Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

pisząc o niezawodnej marce toyotę miałam na myśli :lol:

hondzia ma tylko jedna wadę, zimą podgrzewane fotele plecki grzeją, ale latem nic tej czarnej skóry nie chłodzi...tyłeczek się przylepia :(

oj straszne :o jak ja bym chcial miec takie problemy :wink:

buuuuuuuuuu a ja nie mam kominka ( chyba se jutro we firmie rozplę na pocieszenie :))

:lol: :lol: :lol: :lol:

Sonko jak sie sprezysz to jeszcze w tym roku kominek bedziesz miala

BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU :cry: :cry: :cry: :evil: :x :wink:

czemu beczysz nawet sie nie obejrzysz jak szybko to zleci

Zawsze umiesz mnie rozśmieszyć :):):)

Ale coś mnie kiepełka zaczyna boleć i chyba oddalę się na spoczynek (jutro do szkoły na 8.00 :()

DOBRANOC KOCHANI do jutra :)

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hondzia ma tylko jedna wadę, zimą podgrzewane fotele plecki grzeją, ale latem nic tej czarnej skóry nie chłodzi...tyłeczek się przylepia :(

Teraz robią takie fajne siedzenia z troszkę innym "środkiem" - wygląda jak skóra a latem się nie przykleja. ale zimą jest fajowo :):)

hm...to moja jakaś zacofana wersja :roll: ...słyszałam, że ktoś chciał kupić? :D ...cztery poduszki dodam gratis :wink: i tempomat też ( po co mi na te nasze drogi) :roll:

Tak serio to ja caly caly czas mysle czy aby nie czas nissana na hondzie zamienic

czas Jacek, czas....czyściutka, wysprzątana, czeka na właściciela nissana :wink:

naprawde chcesz ja sprzedac ?

oj straszne :o jak ja bym chcial miec takie problemy :wink:

buuuuuuuuuu a ja nie mam kominka ( chyba se jutro we firmie rozplę na pocieszenie :))

:lol: :lol: :lol: :lol:

Sonko jak sie sprezysz to jeszcze w tym roku kominek bedziesz miala

BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU :cry: :cry: :cry: :evil: :x :wink:

czemu beczysz nawet sie nie obejrzysz jak szybko to zleci

Zawsze umiesz mnie rozśmieszyć :):):)

Ale coś mnie kiepełka zaczyna boleć i chyba oddalę się na spoczynek (jutro do szkoły na 8.00 :()

DOBRANOC KOCHANI do jutra :)

Dobranoc do juterka

tempomat też ( po co mi na te nasze drogi) :roll:

Oj dobre pytanie ... Z US ściągnęłaś ? Tam podobno sporo tańsze ...

te europejskie ladniejsze

No nie jestem taka pewna - tam są bardziej wypasione :)

wiem i nawet lubie amerykanskie autka ale jesli chodzi o Accorda to jednak jakos europejski mi sie bardziej podoba, ale to kwestia gustu a o gustach sie nie dyskutuje :wink:

powiem wam, miałam farta z tą hondą. Prezes firmy ubezpieczeniowej, kupił w salonie Hondę Accord oczywiscie biorac wersje wyposazoną we wszystko, co było możliwe. Pojeździł niecałe dwa lata, wszedł w tym czasie nowy model.

Kupił więc nowy, zostawiajac tą w rozliczeniu. Nie zależało mu na cenie, w końcu to nie jego pieniądze. Weszłam do komisu przy salonie hondy w chwili wywieszania kartki z ceną.

Auto kupił za 130.000, ja kupiłam jako dwulatka za 56.000

kurcze, jak się nie cieszyć?

powiem wam, miałam farta z tą hondą. Prezes firmy ubezpieczeniowej, kupił w salonie Hondę Accord oczywiscie biorac wersje wyposazoną we wszystko, co było możliwe. Pojeździł niecałe dwa lata, wszedł w tym czasie nowy model.

Kupił więc nowy, zostawiajac tą w rozliczeniu. Nie zależało mu na cenie, w końcu to nie jego pieniądze. Weszłam do komisu przy salonie hondy w chwili wywieszania kartki z ceną.

Auto kupił za 130.000, ja kupiłam jako dwulatka za 56.000

kurcze, jak się nie cieszyć?

Inna sprawa, że one lecą na pysk ..nie tak jak Renault ale nie trzymają się jak merc czy VW (czego zupełnie nie rozumiem) .

No to był fart. A teraz serio uciekam, bo o wózkach to ja mogę całą noc i jeszcze ciut ciut :)

Kasiu, jakby trzeba coś w W-wie załatwić, kupić, znaleźć... to daj cynk :) (np. koleżanka ma aptekę i wszystko może sprowadzić w razie czego...)

Kasiu domyślam się jak jest wam ciężko, choroba kogoś bliskiego to zawsze cios prosto w serce :( Mam nadzieję, że wszystko się dobrze ułoży i że Sławek znajdzie fachową i kompetentną opiekę. Tego Wam życzę!

ps. gdybyście potrzebowali pomocy w Szczecinie to pisz śmiało, jak tylko dam radę to pomogę.

Jeśli bym mógł w czyms pomóc Kasiu - to śmiało! jak tylko bede potrafił...

Dziękuję, jesteście kochani, mam nadzieję, że nigdy nie będę w sytuacji, że będę się musiała zwrócić o pomoc, mam nadzieję, że gorzej już nie będzie :roll: :cry:

Kasiu ......bardzo Wam współczuję :( Bardzo niekomfortowa sytuacja .......kurczę .....jednak zdrowie ,zdrowie ponad wszystko ....nic nie cieszy jak się choruje :(

Moja bliska koleżanka jest ciężko chora :cry: .....przeprowadzili się do nowego domu miesiąc temu :cry: :cry: :cry:

Dlatego ja zawsze wszystkim zdrowia życzę, bo bez tego nie ma nic...