inż. Mamoń 06.06.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Eee tam bifor to było tak ładnie i zielono i zimą byłoby skąd na sankach zjeżdzać a teraz to taka czarna równina Eeeee - za górkę to ja jednak dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 06.06.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Taras za domem jest ułożony z cegiełki, a podjazd i chodnik z przodu domu mamy z kostki typu nostalit. Też jeszcze jest zapiaszczona. http://tatromaniak.republika.pl/images/dom/podjazd14.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 06.06.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Monka - a jakie są przeszkody abyś zrobiła sobie taras? A przy okazji od czego jest to potrójne okno z przodu Twojego domu? Przeprowadzka kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.06.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Taras za domem jest ułożony z cegiełki, a podjazd i chodnik z przodu domu mamy z kostki typu nostalit. Też jeszcze jest zapiaszczona. To ma też być u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 06.06.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Taras za domem jest ułożony z cegiełki, a podjazd i chodnik z przodu domu mamy z kostki typu nostalit. Też jeszcze jest zapiaszczona. To ma też być u nas. A skąd będziecie brali kostkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 06.06.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Taras za domem jest ułożony z cegiełki, a podjazd i chodnik z przodu domu mamy z kostki typu nostalit. Też jeszcze jest zapiaszczona. To ma też być u nas. A skąd będziecie brali kostkę? My najpierw myśleliśmy tak jak wszyscy czyli pozbruk, a potem rozejrzeliśmy się dokładnie i padło na kostkę z hurtowni Michalaka na ulicy Ługańskiej. Nostalit grubości 6 cm kosztuje 43,55 brutto, a melanż w pozbruku to 53,68 brutto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 06.06.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Hejka wtorkowa proszę, proszę: jedni mają taras, a inni cieszą sie z kafelków (? kafelek?) - glazury w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.06.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Taras za domem jest ułożony z cegiełki, a podjazd i chodnik z przodu domu mamy z kostki typu nostalit. Też jeszcze jest zapiaszczona. To ma też być u nas. A skąd będziecie brali kostkę? Do końca jeszcze nie wiemy może stanie na Sobocie, a wyszło z głupia franc - sąsiad 2 działki dalej tam pracuje i nam położy - raczej, bo to jeszcze nic pewnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.06.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Hejka wtorkowa proszę, proszę: jedni mają taras, a inni cieszą sie z kafelków (? kafelek?) - glazury w łazience Cześć Funia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.06.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Monka - a jakie są przeszkody abyś zrobiła sobie taras? A przy okazji od czego jest to potrójne okno z przodu Twojego domu? Przeprowadzka kiedy? sobie zrobie ale w przyszłym roku. Na razie za dużo do zrobienia w środku a chcielibyśmy w święta być już u siebie. Okno jest w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 06.06.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Taras za domem jest ułożony z cegiełki, a podjazd i chodnik z przodu domu mamy z kostki typu nostalit. Też jeszcze jest zapiaszczona. To ma też być u nas. A skąd będziecie brali kostkę? My najpierw myśleliśmy tak jak wszyscy czyli pozbruk, a potem rozejrzeliśmy się dokładnie i padło na kostkę z hurtowni Michalaka na ulicy Ługańskiej. Nostalit grubości 6 cm kosztuje 43,55 brutto, a melanż w pozbruku to 53,68 brutto. eee To Mamonie to przy nas burżuje , my bierzemy polbruk kostkę coś jak stary bruk jednokolorowa za ok. 24 zł brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.06.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 My najpierw myśleliśmy tak jak wszyscy czyli pozbruk, a potem rozejrzeliśmy się dokładnie i padło na kostkę z hurtowni Michalaka na ulicy Ługańskiej. Nostalit grubości 6 cm kosztuje 43,55 brutto, a melanż w pozbruku to 53,68 brutto. pamiętasz jakiego producenta jest ta kostka? może znajdę jakies informacje w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.06.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Hejka wtorkowa proszę, proszę: jedni mają taras, a inni cieszą sie z kafelków (? kafelek?) - glazury w łazience cześć Funia opowiadaj szybko co i jak? jakie kafle...producent, cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 06.06.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Hejka wtorkowa proszę, proszę: jedni mają taras, a inni cieszą sie z kafelków (? kafelek?) - glazury w łazience cześć Funia opowiadaj szybko co i jak? jakie kafle...producent, cena ładne, niedrogie beż z kremem producent? cholera, polske - ale jakie? nie pamiętam zaraz spytam Miska, moze on pamięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.06.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Taras za domem jest ułożony z cegiełki, a podjazd i chodnik z przodu domu mamy z kostki typu nostalit. Też jeszcze jest zapiaszczona. http://tatromaniak.republika.pl/images/dom/podjazd14.jpg Mamońku widzę że masz podjazd trochę wyżej od gruntu. Jak to wykończysz, będzie spadek w stronę płotu czy wyrównasz teren? U mnie będzie tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 06.06.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Nie tubbądzin, nie opoczno, nie paradyzkurcze widzę logo i mam na końcu języka -ale nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 06.06.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Witam Monka to nie ma problemu ja mam tak samo i wyplantowalem ziemią i zasialem trawnik najpierw ubilem i mam goscinny parking na 2 auta (najpierw sie zapadalo ale juz skonczujo i jest stabilnie) pok katem krawa wygląda efektowniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.06.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Nie tubbądzin, nie opoczno, nie paradyz kurcze widzę logo i mam na końcu języka -ale nie pamiętam ja więcej producentów nie znam, jeszcze nie ten etap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 06.06.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Nie tubbądzin, nie opoczno, nie paradyz kurcze widzę logo i mam na końcu języka -ale nie pamiętam ja więcej producentów nie znam, jeszcze nie ten etap A na jakim etapie jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.06.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Nie tubbądzin, nie opoczno, nie paradyz kurcze widzę logo i mam na końcu języka -ale nie pamiętam ja więcej producentów nie znam, jeszcze nie ten etap A na jakim etapie jesteś stan surowy zamknięty dzięki za info o podjeździe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts