parr 05.06.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Nie wiem jak jest w Nairobii(pewnie podobnie,bo ot tez KEnia),ale jakbym Wam opowiedzial jak wygladaja szpitale w Mombassie....Brrrr..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Zaraz ide spac.Moj Civic to 3D :-)Klima jest.Poduszek brak bo przywieziona z Libanu Samochod z fajna historia made by Japan A ja wolę 3d , bo teraz wożę powietrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 właśnie ..... przegląd jutro się umówię zaraz mi puknie 60.000 znaczy ona ma 60000 dopiero ? RACZEJ JUŻ 60.000 Jak na mnie to dużo (6,5 minuty do biura i sklep po drodze do domu:) Kupiłam ją w grudniu 2004 z licznikiem 42.000 ( właścicielem był ojciec mojego kolegi. Alkoholik, co po wódce nie jeździł więc jeździł baaaardzo rzadko:) dlatego ją wzięłam - bo taki silnik, bo nie walona i taki przebieg) teraz juz walona a serio kiedy ys ja ewentualnie oddawala w dobre znajome rece jeszcze za wcześnie - jeszcze ją kocham Ale mi przejdzie. Pewnie jakoś w przyszłym roku Wszystko zależy jak będzie z kredytem na dom. jak dadzą to nie ma problemu myslalem ze teraz, w przyszlym roku to ja juz bede bez pieniedzy i tylko kredyt ede splacal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 05.06.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Jajcek dla mnie i zony 3D jest ok.No ale jak sie pojawi jakis dzidzius to bedzie trza zmienic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Nie wiem jak jest w Nairobii(pewnie podobnie,bo ot tez KEnia),ale jakbym Wam opowiedzial jak wygladaja szpitale w Mombassie....Brrrr..... Daj szansę Jarkowi K - będzie jak w Mombassie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Nie wiem jak jest w Nairobii(pewnie podobnie,bo ot tez KEnia),ale jakbym Wam opowiedzial jak wygladaja szpitale w Mombassie....Brrrr..... Daj szansę Jarkowi K - będzie jak w Mombassie nie wiem czy sie smiac czy plakac ormalnie nasza szara rzeczywistosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Jajcek dla mnie i zony 3D jest ok.No ale jak sie pojawi jakis dzidzius to bedzie trza zmienic.... no wlasnie ja mam dwuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 właśnie ..... przegląd jutro się umówię zaraz mi puknie 60.000 znaczy ona ma 60000 dopiero ? RACZEJ JUŻ 60.000 Jak na mnie to dużo (6,5 minuty do biura i sklep po drodze do domu:) Kupiłam ją w grudniu 2004 z licznikiem 42.000 ( właścicielem był ojciec mojego kolegi. Alkoholik, co po wódce nie jeździł więc jeździł baaaardzo rzadko:) dlatego ją wzięłam - bo taki silnik, bo nie walona i taki przebieg) teraz juz walona a serio kiedy ys ja ewentualnie oddawala w dobre znajome rece jeszcze za wcześnie - jeszcze ją kocham Ale mi przejdzie. Pewnie jakoś w przyszłym roku Wszystko zależy jak będzie z kredytem na dom. jak dadzą to nie ma problemu myslalem ze teraz, w przyszlym roku to ja juz bede bez pieniedzy i tylko kredyt ede splacal Buuuuu - dogadamy się Ja też zapłaciłam za nią 25.000 a 5.000 w ratach przez 5 miesięcy Tylko mi miłość musi przejść ... No oi wymarzył mi się lakier kameleon .... A muszę to zrobić, bo ktoś temu kolesiowi przejechał lekko po błotniku, ale lakier zdarł ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 05.06.2006 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 E tammmm Nefer.Jak bedzie jak w Mombasie to nasze domy wczesniej zasiedla bezdomni,bo taki prikaz wyda Zelazny Ludwik D.Jeden pokoj na rodzine i problem bezdomnosci rozwiazany jednym pociagnieciem piora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 E tammmm Nefer.Jak bedzie jak w Mombasie to nasze domy wczesniej zasiedla bezdomni,bo taki prikaz wyda Zelazny Ludwik D.Jeden pokoj na rodzine i problem bezdomnosci rozwiazany jednym pociagnieciem piora. Jakoś bym się mocno nie zdziwiła ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 właśnie ..... przegląd jutro się umówię zaraz mi puknie 60.000 znaczy ona ma 60000 dopiero ? RACZEJ JUŻ 60.000 Jak na mnie to dużo (6,5 minuty do biura i sklep po drodze do domu:) Kupiłam ją w grudniu 2004 z licznikiem 42.000 ( właścicielem był ojciec mojego kolegi. Alkoholik, co po wódce nie jeździł więc jeździł baaaardzo rzadko:) dlatego ją wzięłam - bo taki silnik, bo nie walona i taki przebieg) teraz juz walona a serio kiedy ys ja ewentualnie oddawala w dobre znajome rece jeszcze za wcześnie - jeszcze ją kocham Ale mi przejdzie. Pewnie jakoś w przyszłym roku Wszystko zależy jak będzie z kredytem na dom. jak dadzą to nie ma problemu myslalem ze teraz, w przyszlym roku to ja juz bede bez pieniedzy i tylko kredyt ede splacal Buuuuu - dogadamy się Ja też zapłaciłam za nią 25.000 a 5.000 w ratach przez 5 miesięcy Tylko mi miłość musi przejść ... No oi wymarzył mi się lakier kameleon .... A muszę to zrobić, bo ktoś temu kolesiowi przejechał lekko po błotniku, ale lakier zdarł ... nio to pomyslimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 05.06.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Nieduzo zaplacilas jak za taki wozek NEfer.Jak pojawi sie u nas dzidzius to ja reflektuje na Accorda Twego meza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 E tammmm Nefer.Jak bedzie jak w Mombasie to nasze domy wczesniej zasiedla bezdomni,bo taki prikaz wyda Zelazny Ludwik D.Jeden pokoj na rodzine i problem bezdomnosci rozwiazany jednym pociagnieciem piora. To on teraz Zelazny ? w mediach mowili krwawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Moje dzieci wolą moja Hondę, bo jej tak fajnie "silnik robi brrrrrrrrrrrrrrrr" a u mojego męża nic nie słychać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Nieduzo zaplacilas jak za taki wozek NEfer.Jak pojawi sie u nas dzidzius to ja reflektuje na Accorda Twego meza. zaraz zaraz ustaw sie na koniec kolejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 05.06.2006 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Sie teraz polapac w ichniejszych pseudonimach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Moje dzieci wolą moja Hondę, bo jej tak fajnie "silnik robi brrrrrrrrrrrrrrrr" a u mojego męża nic nie słychać :) ja tez lubie brrr ale chyba sie starzeje bo ostatnio ciszy mi sie zachciewa ale moze to przez mojego nissanka o on to robi WRRRRRRRRRR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Nieduzo zaplacilas jak za taki wozek NEfer.Jak pojawi sie u nas dzidzius to ja reflektuje na Accorda Twego meza. niedużo , bo od przyjaciela - nie miał z nim co zrobić .... wolał oddać w dobre ręce. Taka wtedy była wycena z Eurotaksu , ale wiadomo jak to jest liczone .... To ja poproszę - najpierw dzidziuś Ok ? To ja już się najeżdżę smokiem męża i mi przejdzie.... a potem Subaru :) albo Evo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 05.06.2006 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Hehe :-)Dobra staje na koncu kolejki :-)A Honde fajnie sie kreci.Tak powyzej 7 tys.obrotow jak kosiarka.Jak bede mial wlasny ogrodek to kosiarke tez sobie kupie -Hondę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Nieduzo zaplacilas jak za taki wozek NEfer.Jak pojawi sie u nas dzidzius to ja reflektuje na Accorda Twego meza. niedużo , bo od przyjaciela - nie miał z nim co zrobić .... wolał oddać w dobre ręce. Taka wtedy była wycena z Eurotaksu , ale wiadomo jak to jest liczone .... To ja poproszę - najpierw dzidziuś Ok ? To ja już się najeżdżę smokiem męża i mi przejdzie.... a potem Subaru :) albo Evo Impreza kontra Evo hmmm ciezki wybor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts