Nefer 05.06.2006 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 pisząc o niezawodnej marce toyotę miałam na myśli hondzia ma tylko jedna wadę, zimą podgrzewane fotele plecki grzeją, ale latem nic tej czarnej skóry nie chłodzi...tyłeczek się przylepia oj straszne jak ja bym chcial miec takie problemy buuuuuuuuuu a ja nie mam kominka ( chyba se jutro we firmie rozplę na pocieszenie ) Sonko jak sie sprezysz to jeszcze w tym roku kominek bedziesz miala BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU czemu beczysz nawet sie nie obejrzysz jak szybko to zleci Zawsze umiesz mnie rozśmieszyć :) Ale coś mnie kiepełka zaczyna boleć i chyba oddalę się na spoczynek (jutro do szkoły na 8.00 ) DOBRANOC KOCHANI do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 pisząc o niezawodnej marce toyotę miałam na myśli hondzia ma tylko jedna wadę, zimą podgrzewane fotele plecki grzeją, ale latem nic tej czarnej skóry nie chłodzi...tyłeczek się przylepia Teraz robią takie fajne siedzenia z troszkę innym "środkiem" - wygląda jak skóra a latem się nie przykleja. ale zimą jest fajowo :) hm...to moja jakaś zacofana wersja ...słyszałam, że ktoś chciał kupić? ...cztery poduszki dodam gratis i tempomat też ( po co mi na te nasze drogi) Tak serio to ja caly caly czas mysle czy aby nie czas nissana na hondzie zamienic czas Jacek, czas....czyściutka, wysprzątana, czeka na właściciela nissana naprawde chcesz ja sprzedac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 tempomat też ( po co mi na te nasze drogi) Oj dobre pytanie ... Z US ściągnęłaś ? Tam podobno sporo tańsze ... te europejskie ladniejsze No nie jestem taka pewna - tam są bardziej wypasione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 pisząc o niezawodnej marce toyotę miałam na myśli hondzia ma tylko jedna wadę, zimą podgrzewane fotele plecki grzeją, ale latem nic tej czarnej skóry nie chłodzi...tyłeczek się przylepia oj straszne jak ja bym chcial miec takie problemy buuuuuuuuuu a ja nie mam kominka ( chyba se jutro we firmie rozplę na pocieszenie ) Sonko jak sie sprezysz to jeszcze w tym roku kominek bedziesz miala BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU czemu beczysz nawet sie nie obejrzysz jak szybko to zleci Zawsze umiesz mnie rozśmieszyć :) Ale coś mnie kiepełka zaczyna boleć i chyba oddalę się na spoczynek (jutro do szkoły na 8.00 ) DOBRANOC KOCHANI do jutra Dobranoc do juterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 tempomat też ( po co mi na te nasze drogi) Oj dobre pytanie ... Z US ściągnęłaś ? Tam podobno sporo tańsze ... te europejskie ladniejsze No nie jestem taka pewna - tam są bardziej wypasione wiem i nawet lubie amerykanskie autka ale jesli chodzi o Accorda to jednak jakos europejski mi sie bardziej podoba, ale to kwestia gustu a o gustach sie nie dyskutuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.06.2006 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Uciekam i jaDOBRANOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.06.2006 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 tempomat też ( po co mi na te nasze drogi) Oj dobre pytanie ... Z US ściągnęłaś ? Tam podobno sporo tańsze ... te europejskie ladniejsze powiem wam, miałam farta z tą hondą. Prezes firmy ubezpieczeniowej, kupił w salonie Hondę Accord oczywiscie biorac wersje wyposazoną we wszystko, co było możliwe. Pojeździł niecałe dwa lata, wszedł w tym czasie nowy model. Kupił więc nowy, zostawiajac tą w rozliczeniu. Nie zależało mu na cenie, w końcu to nie jego pieniądze. Weszłam do komisu przy salonie hondy w chwili wywieszania kartki z ceną. Auto kupił za 130.000, ja kupiłam jako dwulatka za 56.000 kurcze, jak się nie cieszyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Uciekam i ja DOBRANOC Dobranoc http://us.autos1.yimg.com/img.autos.yahoo.com/i/aic/t/ACUTSX2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 05.06.2006 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Uciekam i ja DOBRANOC Czesc i Dobranoc Jacku! PS co tak jestec oficjalny i opirdzieliłeś mnie i Ize Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.06.2006 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 I ja zmykamSPOKOJNEJ NOCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2006 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 tempomat też ( po co mi na te nasze drogi) Oj dobre pytanie ... Z US ściągnęłaś ? Tam podobno sporo tańsze ... te europejskie ladniejsze powiem wam, miałam farta z tą hondą. Prezes firmy ubezpieczeniowej, kupił w salonie Hondę Accord oczywiscie biorac wersje wyposazoną we wszystko, co było możliwe. Pojeździł niecałe dwa lata, wszedł w tym czasie nowy model. Kupił więc nowy, zostawiajac tą w rozliczeniu. Nie zależało mu na cenie, w końcu to nie jego pieniądze. Weszłam do komisu przy salonie hondy w chwili wywieszania kartki z ceną. Auto kupił za 130.000, ja kupiłam jako dwulatka za 56.000 kurcze, jak się nie cieszyć? Inna sprawa, że one lecą na pysk ..nie tak jak Renault ale nie trzymają się jak merc czy VW (czego zupełnie nie rozumiem) . No to był fart. A teraz serio uciekam, bo o wózkach to ja mogę całą noc i jeszcze ciut ciut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 05.06.2006 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 to paaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 05.06.2006 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Uciekam i ja DOBRANOC Czesc i Dobranoc Jacku! PS co tak jestec oficjalny i opirdzieliłeś mnie i Ize no właśnie dołączam do pytania Piter wykasujmy tam te posty i będzie gites Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.06.2006 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Witam wtorkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.06.2006 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Kasiu, jakby trzeba coś w W-wie załatwić, kupić, znaleźć... to daj cynk (np. koleżanka ma aptekę i wszystko może sprowadzić w razie czego...) Kasiu domyślam się jak jest wam ciężko, choroba kogoś bliskiego to zawsze cios prosto w serce Mam nadzieję, że wszystko się dobrze ułoży i że Sławek znajdzie fachową i kompetentną opiekę. Tego Wam życzę! ps. gdybyście potrzebowali pomocy w Szczecinie to pisz śmiało, jak tylko dam radę to pomogę. Jeśli bym mógł w czyms pomóc Kasiu - to śmiało! jak tylko bede potrafił... Dziękuję, jesteście kochani, mam nadzieję, że nigdy nie będę w sytuacji, że będę się musiała zwrócić o pomoc, mam nadzieję, że gorzej już nie będzie Kasiu ......bardzo Wam współczuję Bardzo niekomfortowa sytuacja .......kurczę .....jednak zdrowie ,zdrowie ponad wszystko ....nic nie cieszy jak się choruje Moja bliska koleżanka jest ciężko chora .....przeprowadzili się do nowego domu miesiąc temu Dlatego ja zawsze wszystkim zdrowia życzę, bo bez tego nie ma nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.06.2006 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 witam wsiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.06.2006 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Kasiu nie martw sie, bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.06.2006 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Cześć Teska Kasiu nie martw sie, bedzie dobrze Sęk w tym, że nie będzie dobrze i w ogóle, to szkoda gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.06.2006 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Hey hey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.06.2006 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Kasiu a ty znowu prace o swicie zaczynasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts