mirek_gdynia 06.06.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Olka - i nie tylko - jaką masz / macie pralkę - chodzi mi o markę, bo nie mogę się zdecydować ja jeszcze nie mam ale zdecydowanie biorę Whirpoola 6th sense nie chce mi sie wypisywać jej zalet niech wystarczy, ze jest super łatwa w obsłudze i ultra ekonomiczna (najbardziej jednak chciałabym Gorenje - ale mnie nie stać) Cześć dziewczyny W temacie - dwa miesiące temu kupiłem pralko-suszarkę Whirpoola i nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.06.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Mówię papa i biegiem do auta, może zdążę przed tą nawałnicą co się za oknem kroi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 06.06.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 witam przelotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 06.06.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Witam ponownie Deszcz mnie z łogrodu wygonił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.06.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Olka - i nie tylko - jaką masz / macie pralkę - chodzi mi o markę, bo nie mogę się zdecydować ja jeszcze nie mam ale zdecydowanie biorę Whirpoola 6th sense nie chce mi sie wypisywać jej zalet niech wystarczy, ze jest super łatwa w obsłudze i ultra ekonomiczna (najbardziej jednak chciałabym Gorenje - ale mnie nie stać) Cześć dziewczyny W temacie - dwa miesiące temu kupiłem pralko-suszarkę Whirpoola i nie narzekam uzytkuję pralko-suszarke Whirpoola od 9 lat i wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.06.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Deszcz mnie z łogrodu wygonił u mnie upał !!! chyba ze 20 st .... i świeci słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 06.06.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Deszcz mnie z łogrodu wygonił u mnie upał !!! chyba ze 20 st .... i świeci słoneczko Ale przynajmniej winobluszcze udało mi się kupić, bardzo eleganckie trójklapowe szczepione w tym roku z kilkoma pędami każdy. Jak przestanie padać to zaraż zaczynam akcę sadzenia. Postanowiłem sadzić co 1,5 metra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 06.06.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Mówię papa i biegiem do auta, może zdążę przed tą nawałnicą co się za oknem kroi jaka nawałnica? u nas ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.06.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 No i jeszcze jeden biforafter. Oto BIFOR: http://tatromaniak.republika.pl/images/dom/ogrod26.jpg a to AFTER: http://tatromaniak.republika.pl/images/dom/ogrod01.jpg Ooo, gdzie się podziała ta piękna gora humusu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 06.06.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Kasiu a kiedy będzie nowa Dorotka? Ups, i tu jest właśnie problem, przez który mam taką dolinę zabrzmi niedorzecznie, ale to nie od nas do końca zależy, jeśli Sławkowi się nie polepszy wystarczająco by nie musiał brać tabletek, to może się czasami okazać, że Doroty II wcale nie będzie a ja przez to wieczorem beczę w poduchę kurcze mi chodziło o nowe zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 06.06.2006 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 o9 kurka KAsia Gatulki Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.06.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 o9 kurka KAsia Gatulki Ola Dzięks . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.06.2006 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 witajcie no moze w koncu pogoda bedzie...i ogrzewanie da rade sie wyłaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.06.2006 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 POMOCYNie mogę wysłać żadnego maila z Outlook ExpressMam taki komunikat:Łączenie z serwerem nie powiodło się. Konto: 'poczta.o2.pl', Serwer: 'poczta.o2.pl', Protokół: SMTP, Port: 25, Zabezpieczenie (SSL): Tak, Błąd łączy: 10060, Numer błędu: 0x800CCC0E Kto wie?, kto powie?Please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 06.06.2006 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 witam wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 06.06.2006 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 POMOCY Nie mogę wysłać żadnego maila z Outlook Express Mam taki komunikat: Łączenie z serwerem nie powiodło się. Konto: 'poczta.o2.pl', Serwer: 'poczta.o2.pl', Protokół: SMTP, Port: 25, Zabezpieczenie (SSL): Tak, Błąd łączy: 10060, Numer błędu: 0x800CCC0E Kto wie?, kto powie? Please niestety nie umiem Ci pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.06.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Wyrzuciłam program antywirusowy i poszło Cześć Marcel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 06.06.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Wyrzuciłam program antywirusowy i poszło Cześć Marcel to dobrze u mnie chyba bedzie zaraz oberwanie chmury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.06.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Wyrzuciłam program antywirusowy i poszło Cześć Marcel to dobrze u mnie chyba bedzie zaraz oberwanie chmury U mnie słoneczko świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.06.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Wyrzuciłam program antywirusowy i poszło Cześć Marcel to dobrze u mnie chyba bedzie zaraz oberwanie chmury U mnie słoneczko świeci i u mnie świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts