parr 05.06.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Spadlem ze stolu ,a Anie boli brzuch po tym drugim kawale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.06.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Muszę zmykać. Dobranoc Dobranoc ja tez zmykam ....papatki ...do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 05.06.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Jacek sie przyzwyczail.A my napływowi,wiec chcemy cos blizej W-wy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Moge dac maks 225 tys.zł za dzialke ( kosmos!!! - bede to splacac 30 lat).Zacisze nie znam zbyt dobrze,ale ceny jeszcze bardziej kosmiczne.No chyba,ze Nefer budujemy na spolke blizniaka.Taka opcje tez biore pod uwage.A od busa lepsza WKD. Uhhhhh ,,,,, sorry - potarzałam się troszkę pod stołem - Parr - bliźniak to świetny pomysł......... tylko, że moja działka ma 17 metrów na wjeździe - to nam może trochę chudy wyjść :):) ale jakby co ..... odjac po 3,5 m z kazdej strony (sciany bez okien) to jeszcze po 5m na glowe wam zostanie, calkiem niezy wynik To ja proponuję taki większy namiot - z dmuchawą - ja lubię ekstremalne sporty a od strony sasiadki co jej rece poobcinac trza to se sztuczna scianke do wspinaczki zrobicie Albo górkę do motocrossu :) NIech ma suka !:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Muszę zmykać. Dobranoc Dobranoc ja tez zmykam ....papatki ...do jutra PAPAPAPPA:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Spadlem ze stolu ,a Anie boli brzuch po tym drugim kawale Pozdrowienia dla Ani :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 No tak na blizniaka troche kicha.Ale na domek wolnostojacy moze byc. Ano się wcisnął - na szczeście działka to trapez - z przodu będzie garaż, to jakoś się zmieścił - Pan Bóg czuwał.... ale jak sobie wyobraziłam ten bliźniak ):) Nic się nie martw Parr - coś znajdziemy. Rzeczywiście w Grodzisku można coś znaleźć za 100 pln to max. Ale rozumiem dojazdy. Jacek sobie radzi - bo tam żyje od lat - ja pewnie bym się pochlastała gumką od majtek... Moja malzonka to samo powiedziala jak se pomyslala ze mialaby mieszkac w Warszawie zreszta ja tez bym w samej Warszawie bym nie chcial, a z dojazdami jest tak ze ja jade do pracy o wiele krocej niz Ci rodowici Warszawianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Muszę zmykać. Dobranoc Dobranoc ja tez zmykam ....papatki ...do jutra Paptki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Parr a myśleliście np. o Złotokłosie ? Moja przyjaciela tam mieszka od lat i zna wielu ludzi. Tam czasem można kupić coś na prawdę tanio a tam jest CUDOWNIE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Moge dac maks 225 tys.zł za dzialke ( kosmos!!! - bede to splacac 30 lat).Zacisze nie znam zbyt dobrze,ale ceny jeszcze bardziej kosmiczne.No chyba,ze Nefer budujemy na spolke blizniaka.Taka opcje tez biore pod uwage.A od busa lepsza WKD. Uhhhhh ,,,,, sorry - potarzałam się troszkę pod stołem - Parr - bliźniak to świetny pomysł......... tylko, że moja działka ma 17 metrów na wjeździe - to nam może trochę chudy wyjść :):) ale jakby co ..... odjac po 3,5 m z kazdej strony (sciany bez okien) to jeszcze po 5m na glowe wam zostanie, calkiem niezy wynik To ja proponuję taki większy namiot - z dmuchawą - ja lubię ekstremalne sporty a od strony sasiadki co jej rece poobcinac trza to se sztuczna scianke do wspinaczki zrobicie Albo górkę do motocrossu :) NIech ma suka !:) o tak o tak motocross Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 05.06.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Dzięki,dzięki.Tez Cie pozdrawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 RANKINGUM RECORDUM 1. inż. Mamoń - 228 2. Jajcek - 213 3. SławekD-żonka - 168 4. kze - 131 5. Joanna i Janusz - 129 6. Whisper - 119 7. Kasztanka - 90 8. verunia- 83 9. maksiu, Majka - 79 11. fizyk - 73 12. Olkalybowa - 63 13. Teska - 60 14. Sonika - 51 15. badi - 42 16. Moniś - 36 17. facio, Aga J.G, andrzejka, monka- 35 21. markus_gdynia - 28 22. Jezier - 27 23. zaba_gonia - 24 24. Trini, marcel2000 - 20 26. Witos, Funia, Nefer - 18 29. Agniesia, andre59, sylvia1 - 14 32. joola -13 33. Tola Ew-ka- 11 34. Jane, - 10 36. Wojty, kasia64, karolka - 9 39. kolia, Zielonooka - 7 41. Januszz, tabaluga1 - 6 43. ania, lafcadio, edzia, Paty, duende - 5 48. Ewuś - 4 49. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka - 3 53. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska, DARIO 2, Gryfpc - 2 57. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Mychalina, Maluszek -1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 No tak na blizniaka troche kicha.Ale na domek wolnostojacy moze byc. Ano się wcisnął - na szczeście działka to trapez - z przodu będzie garaż, to jakoś się zmieścił - Pan Bóg czuwał.... ale jak sobie wyobraziłam ten bliźniak ):) Nic się nie martw Parr - coś znajdziemy. Rzeczywiście w Grodzisku można coś znaleźć za 100 pln to max. Ale rozumiem dojazdy. Jacek sobie radzi - bo tam żyje od lat - ja pewnie bym się pochlastała gumką od majtek... Moja malzonka to samo powiedziala jak se pomyslala ze mialaby mieszkac w Warszawie zreszta ja tez bym w samej Warszawie bym nie chcial, a z dojazdami jest tak ze ja jade do pracy o wiele krocej niz Ci rodowici Warszawianie Wypraszam sobie - ja mam do pracy 6,5 minuty ( jak są korki albo jestem zaspana :) - Ale.......... jak się przeprowadzę to będę miała ze 40 min :) ALe wtedy będę jeździć Hondą męża a on Z 350 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 05.06.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 A gdzie to Złotokłosie?My raczej jestesmy bardziej mieszczuchy.Musi byc niedaleko infrastruktura ,jakies miasto niz kompletna wiocha i dzialki po iles tysiecy m2(chocby kosztowaly tylko po kilkanascie zlotych za m2). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 No tak na blizniaka troche kicha.Ale na domek wolnostojacy moze byc. Ano się wcisnął - na szczeście działka to trapez - z przodu będzie garaż, to jakoś się zmieścił - Pan Bóg czuwał.... ale jak sobie wyobraziłam ten bliźniak ):) Nic się nie martw Parr - coś znajdziemy. Rzeczywiście w Grodzisku można coś znaleźć za 100 pln to max. Ale rozumiem dojazdy. Jacek sobie radzi - bo tam żyje od lat - ja pewnie bym się pochlastała gumką od majtek... Moja malzonka to samo powiedziala jak se pomyslala ze mialaby mieszkac w Warszawie zreszta ja tez bym w samej Warszawie bym nie chcial, a z dojazdami jest tak ze ja jade do pracy o wiele krocej niz Ci rodowici Warszawianie Wypraszam sobie - ja mam do pracy 6,5 minuty ( jak są korki albo jestem zaspana :) - Ale.......... jak się przeprowadzę to będę miała ze 40 min :) ALe wtedy będę jeździć Hondą męża a on Z 350 :) I co Ci z 200KM w korku ??? jadac do mnie to chociarz np na Katowickiej mozna potestowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.06.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 A jak byliśmy z mężem w ubiegłym roku na zlocie Muratora, to tyle chorągiewek było wbitych w Warszawę i okolice, że nam się wydało, ze tam działki muszą być diabelnie tanie, skoro wszyscy się tam budują szkoda ze w tym roku nie byliscie Mały glizd nam nie pozwolił Jeszcze nie lubi podróżować za daleko nio ta wiem cos o tym moj juz troche starszy ale i tak bym go na takie spotkanie nie wzial Trochę za przeproszeniem udupia takie stworzonko ale usmiech takiego bobasa wynagradza wszystko Święta racyja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 05.06.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Nefer,a wiesz ,ze masz taki sam samochod jak ja????Widzialem na zdjeciach w Twoim dzienniku budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 A gdzie to Złotokłosie?My raczej jestesmy bardziej mieszczuchy.Musi byc niedaleko infrastruktura ,jakies miasto niz kompletna wiocha i dzialki po iles tysiecy m2(chocby kosztowaly tylko po kilkanascie zlotych za m2). No wiesz Komorow tez miastem to raczej nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 StreszczenieStronke zaczela Ewcia a zakonczyla Nefer, ogolnie bylo o dzialce w Komorowie za cene dzialki w kosmosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 cacuszko : http://www.tuning24.pl/galeria/9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts