izat 07.06.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 PYTANIE DNIA CZY NA DOWÓD OSOBISTY LATA SIĘ SAMOLOTAMI???????? CZY NIEZBĘDNY JEST PASZPORT ??? PROSZĘ ....JEST TO DLA MNIE BARDZO WAŻNE !!!!!! do krajów UE lata się bez problemów nawet do GB do innych krajów musisz mieć paszport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.06.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 PYTANIE DNIA CZY NA DOWÓD OSOBISTY LATA SIĘ SAMOLOTAMI???????? CZY NIEZBĘDNY JEST PASZPORT ??? PROSZĘ ....JEST TO DLA MNIE BARDZO WAŻNE !!!!!! lata się. Do wszystkich krajów Uni Europejskiej. Masz nowy czy stary? nie lata się do: Turcji, Tunezji, Egiptu, Szwajcarii, Bułgarii, Rumunii. Gdzie chcesz lecieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.06.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 MAJKA ŻYCIE MI URATOWAŁAŚ Moja cora leci dzisiaj do Londynu i rano sprawdziła ,że jej paszport stracił ważność w grudniu ur .......a myślała ,ze ma do grudnia tego roku .Gapa ....a dowod ma nowy czyli bez problemu na dowod poleci ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.06.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 witajcie Olka, jakie łóżko? qrcze, może gdzies jest opis. Ide szukać a takie z Ikei http://www.ikea.com/PIAimages/50543_PE147221_S4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.06.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 MAJKA ŻYCIE MI URATOWAŁAŚ Moja cora leci dzisiaj do Londynu i rano sprawdziła ,że jej paszport stracił ważność w grudniu ur .......a myślała ,ze ma do grudnia tego roku .Gapa ....a dowod ma nowy czyli bez problemu na dowod poleci ???? bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.06.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 witajcie Olka, jakie łóżko? qrcze, może gdzies jest opis. Ide szukać a takie z Ikei http://www.ikea.com/PIAimages/50543_PE147221_S4.jpg a stabilne ono? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.06.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 MAJKA ŻYCIE MI URATOWAŁAŚ Moja cora leci dzisiaj do Londynu i rano sprawdziła ,że jej paszport stracił ważność w grudniu ur .......a myślała ,ze ma do grudnia tego roku .Gapa ....a dowod ma nowy czyli bez problemu na dowod poleci ???? bez problemu. zadzwoniłam do Kaśki ....słyszałam jak tona kamieni spadła jej z serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.06.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 MAJKA ŻYCIE MI URATOWAŁAŚ Moja cora leci dzisiaj do Londynu i rano sprawdziła ,że jej paszport stracił ważność w grudniu ur .......a myślała ,ze ma do grudnia tego roku .Gapa ....a dowod ma nowy czyli bez problemu na dowod poleci ???? bez problemu. zadzwoniłam do Kaśki ....słyszałam jak tona kamieni spadła jej z serca mam nadzieję, że nie przytrzasnęła jej palca u nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.06.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Stabilne to łóżko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Ewki pytanie znalazło odpowiedź, to teraz ja zapodam, dodam tylko, że się nudzę, stąd takie problemy płodzę PYTANIE DNIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 MAJKA ŻYCIE MI URATOWAŁAŚ Moja cora leci dzisiaj do Londynu i rano sprawdziła ,że jej paszport stracił ważność w grudniu ur .......a myślała ,ze ma do grudnia tego roku .Gapa ....a dowod ma nowy czyli bez problemu na dowod poleci ???? bez problemu. zadzwoniłam do Kaśki ....słyszałam jak tona kamieni spadła jej z serca Wyobrażam sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 witajcie Olka, jakie łóżko? qrcze, może gdzies jest opis. Ide szukać a takie z Ikei http://www.ikea.com/PIAimages/50543_PE147221_S4.jpg Wyrko fajne - ale nie dla mnie, ja jestem tak zakręcona jak rano wstaję, że bym zaliczała te ostre kanty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Jaka cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 A za chwilę koniec pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 jedziemy drzwi wewnętrzne rozeznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 trzeba by zamówić, bo długo się czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 netety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.06.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 ale muli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts