Jajcek 05.06.2006 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 RANKINGUM RECORDUM 1. inż. Mamoń - 228 2. Jajcek - 215 3. SławekD-żonka - 168 4. kze - 131 5. Joanna i Janusz - 129 6. Whisper - 119 7. Kasztanka - 90 8. verunia- 83 9. maksiu, Majka - 79 11. fizyk - 73 12. Olkalybowa - 63 13. Teska - 60 14. Sonika - 51 15. badi - 42 16. Moniś - 36 17. facio, Aga J.G, andrzejka, monka- 35 21. markus_gdynia - 28 22. Jezier - 27 23. zaba_gonia - 24 24. Trini, marcel2000 - 20 26. Witos, Funia, Nefer - 18 29. Agniesia, andre59, sylvia1 - 14 32. joola -13 33. Tola, Ew-ka- 1134. Jane, - 10 36. Wojty, kasia64, karolka - 9 39. kolia, Zielonooka - 7 41. Januszz, tabaluga1 - 6 43. ania, lafcadio, edzia, Paty, duende - 5 48. Ewuś - 4 49. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka - 3 53. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska, DARIO 2, Gryfpc - 2 57. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Mychalina, Maluszek -1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 A jego HOndka ma przejechane - UWAGA - 40.000 (luty 2005) cud miod tylko na ta chyba niestac mnie bedzie jak juz wykoncze swoj domek OKI :) a moze zamiast w domku to w takiej hondzie zamieszkac To całkiem wygodne miejsce, ale ta skóra na siedzeniach może skrzypiec na całą okolicę ...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 A jego HOndka ma przejechane - UWAGA - 40.000 (luty 2005) cud miod tylko na ta chyba niestac mnie bedzie jak juz wykoncze swoj domek OKI :) a moze zamiast w domku to w takiej hondzie zamieszkac To całkiem wygodne miejsce, ale ta skóra na siedzeniach może skrzypiec na całą okolicę ...:) Luzik doo domu wypoczynek juz zamowiony tez jest w skorze, a wogole to Aska dzwonila ze dzis kominek zakonczony i bylo pierwsze palenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 A jego HOndka ma przejechane - UWAGA - 40.000 (luty 2005) cud miod tylko na ta chyba niestac mnie bedzie jak juz wykoncze swoj domek OKI :) a moze zamiast w domku to w takiej hondzie zamieszkac To całkiem wygodne miejsce, ale ta skóra na siedzeniach może skrzypiec na całą okolicę ...:) Luzik doo domu wypoczynek juz zamowiony tez jest w skorze, a wogole to Aska dzwonila ze dzis kominek zakonczony i bylo pierwsze palenie O kurcze - suuuuper - takim to dobrze - ja bym kominka na hondę nie zamieniła - chyba, że na hondę z kominkiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.06.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Cze Tola !!! Sami Hondziarze tutaj? - epidemia jaka czy co ? moja to już druga z kolei, mąż w opozycji do mojej hondziawki jeździ toytą. A to wyrodny jakiś .... jeszcze się nie zaraził ? Dam mu trochę czasu... ...przekorny jak pieron, a ostatnio w tej niezawodnej marce spalił się silniczek od wycieraczek i trzeba było jak w filmie sznurkami ciągać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Cze Tola !!! Sami Hondziarze tutaj? - epidemia jaka czy co ? moja to już druga z kolei, mąż w opozycji do mojej hondziawki jeździ toytą. A to wyrodny jakiś .... jeszcze się nie zaraził ? Dam mu trochę czasu... ...przekorny jak pieron, a ostatnio w tej niezawodnej marce spalił się silniczek od wycieraczek i trzeba było jak w filmie sznurkami ciągać :):) W mojej póki co tylko wydech poszedł, ale to typowe dla tego modelu I fajnie wtedy huczała na całe miasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 A jego HOndka ma przejechane - UWAGA - 40.000 (luty 2005) cud miod tylko na ta chyba niestac mnie bedzie jak juz wykoncze swoj domek OKI :) a moze zamiast w domku to w takiej hondzie zamieszkac To całkiem wygodne miejsce, ale ta skóra na siedzeniach może skrzypiec na całą okolicę ...:) Luzik doo domu wypoczynek juz zamowiony tez jest w skorze, a wogole to Aska dzwonila ze dzis kominek zakonczony i bylo pierwsze palenie O kurcze - suuuuper - takim to dobrze - ja bym kominka na hondę nie zamieniła - chyba, że na hondę z kominkiem :) hmmm honda z kominkiem ??? ciekawa koncepcja, chyba jednak pozostane przy swoim domku kupie civica i bede smigal na dwuch kolkach motorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Cze Tola !!! Sami Hondziarze tutaj? - epidemia jaka czy co ? moja to już druga z kolei, mąż w opozycji do mojej hondziawki jeździ toytą. A to wyrodny jakiś .... jeszcze się nie zaraził ? Dam mu trochę czasu... ...przekorny jak pieron, a ostatnio w tej niezawodnej marce spalił się silniczek od wycieraczek i trzeba było jak w filmie sznurkami ciągać to musialo super wygladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.06.2006 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 pisząc o niezawodnej marce toyotę miałam na myśli hondzia ma tylko jedna wadę, zimą podgrzewane fotele plecki grzeją, ale latem nic tej czarnej skóry nie chłodzi...tyłeczek się przylepia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 pisząc o niezawodnej marce toyotę miałam na myśli hondzia ma tylko jedna wadę, zimą podgrzewane fotele plecki grzeją, ale latem nic tej czarnej skóry nie chłodzi...tyłeczek się przylepia oj straszne jak ja bym chcial miec takie problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 pisząc o niezawodnej marce toyotę miałam na myśli hondzia ma tylko jedna wadę, zimą podgrzewane fotele plecki grzeją, ale latem nic tej czarnej skóry nie chłodzi...tyłeczek się przylepia Teraz robią takie fajne siedzenia z troszkę innym "środkiem" - wygląda jak skóra a latem się nie przykleja. ale zimą jest fajowo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 pisząc o niezawodnej marce toyotę miałam na myśli hondzia ma tylko jedna wadę, zimą podgrzewane fotele plecki grzeją, ale latem nic tej czarnej skóry nie chłodzi...tyłeczek się przylepia oj straszne jak ja bym chcial miec takie problemy buuuuuuuuuu a ja nie mam kominka ( chyba se jutro we firmie rozplę na pocieszenie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 pisząc o niezawodnej marce toyotę miałam na myśli hondzia ma tylko jedna wadę, zimą podgrzewane fotele plecki grzeją, ale latem nic tej czarnej skóry nie chłodzi...tyłeczek się przylepia oj straszne jak ja bym chcial miec takie problemy buuuuuuuuuu a ja nie mam kominka ( chyba se jutro we firmie rozplę na pocieszenie ) Sonko jak sie sprezysz to jeszcze w tym roku kominek bedziesz miala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.06.2006 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 pisząc o niezawodnej marce toyotę miałam na myśli hondzia ma tylko jedna wadę, zimą podgrzewane fotele plecki grzeją, ale latem nic tej czarnej skóry nie chłodzi...tyłeczek się przylepia Teraz robią takie fajne siedzenia z troszkę innym "środkiem" - wygląda jak skóra a latem się nie przykleja. ale zimą jest fajowo :) hm...to moja jakaś zacofana wersja ...słyszałam, że ktoś chciał kupić? ...cztery poduszki dodam gratis i tempomat też ( po co mi na te nasze drogi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 pisząc o niezawodnej marce toyotę miałam na myśli hondzia ma tylko jedna wadę, zimą podgrzewane fotele plecki grzeją, ale latem nic tej czarnej skóry nie chłodzi...tyłeczek się przylepia oj straszne jak ja bym chcial miec takie problemy buuuuuuuuuu a ja nie mam kominka ( chyba se jutro we firmie rozplę na pocieszenie ) Sonko jak sie sprezysz to jeszcze w tym roku kominek bedziesz miala BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 pisząc o niezawodnej marce toyotę miałam na myśli hondzia ma tylko jedna wadę, zimą podgrzewane fotele plecki grzeją, ale latem nic tej czarnej skóry nie chłodzi...tyłeczek się przylepia Teraz robią takie fajne siedzenia z troszkę innym "środkiem" - wygląda jak skóra a latem się nie przykleja. ale zimą jest fajowo :) hm...to moja jakaś zacofana wersja ...słyszałam, że ktoś chciał kupić? ...cztery poduszki dodam gratis i tempomat też ( po co mi na te nasze drogi) Tak serio to ja caly caly czas mysle czy aby nie czas nissana na hondzie zamienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 tempomat też ( po co mi na te nasze drogi) Oj dobre pytanie ... Z US ściągnęłaś ? Tam podobno sporo tańsze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 pisząc o niezawodnej marce toyotę miałam na myśli hondzia ma tylko jedna wadę, zimą podgrzewane fotele plecki grzeją, ale latem nic tej czarnej skóry nie chłodzi...tyłeczek się przylepia oj straszne jak ja bym chcial miec takie problemy buuuuuuuuuu a ja nie mam kominka ( chyba se jutro we firmie rozplę na pocieszenie ) Sonko jak sie sprezysz to jeszcze w tym roku kominek bedziesz miala BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU czemu beczysz nawet sie nie obejrzysz jak szybko to zleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 tempomat też ( po co mi na te nasze drogi) Oj dobre pytanie ... Z US ściągnęłaś ? Tam podobno sporo tańsze ... te europejskie ladniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.06.2006 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 pisząc o niezawodnej marce toyotę miałam na myśli hondzia ma tylko jedna wadę, zimą podgrzewane fotele plecki grzeją, ale latem nic tej czarnej skóry nie chłodzi...tyłeczek się przylepia Teraz robią takie fajne siedzenia z troszkę innym "środkiem" - wygląda jak skóra a latem się nie przykleja. ale zimą jest fajowo :) hm...to moja jakaś zacofana wersja ...słyszałam, że ktoś chciał kupić? ...cztery poduszki dodam gratis i tempomat też ( po co mi na te nasze drogi) Tak serio to ja caly caly czas mysle czy aby nie czas nissana na hondzie zamienic czas Jacek, czas....czyściutka, wysprzątana, czeka na właściciela nissana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts