Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

Budowa w proszku - nawet nie pytaj - załamka kompletna. Szukam ekipy do odwiertów geologicznych :( wszystko pod górkę .

A projekt - wymuszony sytuacją życiową :) Drugi dom będzie parterowy :) i mały :) ale za to z basenem :)

a skąd konieczność tych badań?

Woda jest wysoko. 15 lat temu na naszej działce rosły trzciny większe ode mnie ... wolę sprawdzić, żeby nie mieć potem basenu w fundamencie:)

OOO to brzmi znajomo :-? , a w okolicach czego k Warszawy masz dzialke, bo u mnie woda bywala na 10 cm :evil:

W Warszawie - na Zaciszu. Tam wszyscy mają domy bez piwnic - i wcale mnie to nie dziwi :)

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

sorry Nefer ale musze leciec spac bona forum razem ze mna jest moja 2,5 letnia córcia gabrysia. :D . jest zaziebiona i to nie jest pora dla malej dzieczynki na siedzenie. tak ze papa :D

jasne :) POcałuj Gabrysię i niech zdrowieje szybciutko ! :)

Kasiu

a kiedy będzie nowa Dorotka? :D

Ups, i tu jest właśnie problem, przez który mam taką dolinę :cry: zabrzmi niedorzecznie, ale to nie od nas do końca zależy, jeśli Sławkowi się nie polepszy wystarczająco by nie musiał brać tabletek, to może się czasami okazać, że Doroty II wcale nie będzie :( a ja przez to wieczorem beczę w poduchę

kurcze

mi chodziło o nowe zdjęcia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ups, a mi ostatnio w głowie tylko jedno :roll:

A zdjęcia gotowe do przegrania na kompie w domu, ale Sławek chyba pena zgubił i nie mam na co nagrać :-?