Jajcek 05.06.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Jak tam w Krakowie Jacuś ? PIknie ? Pogoda byle jaka wiec siedze w pokoju sam jak palec, dobrze ze laptpa chociarz se wzialem Dobra, dobra a potem napiszesz "Dobranoc" i wyłączysz komórkę, że niby spać ....... (Joasia zagląda na forum, rozumiem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 A co tam u Ciebie ? Kredycik juz zalatwiony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Jak tam w Krakowie Jacuś ? PIknie ? Pogoda byle jaka wiec siedze w pokoju sam jak palec, dobrze ze laptpa chociarz se wzialem Dobra, dobra a potem napiszesz "Dobranoc" i wyłączysz komórkę, że niby spać ....... (Joasia zagląda na forum, rozumiem ) nononono - znam ten numer z autopsji :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 A co tam u Ciebie ? Kredycik juz zalatwiony ? Nie żartuj - kręcę jak gó.wno w przerębli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Jak tam w Krakowie Jacuś ? PIknie ? Pogoda byle jaka wiec siedze w pokoju sam jak palec, dobrze ze laptpa chociarz se wzialem Dobra, dobra a potem napiszesz "Dobranoc" i wyłączysz komórkę, że niby spać ....... (Joasia zagląda na forum, rozumiem ) nononono - znam ten numer z autopsji :) tak myslalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 A co tam u Ciebie ? Kredycik juz zalatwiony ? Nie żartuj - kręcę jak gó.wno w przerębli no co ty ? kto to mowi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 A co tam u Ciebie ? Kredycik juz zalatwiony ? Nie żartuj - kręcę jak gó.wno w przerębli no co ty ? kto to mowi ? Łomatko bo mi jakoś pod górkę - wszystko nie tak. Zaraz dzwonię w sprawie odwiertów - masz rację - trzeba du.pę ruszyć. NO I KUŹWA ZADZWONIŁAM - WYBRANY NUMER JEST NIEPRAWIDŁOWY ! Rozmawiałam z kobietą w piątek.Chyba jednak jeden dzień przerwy wskazany... nie ma co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.06.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Dobry wieczór ferajno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 A co tam u Ciebie ? Kredycik juz zalatwiony ? Nie żartuj - kręcę jak gó.wno w przerębli no co ty ? kto to mowi ? Łomatko bo mi jakoś pod górkę - wszystko nie tak. Zaraz dzwonię w sprawie odwiertów - masz rację - trzeba du.pę ruszyć. NO I KUŹWA ZADZWONIŁAM - WYBRANY NUMER JEST NIEPRAWIDŁOWY ! Rozmawiałam z kobietą w piątek.Chyba jednak jeden dzień przerwy wskazany... nie ma co... bywa a jak pan od mapek ? zauwazyl te drzewka ktore nalezy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Dobry wieczór ferajno Heloł Foczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 A co tam u Ciebie ? Kredycik juz zalatwiony ? Nie żartuj - kręcę jak gó.wno w przerębli no co ty ? kto to mowi ? Łomatko bo mi jakoś pod górkę - wszystko nie tak. Zaraz dzwonię w sprawie odwiertów - masz rację - trzeba du.pę ruszyć. NO I KUŹWA ZADZWONIŁAM - WYBRANY NUMER JEST NIEPRAWIDŁOWY ! Rozmawiałam z kobietą w piątek.Chyba jednak jeden dzień przerwy wskazany... nie ma co... bywa a jak pan od mapek ? zauwazyl te drzewka ktore nalezy ? Pan zauważył JEDNO drzewo NIezły jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Dobry wieczór ferajno hey Andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.06.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Neferko, po co wstawiasz kropki w niektóre wyrazy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 A co tam u Ciebie ? Kredycik juz zalatwiony ? Nie żartuj - kręcę jak gó.wno w przerębli no co ty ? kto to mowi ? Łomatko bo mi jakoś pod górkę - wszystko nie tak. Zaraz dzwonię w sprawie odwiertów - masz rację - trzeba du.pę ruszyć. NO I KUŹWA ZADZWONIŁAM - WYBRANY NUMER JEST NIEPRAWIDŁOWY ! Rozmawiałam z kobietą w piątek.Chyba jednak jeden dzień przerwy wskazany... nie ma co... bywa a jak pan od mapek ? zauwazyl te drzewka ktore nalezy ? Pan zauważył JEDNO drzewo NIezły jest zeby wszyscy byli tacy zycie byloby o wiele prostsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 no, trudno nie zauważyć najwyższego świerka w okolicy ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Neferko, po co wstawiasz kropki w niektóre wyrazy? Zeljka wyszywa a ja wstawiam kropki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.06.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Neferko, po co wstawiasz kropki w niektóre wyrazy? Zeljka wyszywa a ja wstawiam kropki kapuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 no, trudno nie zauważyć najwyższego świerka w okolicy ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Neferko, po co wstawiasz kropki w niektóre wyrazy? Zeljka wyszywa a ja wstawiam kropki kapuję niegroźne hobby :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.06.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 no, trudno nie zauważyć najwyższego świerka w okolicy ..... a on jakiś przeszkadzający jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts