Nefer 05.06.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Pierwsz Honda ,pozniej Toyota(moja Ania jak dostanie podwyzke w 2065 jako lekarz w Polsce kupi sobie RAV4),a pozniej Nissan 350Z. Ja sobie kupię RAV4 jak zaczną porządnie na wychowawczym płacić. Albo syn mi kupi Kupisz - trzeba baaaardzo chcieć - wiesz, że ci co chcą mało dostają mało? Tak już jest Baaaaaaaaaaaaardzo chcę! Czy za dośrodkowanie też sa punkty? Mam propozycję - moze te pierdoły, co były tak blisko też punktować? jajcek - GRATULKI! Wychowawczy nie trwa wiecznie - powolutku - teraz masz inne cele Aniu. A potem to juz będzie tylko lepiej Czyli przed 30-tką raczej się nie uda? Buuu... ZAPOMNIJ - przed 30-tka to ja marzyłam o pełnej lodówce, nie o RAV 4 - ach, ta dzisiejsza młodzież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.06.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Dobranoc wszystkim Obowiązki nocne wiszą nad głową, trzeba choć trochę pospać (może z wdzięczności kiedyś mi kupi tę RAVkę) Pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 J a twojej nie chce wolabym tę twojego męza a ilo drzwiowa jest ta twoja ? Niestety 5-cio wolę zdecydowanie 3 szt, ale była okazja a ma klime ?, ktory to rocznik ? Ma klimę, rocznik .... kuźwa ... kto to wie....2000 kupiony w 2001 chyba - niedługo jadę na przegląd to Ci powiem :) I ma SZKLANE REFLEKTORY ( i blachę do roboty ) i jest zrobiona w Japan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Pierwsz Honda ,pozniej Toyota(moja Ania jak dostanie podwyzke w 2065 jako lekarz w Polsce kupi sobie RAV4),a pozniej Nissan 350Z. Ja sobie kupię RAV4 jak zaczną porządnie na wychowawczym płacić. Albo syn mi kupi Kupisz - trzeba baaaardzo chcieć - wiesz, że ci co chcą mało dostają mało? Tak już jest Baaaaaaaaaaaaardzo chcę! Czy za dośrodkowanie też sa punkty? Mam propozycję - moze te pierdoły, co były tak blisko też punktować? jajcek - GRATULKI! Wychowawczy nie trwa wiecznie - powolutku - teraz masz inne cele Aniu. A potem to juz będzie tylko lepiej Czyli przed 30-tką raczej się nie uda? Buuu... ZAPOMNIJ - przed 30-tka to ja marzyłam o pełnej lodówce, nie o RAV 4 - ach, ta dzisiejsza młodzież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Dobranoc wszystkim Obowiązki nocne wiszą nad głową, trzeba choć trochę pospać (może z wdzięczności kiedyś mi kupi tę RAVkę) Pa! Pa - pocałuj Maluszka w nosek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Dobranoc wszystkim Obowiązki nocne wiszą nad głową, trzeba choć trochę pospać (może z wdzięczności kiedyś mi kupi tę RAVkę) Pa! Milych snow niech ci sie RAV4 przysni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 J a twojej nie chce wolabym tę twojego męza a ilo drzwiowa jest ta twoja ? Niestety 5-cio wolę zdecydowanie 3 szt, ale była okazja a ma klime ?, ktory to rocznik ? Ma klimę, rocznik .... kuźwa ... kto to wie....2000 kupiony w 2001 chyba - niedługo jadę na przegląd to Ci powiem :) I ma SZKLANE REFLEKTORY ( i blachę do roboty ) i jest zrobiona w Japan hmmmm to moze bym ja wzial od Ciebie ? a c o z balcha ? z autobusem sie spotkalas ? to ze w Japan to good takich juz nie robia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 właśnie ..... przegląd jutro się umówię zaraz mi puknie 60.000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.06.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Dobranoc wszystkim Obowiązki nocne wiszą nad głową, trzeba choć trochę pospać (może z wdzięczności kiedyś mi kupi tę RAVkę) Pa! Milych snow niech ci sie RAV4 przysni Ona mi się śni codziennie, szczególnie po jeździe próbnej... No to pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 właśnie ..... przegląd jutro się umówię zaraz mi puknie 60.000 znaczy ona ma 60000 dopiero ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 J a twojej nie chce wolabym tę twojego męza a ilo drzwiowa jest ta twoja ? Niestety 5-cio wolę zdecydowanie 3 szt, ale była okazja a ma klime ?, ktory to rocznik ? Ma klimę, rocznik .... kuźwa ... kto to wie....2000 kupiony w 2001 chyba - niedługo jadę na przegląd to Ci powiem :) I ma SZKLANE REFLEKTORY ( i blachę do roboty ) i jest zrobiona w Japan hmmmm to moze bym ja wzial od Ciebie ? a c o z balcha ? z autobusem sie spotkalas ? to ze w Japan to good takich juz nie robia E nie... błotnik ma trochę pomięty i miły sąsiad zrobił mi kilka rys na masce Warszafka........ Poczekaj aż jej zrobię lakier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 05.06.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Takie są pensje polskich lekarzy.Młodych lekarzy.Bo lekarz w Polsce zaczyna zarabiac po zrobieniu specjalizacji(i to w prywatnej praktyce bo na panstwowym pensja mu sie zmienia o paredziesiat zlotych jako dodatek za specjalizacje).A zeby zostac kardiologiem(akurat Ania nim chce zostac) trza 10 lat specjalizacji.No i nie dziwota,ze lekarze spier... z Polski jak kraj dlugi i szeroki.W tej chwili w samej W-wie brakuje prawie 200 lekarzy.Strach chorowac.A jak czesto jeden anestezjolog obsluguje kilka sal operacyjnych,bo brakuje specjalistow.Szkoda gadac,bo to temat rzeka.no ale problem Nr1 to teczka malego Jarka K.,a nie problemy zwyklych ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 właśnie ..... przegląd jutro się umówię zaraz mi puknie 60.000 znaczy ona ma 60000 dopiero ? RACZEJ JUŻ 60.000 Jak na mnie to dużo (6,5 minuty do biura i sklep po drodze do domu:) Kupiłam ją w grudniu 2004 z licznikiem 42.000 ( właścicielem był ojciec mojego kolegi. Alkoholik, co po wódce nie jeździł więc jeździł baaaardzo rzadko:) dlatego ją wzięłam - bo taki silnik, bo nie walona i taki przebieg) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Takie są pensje polskich lekarzy.Młodych lekarzy.Bo lekarz w Polsce zaczyna zarabiac po zrobieniu specjalizacji(i to w prywatnej praktyce bo na panstwowym pensja mu sie zmienia o paredziesiat zlotych jako dodatek za specjalizacje).A zeby zostac kardiologiem(akurat Ania nim chce zostac) trza 10 lat specjalizacji.No i nie dziwota,ze lekarze spier... z Polski jak kraj dlugi i szeroki.W tej chwili w samej W-wie brakuje prawie 200 lekarzy.Strach chorowac.A jak czesto jeden anestezjolog obsluguje kilka sal operacyjnych,bo brakuje specjalistow.Szkoda gadac,bo to temat rzeka.no ale problem Nr1 to teczka malego Jarka K.,a nie problemy zwyklych ludzi no dzis w TV mowili ze jeden znieczula az trzech pacjentow naraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 właśnie ..... przegląd jutro się umówię zaraz mi puknie 60.000 znaczy ona ma 60000 dopiero ? RACZEJ JUŻ 60.000 Jak na mnie to dużo (6,5 minuty do biura i sklep po drodze do domu:) Kupiłam ją w grudniu 2004 z licznikiem 42.000 ( właścicielem był ojciec mojego kolegi. Alkoholik, co po wódce nie jeździł więc jeździł baaaardzo rzadko:) dlatego ją wzięłam - bo taki silnik, bo nie walona i taki przebieg) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 05.06.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Zaraz ide spac.Moj Civic to 3D :-)Klima jest.Poduszek brak bo przywieziona z Libanu Samochod z fajna historia made by Japan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 właśnie ..... przegląd jutro się umówię zaraz mi puknie 60.000 znaczy ona ma 60000 dopiero ? RACZEJ JUŻ 60.000 Jak na mnie to dużo (6,5 minuty do biura i sklep po drodze do domu:) Kupiłam ją w grudniu 2004 z licznikiem 42.000 ( właścicielem był ojciec mojego kolegi. Alkoholik, co po wódce nie jeździł więc jeździł baaaardzo rzadko:) dlatego ją wzięłam - bo taki silnik, bo nie walona i taki przebieg) teraz juz walona a serio kiedy ys ja ewentualnie oddawala w dobre znajome rece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Takie są pensje polskich lekarzy.Młodych lekarzy.Bo lekarz w Polsce zaczyna zarabiac po zrobieniu specjalizacji(i to w prywatnej praktyce bo na panstwowym pensja mu sie zmienia o paredziesiat zlotych jako dodatek za specjalizacje).A zeby zostac kardiologiem(akurat Ania nim chce zostac) trza 10 lat specjalizacji.No i nie dziwota,ze lekarze spier... z Polski jak kraj dlugi i szeroki.W tej chwili w samej W-wie brakuje prawie 200 lekarzy.Strach chorowac.A jak czesto jeden anestezjolog obsluguje kilka sal operacyjnych,bo brakuje specjalistow.Szkoda gadac,bo to temat rzeka.no ale problem Nr1 to teczka malego Jarka K.,a nie problemy zwyklych ludzi no dzis w TV mowili ze jeden znieczula az trzech pacjentow naraz To już dobiliśmy do Nairobii chyba ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Zaraz ide spac.Moj Civic to 3D :-)Klima jest.Poduszek brak bo przywieziona z Libanu Samochod z fajna historia made by Japan 3D ladniejszy ale dla rodiny cud zamaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 właśnie ..... przegląd jutro się umówię zaraz mi puknie 60.000 znaczy ona ma 60000 dopiero ? RACZEJ JUŻ 60.000 Jak na mnie to dużo (6,5 minuty do biura i sklep po drodze do domu:) Kupiłam ją w grudniu 2004 z licznikiem 42.000 ( właścicielem był ojciec mojego kolegi. Alkoholik, co po wódce nie jeździł więc jeździł baaaardzo rzadko:) dlatego ją wzięłam - bo taki silnik, bo nie walona i taki przebieg) teraz juz walona a serio kiedy ys ja ewentualnie oddawala w dobre znajome rece jeszcze za wcześnie - jeszcze ją kocham Ale mi przejdzie. Pewnie jakoś w przyszłym roku Wszystko zależy jak będzie z kredytem na dom. jak dadzą to nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts