Jajcek 05.06.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 cacuszko : http://www.tuning24.pl/galeria/9.jpg jedyna sluszna marka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Nefer,a wiesz ,ze masz taki sam samochod jak ja????Widzialem na zdjeciach w Twoim dzienniku budowy PARR - BRATNIA DUSZO :) A może tylko Ci się tak wydaje.... bo ja mam 125 KM :) (1,5 litra) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 No tak na blizniaka troche kicha.Ale na domek wolnostojacy moze byc. Ano się wcisnął - na szczeście działka to trapez - z przodu będzie garaż, to jakoś się zmieścił - Pan Bóg czuwał.... ale jak sobie wyobraziłam ten bliźniak ):) Nic się nie martw Parr - coś znajdziemy. Rzeczywiście w Grodzisku można coś znaleźć za 100 pln to max. Ale rozumiem dojazdy. Jacek sobie radzi - bo tam żyje od lat - ja pewnie bym się pochlastała gumką od majtek... Moja malzonka to samo powiedziala jak se pomyslala ze mialaby mieszkac w Warszawie zreszta ja tez bym w samej Warszawie bym nie chcial, a z dojazdami jest tak ze ja jade do pracy o wiele krocej niz Ci rodowici Warszawianie Wypraszam sobie - ja mam do pracy 6,5 minuty ( jak są korki albo jestem zaspana :) - Ale.......... jak się przeprowadzę to będę miała ze 40 min :) ALe wtedy będę jeździć Hondą męża a on Z 350 :) I co Ci z 200KM w korku ??? jadac do mnie to chociarz np na Katowickiej mozna potestowac NO TO BĘDĘ DYMAĆ DO CIEBIE 5 RAZY W TYGODNIU PO ROBOCIE - ogórdek Ci skopię, dzieci nakarmię, gary umyję, Jaosi pasemka zrobię :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 05.06.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Buuuuu.Ja tylko 90 KM. Jacek Komorow to nie miasto,ale tez nie wies gdzie psy dupami szczekaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 No tak na blizniaka troche kicha.Ale na domek wolnostojacy moze byc. Ano się wcisnął - na szczeście działka to trapez - z przodu będzie garaż, to jakoś się zmieścił - Pan Bóg czuwał.... ale jak sobie wyobraziłam ten bliźniak ):) Nic się nie martw Parr - coś znajdziemy. Rzeczywiście w Grodzisku można coś znaleźć za 100 pln to max. Ale rozumiem dojazdy. Jacek sobie radzi - bo tam żyje od lat - ja pewnie bym się pochlastała gumką od majtek... Moja malzonka to samo powiedziala jak se pomyslala ze mialaby mieszkac w Warszawie zreszta ja tez bym w samej Warszawie bym nie chcial, a z dojazdami jest tak ze ja jade do pracy o wiele krocej niz Ci rodowici Warszawianie Wypraszam sobie - ja mam do pracy 6,5 minuty ( jak są korki albo jestem zaspana :) - Ale.......... jak się przeprowadzę to będę miała ze 40 min :) ALe wtedy będę jeździć Hondą męża a on Z 350 :) I co Ci z 200KM w korku ??? jadac do mnie to chociarz np na Katowickiej mozna potestowac NO TO BĘDĘ DYMAĆ DO CIEBIE 5 RAZY W TYGODNIU PO ROBOCIE - ogórdek Ci skopię, dzieci nakarmię, gary umyję, Jaosi pasemka zrobię :) no problem, bedziemy Cie witac z otwartymi ramionami a jak bediesz pasemkami zajeta czy innym ogrdkiem to ja pojade na myjnie ta Honda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Buuuuu.Ja tylko 90 KM. Jacek Komorow to nie miasto,ale tez nie wies gdzie psy dupami szczekaja. Bo takich modeli jak mój to malutko jeździ Ale nie martw się - nowy dom - nowy samochód ( parafrazując słynne powiedzenie o nowym potomku - brrrrrr:)) A na Złotokłos skręcasz z Krakowskiej - jakieś 10 minut za Jankami ( tylko ta Al. Krakowska:( ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Buuuuu.Ja tylko 90 KM. Jacek Komorow to nie miasto,ale tez nie wies gdzie psy dupami szczekaja. A skad wiesz ze Zlotoklos jest inny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 No tak na blizniaka troche kicha.Ale na domek wolnostojacy moze byc. Ano się wcisnął - na szczeście działka to trapez - z przodu będzie garaż, to jakoś się zmieścił - Pan Bóg czuwał.... ale jak sobie wyobraziłam ten bliźniak ):) Nic się nie martw Parr - coś znajdziemy. Rzeczywiście w Grodzisku można coś znaleźć za 100 pln to max. Ale rozumiem dojazdy. Jacek sobie radzi - bo tam żyje od lat - ja pewnie bym się pochlastała gumką od majtek... Moja malzonka to samo powiedziala jak se pomyslala ze mialaby mieszkac w Warszawie zreszta ja tez bym w samej Warszawie bym nie chcial, a z dojazdami jest tak ze ja jade do pracy o wiele krocej niz Ci rodowici Warszawianie Wypraszam sobie - ja mam do pracy 6,5 minuty ( jak są korki albo jestem zaspana :) - Ale.......... jak się przeprowadzę to będę miała ze 40 min :) ALe wtedy będę jeździć Hondą męża a on Z 350 :) I co Ci z 200KM w korku ??? jadac do mnie to chociarz np na Katowickiej mozna potestowac NO TO BĘDĘ DYMAĆ DO CIEBIE 5 RAZY W TYGODNIU PO ROBOCIE - ogórdek Ci skopię, dzieci nakarmię, gary umyję, Jaosi pasemka zrobię :) no problem, bedziemy Cie witac z otwartymi ramionami a jak bediesz pasemkami zajeta czy innym ogrdkiem to ja pojade na myjnie ta Honda Spoko, tylko weź drobne na mandaty - bo tego nie ma w pakiecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Buuuuu.Ja tylko 90 KM. Jacek Komorow to nie miasto,ale tez nie wies gdzie psy dupami szczekaja. Bo takich modeli jak mój to malutko jeździ Ale nie martw się - nowy dom - nowy samochód ( parafrazując słynne powiedzenie o nowym potomku - brrrrrr:)) A na Złotokłos skręcasz z Krakowskiej - jakieś 10 minut za Jankami ( tylko ta Al. Krakowska:( ) ale 10 min jadac 80 czy 200 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 05.06.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Chwila,chwila ale na tym zdjęciu jest Nissan 350Z,a nie jedyna słuszna marka.Jedyna słuszna marka to Honda.Np. S2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 No tak na blizniaka troche kicha.Ale na domek wolnostojacy moze byc. Ano się wcisnął - na szczeście działka to trapez - z przodu będzie garaż, to jakoś się zmieścił - Pan Bóg czuwał.... ale jak sobie wyobraziłam ten bliźniak ):) Nic się nie martw Parr - coś znajdziemy. Rzeczywiście w Grodzisku można coś znaleźć za 100 pln to max. Ale rozumiem dojazdy. Jacek sobie radzi - bo tam żyje od lat - ja pewnie bym się pochlastała gumką od majtek... Moja malzonka to samo powiedziala jak se pomyslala ze mialaby mieszkac w Warszawie zreszta ja tez bym w samej Warszawie bym nie chcial, a z dojazdami jest tak ze ja jade do pracy o wiele krocej niz Ci rodowici Warszawianie Wypraszam sobie - ja mam do pracy 6,5 minuty ( jak są korki albo jestem zaspana :) - Ale.......... jak się przeprowadzę to będę miała ze 40 min :) ALe wtedy będę jeździć Hondą męża a on Z 350 :) I co Ci z 200KM w korku ??? jadac do mnie to chociarz np na Katowickiej mozna potestowac NO TO BĘDĘ DYMAĆ DO CIEBIE 5 RAZY W TYGODNIU PO ROBOCIE - ogórdek Ci skopię, dzieci nakarmię, gary umyję, Jaosi pasemka zrobię :) no problem, bedziemy Cie witac z otwartymi ramionami a jak bediesz pasemkami zajeta czy innym ogrdkiem to ja pojade na myjnie ta Honda Spoko, tylko weź drobne na mandaty - bo tego nie ma w pakiecie... luzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Chwila,chwila ale na tym zdjęciu jest Nissan 350Z,a nie jedyna słuszna marka.Jedyna słuszna marka to Honda.Np. S2000 no wlasnie to mamna mysli NISSAN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 05.06.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Te Stokłosy to strasznie daleko.I te dojazdy Alejamiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Buuuuu.Ja tylko 90 KM. Jacek Komorow to nie miasto,ale tez nie wies gdzie psy dupami szczekaja. MIasto-srasto - wszystko jest : szkoła, sklep a jakie piękne działki ! ja się zakochałam. Starodrzew - coś cudownego - oczywiście nie wszędzie, ale jak jest samochód to rybka skąd się jedzie. I tak stoisz w korze i tak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.06.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Chwila,chwila ale na tym zdjęciu jest Nissan 350Z,a nie jedyna słuszna marka.Jedyna słuszna marka to Honda.Np. S2000 Jedyna słuszna marka to przecież toyota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Te Stokłosy to strasznie daleko.I te dojazdy Alejamiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!! sorry parr ale te dojazdy sa 1000 razy lepsze niz z Komorowa Jerozolimskimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 05.06.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Jajcek jedyna słuszna marka to Honda.Nissan to francuskie Renault.Choc przyznaje ,ze 350Z to bardzoooo ladne autko.Ale Honda to Honda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Chwila,chwila ale na tym zdjęciu jest Nissan 350Z,a nie jedyna słuszna marka.Jedyna słuszna marka to Honda.Np. S2000 no wlasnie to mamna mysli NISSAN Oj CHŁOPACY - na zdjątku jest Nissan that's true - i tu czynię wyjątek :) Mam nadzieję, że moja Hondka mnie nie słyszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Buuuuu.Ja tylko 90 KM. Jacek Komorow to nie miasto,ale tez nie wies gdzie psy dupami szczekaja. MIasto-srasto - wszystko jest : szkoła, sklep a jakie piękne działki ! ja się zakochałam. Starodrzew - coś cudownego - oczywiście nie wszędzie, ale jak jest samochód to rybka skąd się jedzie. I tak stoisz w korze i tak:) Tylko pewnie z Zlotoklosu niejszy korek niz z Zacisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.06.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Albo saab, no, w ostateczności volvo. I tym sposobem całe podium już zajęte... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts