kze 05.06.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Załapałam mega doła, który potrwa do momentu, aż nie zgłębię tematu wyczerpująco. Zasoby internetowe już przerobiłam, teraz chyba pozostaje mi jedynie jakiś dobry lekarz i konkretna rozmowa, a chodzi o chorobę Sławka i nasze plany A co się stało Sławkowi... Może możmy jakoś pomóc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.06.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Już po nasiadówce. Ale.... zaraz przyjdzie pani prezes - pomyśleć - lepiej się jej ze mną myśli Widać masz mocną pozycję w firmie.. Pogratulować! PS Może u Ciebie poszukują ludzi do pracy... Pozycję .... hihihi ....tia.... cały czas szukamy badaczy I jakiegoś pecha mamy generalnie A co mają badać Ci badacze badają rynek - czyli wszysko To Ty badasz rynek w Polsce i Rosji?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Już po nasiadówce. Ale.... zaraz przyjdzie pani prezes - pomyśleć - lepiej się jej ze mną myśli Widać masz mocną pozycję w firmie.. Pogratulować! PS Może u Ciebie poszukują ludzi do pracy... Pozycję .... hihihi ....tia.... cały czas szukamy badaczy I jakiegoś pecha mamy generalnie A co mają badać Ci badacze badają rynek - czyli wszysko To Ty badasz rynek w Polsce i Rosji?? i w NIemczech i we Francji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 05.06.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Załapałam mega doła, który potrwa do momentu, aż nie zgłębię tematu wyczerpująco. Zasoby internetowe już przerobiłam, teraz chyba pozostaje mi jedynie jakiś dobry lekarz i konkretna rozmowa, a chodzi o chorobę Sławka i nasze plany A co się stało Sławkowi... Może możmy jakoś pomóc.. Stoło mu się już całe, długie lata temu, choruje na colitis ulcerosa i w ogóle dziękuję bardzo, ale chyba nie da się pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.06.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 zastanawiam sie dlaczego Majka mając tyle samo punktów co i ja... jest o jedno miejsce za mną? moze ktoś poprawi ranking? :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 05.06.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 zastanawiam sie dlaczego Majka mając tyle samo punktów co i ja... jest o jedno miejsce za mną? moze ktoś poprawi ranking? :D pozdrawiam m. Poprawione Maksiu tak w ogóle, to odzywał byś się częściej, co tam u Was słychać dobrego? ________________________ A ja mówię na dziś do miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.06.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 dzień dobry po raz drugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.06.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Załapałam mega doła, który potrwa do momentu, aż nie zgłębię tematu wyczerpująco. Zasoby internetowe już przerobiłam, teraz chyba pozostaje mi jedynie jakiś dobry lekarz i konkretna rozmowa, a chodzi o chorobę Sławka i nasze plany A co się stało Sławkowi... Może możmy jakoś pomóc.. Stoło mu się już całe, długie lata temu, choruje na colitis ulcerosa i w ogóle dziękuję bardzo, ale chyba nie da się pomóc Chyba nic mi ta nazwa nie mówi... Słaby jestem w medycynie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Załapałam mega doła, który potrwa do momentu, aż nie zgłębię tematu wyczerpująco. Zasoby internetowe już przerobiłam, teraz chyba pozostaje mi jedynie jakiś dobry lekarz i konkretna rozmowa, a chodzi o chorobę Sławka i nasze plany A co się stało Sławkowi... Może możmy jakoś pomóc.. Stoło mu się już całe, długie lata temu, choruje na colitis ulcerosa i w ogóle dziękuję bardzo, ale chyba nie da się pomóc Chyba nic mi ta nazwa nie mówi... Słaby jestem w medycynie... Krzyś - nie rób wioski - wrzuć w goglarkę i już . Współczuję Sławkowi bardzo. Rzeczywiście trudno tu pomóc...tylko fachowca poszukać i to szybciutko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.06.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 zastanawiam sie dlaczego Majka mając tyle samo punktów co i ja... jest o jedno miejsce za mną? moze ktoś poprawi ranking? :D pozdrawiam m. Poprawione Maksiu tak w ogóle, to odzywał byś się częściej, co tam u Was słychać dobrego? co dobrego? nic... dopiero co mnie choróbsko puściło... w zeszlym tygodniu ostre przeziębienie... kolo środy to prawie mówic nie moglem... no i kolejna sobota na budowie przeleciała obok.. nie byłem.. a roboty tyle ze nie wiadomo w co najpierw wlozyc rece... jakos nie bardzo mam ostatnio nastrój na siedzenie na rw... jakies takie znurzenie mnie opanowalo... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.06.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Załapałam mega doła, który potrwa do momentu, aż nie zgłębię tematu wyczerpująco. Zasoby internetowe już przerobiłam, teraz chyba pozostaje mi jedynie jakiś dobry lekarz i konkretna rozmowa, a chodzi o chorobę Sławka i nasze plany A co się stało Sławkowi... Może możmy jakoś pomóc.. Stoło mu się już całe, długie lata temu, choruje na colitis ulcerosa i w ogóle dziękuję bardzo, ale chyba nie da się pomóc Chyba nic mi ta nazwa nie mówi... Słaby jestem w medycynie... Krzyś - nie rób wioski - wrzuć w goglarkę i już . Współczuję Sławkowi bardzo. Rzeczywiście trudno tu pomóc...tylko fachowca poszukać i to szybciutko... dobrze napisane... wstyd kze... a co do samej choroby... to nic ciekawego mam znajomego ktory tez na to choruje... wredna choroba... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.06.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Kasiu - ogromnie mi przykro z powodu choroby Sławka. Życzę Wam obojgu aby się wszystko poukładało tak jak najlepiej to możliwe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Kasiu, jakby trzeba coś w W-wie załatwić, kupić, znaleźć... to daj cynk (np. koleżanka ma aptekę i wszystko może sprowadzić w razie czego...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.06.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Kasiu domyślam się jak jest wam ciężko, choroba kogoś bliskiego to zawsze cios prosto w serce Mam nadzieję, że wszystko się dobrze ułoży i że Sławek znajdzie fachową i kompetentną opiekę. Tego Wam życzę! ps. gdybyście potrzebowali pomocy w Szczecinie to pisz śmiało, jak tylko dam radę to pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.06.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Załapałam mega doła, który potrwa do momentu, aż nie zgłębię tematu wyczerpująco. Zasoby internetowe już przerobiłam, teraz chyba pozostaje mi jedynie jakiś dobry lekarz i konkretna rozmowa, a chodzi o chorobę Sławka i nasze plany A co się stało Sławkowi... Może możmy jakoś pomóc.. Stoło mu się już całe, długie lata temu, choruje na colitis ulcerosa i w ogóle dziękuję bardzo, ale chyba nie da się pomóc Chyba nic mi ta nazwa nie mówi... Słaby jestem w medycynie... Krzyś - nie rób wioski - wrzuć w goglarkę i już . Współczuję Sławkowi bardzo. Rzeczywiście trudno tu pomóc...tylko fachowca poszukać i to szybciutko... Robię miasto - jak nie spotkałem sie i niz znam się to mówie.. Nie lubie wymądrzac się jak się na czyms nie znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.06.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 no i witam wszystkich w zimny poniedziałek kiedy skończy się to zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.06.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Jeśli bym mógł w czyms pomóc Kasiu - to śmiało! jak tylko bede potrafił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.06.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 dzień dobry po raz drugi Gratki, gratki!! Wiadomo - wejście inż.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.06.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Znalazłem opis w google, ale dalej potwierdzam, że .. nie spotkałem sie z nikim kto był na to chory.. W sprawach medycyny zdaję się na Żome. Może mnie nie otruje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Znalazłem opis w google, ale dalej potwierdzam, że .. nie spotkałem sie z nikim kto był na to chory.. W sprawach medycyny zdaję się na Żome. Może mnie nie otruje.. To się nazywa zaufanie :) no i chyba miłość :) Mój mąż zawsze wącha z podejrzliwą miną to co mu daję do jedzonka ( od 15 lat tak ma :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts