Aga J.G 05.06.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Kze będę trzymała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 05.06.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 jutro jest fajna data 06.06.06 sąsiedzi na mojej ulicy jutro mają ślub Fajna data Gratki, gratki Kasia!! Dzięki i powodzenia jutro na obronie Nie dziekuję, bo troszkę by sie przydało.. Ale tak w ogóle to jakoś nie wyczuwam nerwowości.. Jakaś znieczulica u mnie wystąpiła, czy co?? Albo może za dużo już egzaminów w swoim życiu zdałem.. Może ta ostatnia wersja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.06.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 A może budowa jest tak emocjonująca że egzamin to już bułka z masłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 05.06.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 A może budowa jest tak emocjonująca że egzamin to już bułka z masłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Już po nasiadówce. Ale.... zaraz przyjdzie pani prezes - pomyśleć - lepiej się jej ze mną myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.06.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Już po nasiadówce. Ale.... zaraz przyjdzie pani prezes - pomyśleć - lepiej się jej ze mną myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.06.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 A może budowa jest tak emocjonująca że egzamin to już bułka z masłem To wszystko tłumaczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.06.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Już po nasiadówce. Ale.... zaraz przyjdzie pani prezes - pomyśleć - lepiej się jej ze mną myśli Widać masz mocną pozycję w firmie.. Pogratulować! PS Może u Ciebie poszukują ludzi do pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Już po nasiadówce. Ale.... zaraz przyjdzie pani prezes - pomyśleć - lepiej się jej ze mną myśli Widać masz mocną pozycję w firmie.. Pogratulować! PS Może u Ciebie poszukują ludzi do pracy... Pozycję .... hihihi ....tia.... cały czas szukamy badaczy I jakiegoś pecha mamy generalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 05.06.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Już po nasiadówce. Ale.... zaraz przyjdzie pani prezes - pomyśleć - lepiej się jej ze mną myśli Widać masz mocną pozycję w firmie.. Pogratulować! PS Może u Ciebie poszukują ludzi do pracy... Chcesz zmienić pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.06.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Już po nasiadówce. Ale.... zaraz przyjdzie pani prezes - pomyśleć - lepiej się jej ze mną myśli Widać masz mocną pozycję w firmie.. Pogratulować! PS Może u Ciebie poszukują ludzi do pracy... Pozycję .... hihihi ....tia.... cały czas szukamy badaczy I jakiegoś pecha mamy generalnie A co mają badać Ci badacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.06.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 A teraz zmykam miłego popołudnia życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Już po nasiadówce. Ale.... zaraz przyjdzie pani prezes - pomyśleć - lepiej się jej ze mną myśli Widać masz mocną pozycję w firmie.. Pogratulować! PS Może u Ciebie poszukują ludzi do pracy... Pozycję .... hihihi ....tia.... cały czas szukamy badaczy I jakiegoś pecha mamy generalnie A co mają badać Ci badacze badają rynek - czyli wszysko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 05.06.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 a co tu taka cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 05.06.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 a co tu taka cisza Jestem, ale straciłam ochotę do czegokolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.06.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 a co tu taka cisza Jestem, ale straciłam ochotę do czegokolwiek Witam przelotnie przy kawce Kasia - a co się wydarzyło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 05.06.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 a co tu taka cisza Jestem, ale straciłam ochotę do czegokolwiek Kasia, czemu? co się stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 05.06.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Załapałam mega doła, który potrwa do momentu, aż nie zgłębię tematu wyczerpująco. Zasoby internetowe już przerobiłam, teraz chyba pozostaje mi jedynie jakiś dobry lekarz i konkretna rozmowa, a chodzi o chorobę Sławka i nasze plany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.06.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Już po nasiadówce. Ale.... zaraz przyjdzie pani prezes - pomyśleć - lepiej się jej ze mną myśli Widać masz mocną pozycję w firmie.. Pogratulować! PS Może u Ciebie poszukują ludzi do pracy... Pozycję .... hihihi ....tia.... cały czas szukamy badaczy I jakiegoś pecha mamy generalnie Czego badaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.06.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Już po nasiadówce. Ale.... zaraz przyjdzie pani prezes - pomyśleć - lepiej się jej ze mną myśli Widać masz mocną pozycję w firmie.. Pogratulować! PS Może u Ciebie poszukują ludzi do pracy... Chcesz zmienić pracę Trzeba mieć zawsze plan B... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts