Jajcek 05.06.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 chiba i ja pojde bo o 22:00 bar w hotelu zamykaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Dziecko : kanapeczki z chydym schabikiem Mamusia: dieta kobiety samotnej: 1. 2 sztuki Magnum (Almond i Clessic) 2. Micha truskawek ze śmietaną (22%) i kupą cukru :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Dziecko : kanapeczki z chydym schabikiem Mamusia: dieta kobiety samotnej: 1. 2 sztuki Magnum (Almond i Clessic) 2. Micha truskawek ze śmietaną (22%) i kupą cukru :):) ojej ile bym dal zeby teraz u ciebie byc na tej diecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Dziecko : kanapeczki z chydym schabikiem Mamusia: dieta kobiety samotnej: 1. 2 sztuki Magnum (Almond i Clessic) 2. Micha truskawek ze śmietaną (22%) i kupą cukru :):) ojej ile bym dal zeby teraz u ciebie byc na tej diecie Dawaj - pociąg do W-wy - 2,30 h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Dziecko : kanapeczki z chydym schabikiem Mamusia: dieta kobiety samotnej: 1. 2 sztuki Magnum (Almond i Clessic) 2. Micha truskawek ze śmietaną (22%) i kupą cukru :):) ojej ile bym dal zeby teraz u ciebie byc na tej diecie Dawaj - pociąg do W-wy - 2,30 h No patrz a z W-wy intercity 2.45 jechal zeby to bylo takie proste ale......... hmmmtruskawki ze smietana i kupą cukru mniaam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Dziecko : kanapeczki z chydym schabikiem Mamusia: dieta kobiety samotnej: 1. 2 sztuki Magnum (Almond i Clessic) 2. Micha truskawek ze śmietaną (22%) i kupą cukru :):) ojej ile bym dal zeby teraz u ciebie byc na tej diecie Dawaj - pociąg do W-wy - 2,30 h No patrz a z W-wy intercity 2.45 jechal zeby to bylo takie proste ale......... hmmmtruskawki ze smietana i kupą cukru mniaam Ale - w Krakowie nie mają truskawek ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Dziecko : kanapeczki z chydym schabikiem Mamusia: dieta kobiety samotnej: 1. 2 sztuki Magnum (Almond i Clessic) 2. Micha truskawek ze śmietaną (22%) i kupą cukru :):) ojej ile bym dal zeby teraz u ciebie byc na tej diecie Dawaj - pociąg do W-wy - 2,30 h No patrz a z W-wy intercity 2.45 jechal zeby to bylo takie proste ale......... hmmmtruskawki ze smietana i kupą cukru mniaam Ale - w Krakowie nie mają truskawek ???? no wlasnie ja chyba jednak juz se pojde zanim ten bar mi zamknal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 no wlasnie ja chyba jednak juz se pojde zanim ten bar mi zamknal biegnij bo będzie bolało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 no wlasnie ja chyba jednak juz se pojde zanim ten bar mi zamknal biegnij bo będzie bolało lipa, coprawda otwarty ale swieci takimi pustkami ze az zal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 no wlasnie ja chyba jednak juz se pojde zanim ten bar mi zamknal biegnij bo będzie bolało lipa, coprawda otwarty ale swieci takimi pustkami ze az zal Aaaaaaaa znaczy sie dziwek nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.06.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Powracam pokrzepiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Powracam pokrzepiony a tu się akcja rozkręce "Nocne życie Krakowa" - Andre - nie jedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.06.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 no wlasnie ja chyba jednak juz se pojde zanim ten bar mi zamknal biegnij bo będzie bolało lipa, coprawda otwarty ale swieci takimi pustkami ze az zal Aaaaaaaa znaczy sie dziwek nie ma ...znaczy nie ma dania głównego czy przystawek?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.06.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Powracam pokrzepiony a tu się akcja rozkręce "Nocne życie Krakowa" - Andre - nie jedziemy ta jes, nie jedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 no wlasnie ja chyba jednak juz se pojde zanim ten bar mi zamknal biegnij bo będzie bolało lipa, coprawda otwarty ale swieci takimi pustkami ze az zal Aaaaaaaa znaczy sie dziwek nie ma ...znaczy nie ma dania głównego czy przystawek?... i to i to - jak się żadko z domu wyjeżdża to trzeba nadrobić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.06.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Witam wieczorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Witam wieczorowo Cze Agusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.06.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 no wlasnie ja chyba jednak juz se pojde zanim ten bar mi zamknal biegnij bo będzie bolało lipa, coprawda otwarty ale swieci takimi pustkami ze az zal Aaaaaaaa znaczy sie dziwek nie ma ...znaczy nie ma dania głównego czy przystawek?... i to i to - jak się żadko z domu wyjeżdża to trzeba nadrobić :) tia...żeby tylko Jajcuś przetrzymał tę próbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.06.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Witam wieczorowo Cześć Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 no wlasnie ja chyba jednak juz se pojde zanim ten bar mi zamknal biegnij bo będzie bolało lipa, coprawda otwarty ale swieci takimi pustkami ze az zal Aaaaaaaa znaczy sie dziwek nie ma ...znaczy nie ma dania głównego czy przystawek?... i to i to - jak się żadko z domu wyjeżdża to trzeba nadrobić :) wsiadaj i przyjezdzaj razem Krakow podbijemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts