Nefer 05.06.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Pytanie do Rasiaka po meczu z Kolumbią -Grzegorz ,gdzie byłeś ? -Biegałem po boisku..... -Ale ta koszulka jest sucha i nawet nie pachnie ...... ALe śliczne :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.06.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Ew-ka, gratki za stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 05.06.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Moge dac maks 225 tys.zł za dzialke ( kosmos!!! - bede to splacac 30 lat).Zacisze nie znam zbyt dobrze,ale ceny jeszcze bardziej kosmiczne.No chyba,ze Nefer budujemy na spolke blizniaka.Taka opcje tez biore pod uwage.A od busa lepsza WKD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.06.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 A jak byliśmy z mężem w ubiegłym roku na zlocie Muratora, to tyle chorągiewek było wbitych w Warszawę i okolice, że nam się wydało, ze tam działki muszą być diabelnie tanie, skoro wszyscy się tam budują szkoda ze w tym roku nie byliscie Mały glizd nam nie pozwolił Jeszcze nie lubi podróżować za daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Moge dac maks 225 tys.zł za dzialke ( kosmos!!! - bede to splacac 30 lat).Zacisze nie znam zbyt dobrze,ale ceny jeszcze bardziej kosmiczne.No chyba,ze Nefer budujemy na spolke blizniaka.Taka opcje tez biore pod uwage.A od busa lepsza WKD. jak to jeszcze bardziej kosmiczna ??? 100 $ a 375 PLn to raczej blisko sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 A jak byliśmy z mężem w ubiegłym roku na zlocie Muratora, to tyle chorągiewek było wbitych w Warszawę i okolice, że nam się wydało, ze tam działki muszą być diabelnie tanie, skoro wszyscy się tam budują szkoda ze w tym roku nie byliscie Mały glizd nam nie pozwolił Jeszcze nie lubi podróżować za daleko nio ta wiem cos o tym moj juz troche starszy ale i tak bym go na takie spotkanie nie wzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.06.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 podobało się ??? to jeszcze jeden .... -Zenek ,ale ty dupa wołowa jesteś ,przygłup i lebiega !!!! -Czemu ??? - Czemu ,czemu !!! a co ja genetyk jestem ? Rodziców sie spytaj !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 podobało się ??? to jeszcze jeden .... -Zenek ,ale ty pupa wołowa jesteś ,przygłup i lebiega !!!! -Czemu ??? - Czemu ,czemu !!! a co ja genetyk jestem ? Rodziców sie spytaj !!!! prosze o jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Moge dac maks 225 tys.zł za dzialke ( kosmos!!! - bede to splacac 30 lat).Zacisze nie znam zbyt dobrze,ale ceny jeszcze bardziej kosmiczne.No chyba,ze Nefer budujemy na spolke blizniaka.Taka opcje tez biore pod uwage.A od busa lepsza WKD. Uhhhhh ,,,,, sorry - potarzałam się troszkę pod stołem - Parr - bliźniak to świetny pomysł......... tylko, że moja działka ma 17 metrów na wjeździe - to nam może trochę chudy wyjść :):) ale jakby co ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Moge dac maks 225 tys.zł za dzialke ( kosmos!!! - bede to splacac 30 lat).Zacisze nie znam zbyt dobrze,ale ceny jeszcze bardziej kosmiczne.No chyba,ze Nefer budujemy na spolke blizniaka.Taka opcje tez biore pod uwage.A od busa lepsza WKD. Uhhhhh ,,,,, sorry - potarzałam się troszkę pod stołem - Parr - bliźniak to świetny pomysł......... tylko, że moja działka ma 17 metrów na wjeździe - to nam może trochę chudy wyjść :):) ale jakby co ..... odjac po 3,5 m z kazdej strony (sciany bez okien) to jeszcze po 5m na glowe wam zostanie, calkiem niezy wynik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.06.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Muszę zmykać. Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.06.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 A jak byliśmy z mężem w ubiegłym roku na zlocie Muratora, to tyle chorągiewek było wbitych w Warszawę i okolice, że nam się wydało, ze tam działki muszą być diabelnie tanie, skoro wszyscy się tam budują szkoda ze w tym roku nie byliscie Mały glizd nam nie pozwolił Jeszcze nie lubi podróżować za daleko nio ta wiem cos o tym moj juz troche starszy ale i tak bym go na takie spotkanie nie wzial Trochę za przeproszeniem udupia takie stworzonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Dowcipy ?????????????????????? proszę :Jasiu chce popływać i pyta ratownika o zgodę: - Czy mogę popływać w tym basenie? - Musisz mi najpierw pokazać jak pływasz- mówi ratownik Jasiu zaczyna. Robi fikołki, pływa, nurkuje. Wreszcie ratownik pyta: - Gdzie ty nauczyłeś się tak pływać? - Tatawyrzucał mnie na środek jeziora. - To pewnie trudno było dopłynąć do brzegu? - Nie - mówi Jasiu. - Najtrudniej było wydostać się z worka. Pani w szkole pyta dzieci o ich zwierzątka, przychodzi do Jasia: - Jasiu masz może pieska? - Mieliśmy kiedyś psa, proszę pani ale go zabiliśmy, bo ja mięsa nie jadłem, ojciec nie jadł i matka tez nie, a dla jednego psa nie będziemy kupować. - Jasiu to straszne, a kotka nie masz? - pyta pani - Mieliśmy też i kotka, ale go zabiliśmy bo ja mleka nie piłem, ojciec i matka tez nie, a dla jednego kota nie będziemy mleka kupować. - - Jasiu co ty mówisz, przyjdź jutro z mamą! - Miałem kiedyś mamę, ale się jej z tatą pozbyliśmy, no bo ja jeszcze nie bzykam, tata już nie może a dla sąsiada to nie będziemy trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.06.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Muszę zmykać. Dobranoc Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Moge dac maks 225 tys.zł za dzialke ( kosmos!!! - bede to splacac 30 lat).Zacisze nie znam zbyt dobrze,ale ceny jeszcze bardziej kosmiczne.No chyba,ze Nefer budujemy na spolke blizniaka.Taka opcje tez biore pod uwage.A od busa lepsza WKD. Uhhhhh ,,,,, sorry - potarzałam się troszkę pod stołem - Parr - bliźniak to świetny pomysł......... tylko, że moja działka ma 17 metrów na wjeździe - to nam może trochę chudy wyjść :):) ale jakby co ..... odjac po 3,5 m z kazdej strony (sciany bez okien) to jeszcze po 5m na glowe wam zostanie, calkiem niezy wynik To ja proponuję taki większy namiot - z dmuchawą - ja lubię ekstremalne sporty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 05.06.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 No tak na blizniaka troche kicha.Ale na domek wolnostojacy moze byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Muszę zmykać. Dobranoc papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Moge dac maks 225 tys.zł za dzialke ( kosmos!!! - bede to splacac 30 lat).Zacisze nie znam zbyt dobrze,ale ceny jeszcze bardziej kosmiczne.No chyba,ze Nefer budujemy na spolke blizniaka.Taka opcje tez biore pod uwage.A od busa lepsza WKD. Uhhhhh ,,,,, sorry - potarzałam się troszkę pod stołem - Parr - bliźniak to świetny pomysł......... tylko, że moja działka ma 17 metrów na wjeździe - to nam może trochę chudy wyjść :):) ale jakby co ..... odjac po 3,5 m z kazdej strony (sciany bez okien) to jeszcze po 5m na glowe wam zostanie, calkiem niezy wynik To ja proponuję taki większy namiot - z dmuchawą - ja lubię ekstremalne sporty a od strony sasiadki co jej rece poobcinac trza to se sztuczna scianke do wspinaczki zrobicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 A jak byliśmy z mężem w ubiegłym roku na zlocie Muratora, to tyle chorągiewek było wbitych w Warszawę i okolice, że nam się wydało, ze tam działki muszą być diabelnie tanie, skoro wszyscy się tam budują szkoda ze w tym roku nie byliscie Mały glizd nam nie pozwolił Jeszcze nie lubi podróżować za daleko nio ta wiem cos o tym moj juz troche starszy ale i tak bym go na takie spotkanie nie wzial Trochę za przeproszeniem udupia takie stworzonko ale usmiech takiego bobasa wynagradza wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 No tak na blizniaka troche kicha.Ale na domek wolnostojacy moze byc. Ano się wcisnął - na szczeście działka to trapez - z przodu będzie garaż, to jakoś się zmieścił - Pan Bóg czuwał.... ale jak sobie wyobraziłam ten bliźniak ):) Nic się nie martw Parr - coś znajdziemy. Rzeczywiście w Grodzisku można coś znaleźć za 100 pln to max. Ale rozumiem dojazdy. Jacek sobie radzi - bo tam żyje od lat - ja pewnie bym się pochlastała gumką od majtek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts