Nefer 05.06.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 no wlasnie ja chyba jednak juz se pojde zanim ten bar mi zamknal biegnij bo będzie bolało lipa, coprawda otwarty ale swieci takimi pustkami ze az zal Aaaaaaaa znaczy sie dziwek nie ma ...znaczy nie ma dania głównego czy przystawek?... i to i to - jak się żadko z domu wyjeżdża to trzeba nadrobić :) tia...żeby tylko Jajcuś przetrzymał tę próbę Ja też się martwię, że go tam mogą zajeździć ......... i wróci wychudły, nieogolony i jakby .... mniej go było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Witam wieczorowo Aga JaGa witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 no wlasnie ja chyba jednak juz se pojde zanim ten bar mi zamknal biegnij bo będzie bolało lipa, coprawda otwarty ale swieci takimi pustkami ze az zal Aaaaaaaa znaczy sie dziwek nie ma ...znaczy nie ma dania głównego czy przystawek?... i to i to - jak się żadko z domu wyjeżdża to trzeba nadrobić :) wsiadaj i przyjezdzaj razem Krakow podbijemy NIE MOGĘ !!!!! mniejsze dziecko samopas nie może zostać - jeszcze nie chcę być babcią ( chociaż on ma chyba jeszcze tylko do siusiania - ale takiej okazji by nie przepuścił ..:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.06.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Jacek , 9000 na horyzoncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 no wlasnie ja chyba jednak juz se pojde zanim ten bar mi zamknal biegnij bo będzie bolało lipa, coprawda otwarty ale swieci takimi pustkami ze az zal Aaaaaaaa znaczy sie dziwek nie ma ...znaczy nie ma dania głównego czy przystawek?... i to i to - jak się żadko z domu wyjeżdża to trzeba nadrobić :) tia...żeby tylko Jajcuś przetrzymał tę próbę Ja też się martwię, że go tam mogą zajeździć ......... i wróci wychudły, nieogolony i jakby .... mniej go było... jakby mniej mnie bylo to akurat nikt by nie plakal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.06.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 no wlasnie ja chyba jednak juz se pojde zanim ten bar mi zamknal biegnij bo będzie bolało lipa, coprawda otwarty ale swieci takimi pustkami ze az zal Aaaaaaaa znaczy sie dziwek nie ma ...znaczy nie ma dania głównego czy przystawek?... i to i to - jak się żadko z domu wyjeżdża to trzeba nadrobić :) wsiadaj i przyjezdzaj razem Krakow podbijemy NIE MOGĘ !!!!! mniejsze dziecko samopas nie może zostać - jeszcze nie chcę być babcią ( chociaż on ma chyba jeszcze tylko do siusiania - ale takiej okazji by nie przepuścił ..:) noo, lepiej mieć się na baczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 no wlasnie ja chyba jednak juz se pojde zanim ten bar mi zamknal biegnij bo będzie bolało lipa, coprawda otwarty ale swieci takimi pustkami ze az zal Aaaaaaaa znaczy sie dziwek nie ma ...znaczy nie ma dania głównego czy przystawek?... i to i to - jak się żadko z domu wyjeżdża to trzeba nadrobić :) wsiadaj i przyjezdzaj razem Krakow podbijemy NIE MOGĘ !!!!! mniejsze dziecko samopas nie może zostać - jeszcze nie chcę być babcią ( chociaż on ma chyba jeszcze tylko do siusiania - ale takiej okazji by nie przepuścił ..:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 no wlasnie ja chyba jednak juz se pojde zanim ten bar mi zamknal biegnij bo będzie bolało lipa, coprawda otwarty ale swieci takimi pustkami ze az zal Aaaaaaaa znaczy sie dziwek nie ma ...znaczy nie ma dania głównego czy przystawek?... i to i to - jak się żadko z domu wyjeżdża to trzeba nadrobić :) tia...żeby tylko Jajcuś przetrzymał tę próbę Ja też się martwię, że go tam mogą zajeździć ......... i wróci wychudły, nieogolony i jakby .... mniej go było... jakby mniej mnie bylo to akurat nikt by nie plakal JACUŚ 9000 ZROBIŁEŚ CHOPIE W TYM KRAKOWIE !!!!!!!!!!!!!!! GRATKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 JACUŚ 9000 ZROBIŁEŚ CHOPIE W TYM KRAKOWIE !!!!!!!!!!!!!!! GRATKI faktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 05.06.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Przejrzałem Wasze forum i chyba tu muszę sie trochę pożalić.Nefer trochę mnie zna bo pisalismy na privie Szukamy działki z żoną od ponad2 miesiecy i nici.Ludzie sprzedac nie chca nawet jesli maja,a na rynku nic nie ma.Jedna działkę nam ktos sprzatnał 2 h przed podpisaniem umowy przedwstepnej sprzed nosa.I pojawiła się działka.Niecałe 700 m2.Wszystkie media w ulicy asfaltowej,sciana lasu (te ptaki cwierkajace !!!),działka idealnie ustawna mimo niewielkiej wielkosci.Tylko cena....Kosmos,nawet jak na te okolice :-)Małzenstwo sprzedalo kilka lat temu kilka dzialek i zostala im ta jedna.Starsi ludzie twierdza teraz(rozmawialismy obok z sasiadka ktora kilka lat temu kupila dzialke) ,ze na tamtych dzialkach stracili i na tej ostatniej musza sie odkuc.Cholera,dzialka jest tak piekna,ze jestem w stanie przeplacic z 40-60 zł za metr,ale nie 100 zł!!Własciciele chca zejsc doslownie 5 tys .zł z ceny wyjsciowej i nic wiecej.Buuuu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.06.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 JACUŚ 9000 ZROBIŁEŚ CHOPIE W TYM KRAKOWIE !!!!!!!!!!!!!!! GRATKI Patrz, nawet nie zauważył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.06.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Kasiu ......bardzo Wam współczuję Bardzo niekomfortowa sytuacja .......kurczę .....jednak zdrowie ,zdrowie ponad wszystko ....nic nie cieszy jak się choruje Moja bliska koleżanka jest ciężko chora .....przeprowadzili się do nowego domu miesiąc temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 no wlasnie ja chyba jednak juz se pojde zanim ten bar mi zamknal biegnij bo będzie bolało lipa, coprawda otwarty ale swieci takimi pustkami ze az zal Aaaaaaaa znaczy sie dziwek nie ma ...znaczy nie ma dania głównego czy przystawek?... i to i to - jak się żadko z domu wyjeżdża to trzeba nadrobić :) wsiadaj i przyjezdzaj razem Krakow podbijemy NIE MOGĘ !!!!! mniejsze dziecko samopas nie może zostać - jeszcze nie chcę być babcią ( chociaż on ma chyba jeszcze tylko do siusiania - ale takiej okazji by nie przepuścił ..:) noo, lepiej mieć się na baczności Oj tak - czujnym trzba być - mały ma charakter po mamusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 no wlasnie ja chyba jednak juz se pojde zanim ten bar mi zamknal biegnij bo będzie bolało lipa, coprawda otwarty ale swieci takimi pustkami ze az zal Aaaaaaaa znaczy sie dziwek nie ma ...znaczy nie ma dania głównego czy przystawek?... i to i to - jak się żadko z domu wyjeżdża to trzeba nadrobić :) wsiadaj i przyjezdzaj razem Krakow podbijemy NIE MOGĘ !!!!! mniejsze dziecko samopas nie może zostać - jeszcze nie chcę być babcią ( chociaż on ma chyba jeszcze tylko do siusiania - ale takiej okazji by nie przepuścił ..:) noo, lepiej mieć się na baczności Oj tak - czujnym trzba być - mały ma charakter po mamusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.06.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 JACUŚ 9000 ZROBIŁEŚ CHOPIE W TYM KRAKOWIE !!!!!!!!!!!!!!! GRATKI faktycznie ale jesteś WYPASIONY z tym rekordem cyfrowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Przejrzałem Wasze forum i chyba tu muszę sie trochę pożalić.Nefer trochę mnie zna bo pisalismy na privie Szukamy działki z żoną od ponad2 miesiecy i nici.Ludzie sprzedac nie chca nawet jesli maja,a na rynku nic nie ma.Jedna działkę nam ktos sprzatnał 2 h przed podpisaniem umowy przedwstepnej sprzed nosa.I pojawiła się działka.Niecałe 700 m2.Wszystkie media w ulicy asfaltowej,sciana lasu (te ptaki cwierkajace !!!),działka idealnie ustawna mimo niewielkiej wielkosci.Tylko cena....Kosmos,nawet jak na te okolice :-)Małzenstwo sprzedalo kilka lat temu kilka dzialek i zostala im ta jedna.Starsi ludzie twierdza teraz(rozmawialismy obok z sasiadka ktora kilka lat temu kupila dzialke) ,ze na tamtych dzialkach stracili i na tej ostatniej musza sie odkuc.Cholera,dzialka jest tak piekna,ze jestem w stanie przeplacic z 40-60 zł za metr,ale nie 100 zł!!Własciciele chca zejsc doslownie 5 tys .zł z ceny wyjsciowej i nic wiecej.Buuuu!!!! Cze Parr - miło Cię widzieć :) Rozglądaj się dalej i weź ich na wstrzymanie - za 2-3 misiące może rurka zmięknie....ale nie poddawaj się - jest mnóstwo pięknych miejsc. W jakich rejonach szukasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.06.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Cześc Ew-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.06.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Cześc Ew-ka witaj trubadurze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 no wlasnie ja chyba jednak juz se pojde zanim ten bar mi zamknal biegnij bo będzie bolało lipa, coprawda otwarty ale swieci takimi pustkami ze az zal Aaaaaaaa znaczy sie dziwek nie ma ...znaczy nie ma dania głównego czy przystawek?... i to i to - jak się żadko z domu wyjeżdża to trzeba nadrobić :) wsiadaj i przyjezdzaj razem Krakow podbijemy NIE MOGĘ !!!!! mniejsze dziecko samopas nie może zostać - jeszcze nie chcę być babcią ( chociaż on ma chyba jeszcze tylko do siusiania - ale takiej okazji by nie przepuścił ..:) noo, lepiej mieć się na baczności Oj tak - czujnym trzba być - mały ma charakter po mamusi zostaw go u babci i przyjezdzaj na nocny podboj Krakowa jak sie rozpedimy to i o prage czeska zachaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 05.06.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 ale co zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts