Nefer 06.06.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Budowa w proszku - nawet nie pytaj - załamka kompletna. Szukam ekipy do odwiertów geologicznych wszystko pod górkę . A projekt - wymuszony sytuacją życiową Drugi dom będzie parterowy i mały ale za to z basenem a skąd konieczność tych badań? Woda jest wysoko. 15 lat temu na naszej działce rosły trzciny większe ode mnie ... wolę sprawdzić, żeby nie mieć potem basenu w fundamencie:) OOO to brzmi znajomo , a w okolicach czego k Warszawy masz dzialke, bo u mnie woda bywala na 10 cm W Warszawie - na Zaciszu. Tam wszyscy mają domy bez piwnic - i wcale mnie to nie dziwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 06.06.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 sorry Nefer ale musze leciec spac bona forum razem ze mna jest moja 2,5 letnia córcia gabrysia. . jest zaziebiona i to nie jest pora dla malej dzieczynki na siedzenie. tak ze papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.06.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 sorry Nefer ale musze leciec spac bona forum razem ze mna jest moja 2,5 letnia córcia gabrysia. . jest zaziebiona i to nie jest pora dla malej dzieczynki na siedzenie. tak ze papa jasne POcałuj Gabrysię i niech zdrowieje szybciutko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 06.06.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 jezeli masz czas i ochote to pogadamy jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 06.06.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 dzieki pa do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.06.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 jezeli masz czas i ochote to pogadamy jutro Na pewno się znajdziemy Dobranoc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2006 04:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Witam środowo, w Poznaniu słoneczko - ma nadzieję, że tak zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2006 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Kasiu a kiedy będzie nowa Dorotka? Ups, i tu jest właśnie problem, przez który mam taką dolinę zabrzmi niedorzecznie, ale to nie od nas do końca zależy, jeśli Sławkowi się nie polepszy wystarczająco by nie musiał brać tabletek, to może się czasami okazać, że Doroty II wcale nie będzie a ja przez to wieczorem beczę w poduchę kurcze mi chodziło o nowe zdjęcia Ups, a mi ostatnio w głowie tylko jedno A zdjęcia gotowe do przegrania na kompie w domu, ale Sławek chyba pena zgubił i nie mam na co nagrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2006 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 no ...to som my we trzy.....nie starczy Hej ludzie chodźcie trzeba się podpisać pod petycją. Ja się podpisuję, ile można się dogrzewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2006 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3168171&start=0 przeczytajcie Czytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2006 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Poszłabym spac,ale Paweł skręca łóżko. Będę spała dziś na łóżku . Kupiliśmy dziś . Gdzie kupiliście i ile daliście? My chyba zaszalejemy i sypialnię też kupimy, by młodą przeprowadzić na nasz tapczan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2006 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 czesc Kasienko ranny p taszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2006 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 nikogo nie ma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2006 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Cześć Jacek Dawno się nie spotkaliśmy na RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2006 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 No faktycznie jakis czas ise nie widzielismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2006 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 chiba czas sie zbierac na zajecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Zdążyłam od dentysty wrócić, a tu cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 07.06.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Zdążyłam od dentysty wrócić, a tu cisza Czesc co tam w wielkopolsce, jak pogoda I jak tam u dentysty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Zdążyłam od dentysty wrócić, a tu cisza Czesc co tam w wielkopolsce, jak pogoda I jak tam u dentysty Cześć cześć Pogoda w sumie ładna, trochę chmurek trochę słońca, ale rano strasznie zimno A u dentysty jak u dentysty - auuuuu boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Gawel a co z tym Twoim kocurem, tylko raz go widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts