do przyszłego listopada :) I znów co tydzień albo dwa będe dymać na to cholerne Okęcie:) to może się będziemy tam spotykać Ja kilka razy w tygodniu dymam na to Okecie i nie placze musisz nieźle zarabiać Się lotniczo zrobiło Ja od 3 lat jeżdze przez okecie do pracy i jakoś żyje to tylko kwestia dobrania swojej godziny bo poźniej to ale w piątek wracam przez Pruszków samolotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 04.06.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 I się żegnam do jutra Dzieć mnie dziś wyeksploatował, zaraz doczołgam sie do łóżka i jak zasnę... to obudzę się dopiero o 2 na karmienie Paaa! paaaaaaa papa i caluski dla dzidzi na dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.06.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 I się żegnam do jutra Dzieć mnie dziś wyeksploatował, zaraz doczołgam sie do łóżka i jak zasnę... to obudzę się dopiero o 2 na karmienie Paaa! Eeeeeeeeee to po się kłaśćm jak zaraz wstajesz :) PAPAPAPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.06.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Nefer slonko pociagiem z centralnego przyjechalem no to żałuj bo ja ostatnio obejrzałam sobie program o szynobusie co to go zrobili na przyjazd papieża. Miał przywozić ludzi z lotniska do miasta i odwrotnie. Jest tylko jeden szkopuł. Do lotniska nie dojeżdża ( bo jest po drodze jednostka wojskowa i nie pozwala) no i się ludzie na samoloty spóźniają. Ale jaja A jak tam u Was? troszkę spokojniej ? niezle a u nas ogolnie spokojniej ale caly czas roboty na placu boju i jedno wielkie zamieszanie, a nadodatek teraz zostawilem Aske z dziecmi i z tym calym zamieszaniem sama na caly tydzien, ale niestety nie mialem wyjscia Pocieszę Cię - mój mąż od zeszłego września właśnie był w domu drugi miesiąc. Ale jutro jedzie - i z przerwami może 3 tygodnie będzie w domu do przyszłego listopada :) I znów co tydzień albo dwa będe dymać na to cholerne Okęcie:) to może się będziemy tam spotykać Ja kilka razy w tygodniu dymam na to Okecie i nie placze Jedni muszą, żeby żyć inni żeby życie komuś ułatwić i uprzyjemnić pieknie powiedziane Ale motywacja jest dokładnie ta sama :) LOve, love, love..... ja Ciebie tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.06.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 A moj luby dziś przyleciał samolotem z Aten, pokręcił się w gaciach po domu i dziś odleciał do Szczecina. Powiedziałam mu zeby sobie miesięczny w Locie wykupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 04.06.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Nefer slonko pociagiem z centralnego przyjechalem no to żałuj bo ja ostatnio obejrzałam sobie program o szynobusie co to go zrobili na przyjazd papieża. Miał przywozić ludzi z lotniska do miasta i odwrotnie. Jest tylko jeden szkopuł. Do lotniska nie dojeżdża ( bo jest po drodze jednostka wojskowa i nie pozwala) no i się ludzie na samoloty spóźniają. Ale jaja A jak tam u Was? troszkę spokojniej ? niezle a u nas ogolnie spokojniej ale caly czas roboty na placu boju i jedno wielkie zamieszanie, a nadodatek teraz zostawilem Aske z dziecmi i z tym calym zamieszaniem sama na caly tydzien, ale niestety nie mialem wyjscia Pocieszę Cię - mój mąż od zeszłego września właśnie był w domu drugi miesiąc. Ale jutro jedzie - i z przerwami może 3 tygodnie będzie w domu do przyszłego listopada :) I znów co tydzień albo dwa będe dymać na to cholerne Okęcie:) to może się będziemy tam spotykać Ja kilka razy w tygodniu dymam na to Okecie i nie placze musisz nieźle zarabiać Się lotniczo zrobiło Ja od 3 lat jeżdze przez okecie do pracy i jakoś żyje to tylko kwestia dobrania swojej godziny bo poźniej to ale w piątek wracam przez Pruszków samolotem [/quote:27aa550b8e] Nie Jacek renówką thalią wyjeżdzam o 6.25 o 7 zostawiam zone w sródmieściu przy filtrach i sam jade na zoliborz jestem +- o 7.15 a mam do pracy na 7.30 sorry Werunia pomylilem post z jackiem Skończym ten post z cytatem bo sie lekko myli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.06.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 A moj luby dziś przyleciał samolotem z Aten, pokręcił się w gaciach po domu i dziś odleciał do Szczecina. Powiedziałam mu zeby sobie miesięczny w Locie wykupił a to on jeszcze go nie wykupil ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.06.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Nie Jacek renówką thalią wyjeżdzam o 6.25 o 7 zostawiam zone w sródmieściu przy filtrach i sam jade na zoliborz jestem +- o 7.15 a mam do pracy na 7.30 Ja bym wybral PKP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 04.06.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Nie Jacek renówką thalią wyjeżdzam o 6.25 o 7 zostawiam zone w sródmieściu przy filtrach i sam jade na zoliborz jestem +- o 7.15 a mam do pracy na 7.30 Ja bym wybral PKP Jacku do pkp to ja mam z 30 km a do wkd w otrebusach z 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.06.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 ja tylko mowie co bym na swoim miejscu wybal bo gdzie jest Rusiec to nie mam zielonego pojecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.06.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Ja to chyba zaraz odlecę do sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 04.06.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Ja to chyba zaraz odlecę do sypialni z kim? czym? i niewazne po co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.06.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Ja to chyba zaraz odlecę do sypialni i to jest dory kierunek, zwlaszca ze ja lozko mam jeden krok za plecami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 04.06.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 ja tylko mowie co bym na swoim miejscu wybal bo gdzie jest Rusiec to nie mam zielonego pojecia No wiesz co ??? a wiesz gdzie jest nadarzyn , albo centrum ATLAS przy trasie katowickiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.06.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 wiem gdzie jest nadarzyn a Atlas faktycznie zdaje sie ze to Rusiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts