Ew-ka 07.06.2006 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 a dlaczego nie leciała z Krakowa? po co płakać? samolot to taki sam środek transportu jak rower leciala z Krakowa .....Jacek jest w Krakowie na szkoleniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.06.2006 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 a dlaczego nie leciała z Krakowa? po co płakać? samolot to taki sam środek transportu jak rower leciala z Krakowa .....Jacek jest w Krakowie na szkoleniu Jajcek w Krakowie faktycznie cos napomykał o Lea ale na kawę ze mną nie chce iśc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.06.2006 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 czytaliście ??? http://wiadomosci.onet.pl/1336017,11,item.html ostatnie slowa mnie powaliły ...... Lepper zapewnił też, że nigdy nie krył, że skończył technikum, ale nie zrobił matury. "Mówiłem, że jestem abiturientem, a nie absolwentem technikum. Jeśli »Fakt« nie widzi różnicy to nie mój problem" - zaznaczył. zaraz przypomniał mi się dowcip .....otóż pewien traktorzysta awansował na brygadzistę i za bardzo uderzyła mi woda sodowa .....przez co nie był zbyt lubiany......Któregoś dnia kadrowa powiedziała mu ,że zootechnik powiedział o nim że jest niedouczony i gbur ...na co traktorzysta ....stwierdził ,że zootechnik może go w d...ę pocałować i vice versa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.06.2006 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 kurcze ....nikt nie chce ze mną gadać .....myłam już 4 okna ,gotuje fasolkę po bretońsku ale taką raczej zupkowatą , przeczytałam wszystkie wiadomości na onecie ......ale mnie nosi jutro jadę na Taniec z Gwiazdami ....... wciąż myślę o Kasi ....coby szcześliwie wylądowała ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.06.2006 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 ale się zrobiło słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.06.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.06.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 cudniście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Kasia wyląduje cała i zdrowa. Samolot to najbezpieczniejszy środek transportu - dobrze, że nie jedzie samochodem, bo miałabyś powód do niepokoju. ( o ile nie lecie Aerofłotem :)) A poza tym to cudowne doznanie P.S. Kto jej pozwolił wysyłać SMS z pokładu samolotu !!! JAJCEK - wytłmacz, że nie wolno :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.06.2006 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 P.S. Kto jej pozwolił wysyłać SMS z pokładu samolotu !!! JAJCEK - wytłmacz, że nie wolno :) wysłała jeszcze przed startem a Kaśka już latała ..... poleciała TYLKO NA FESTIWAL wraca za 5 dni .....a potem 14 lipca leci ponownie leci już do pracy ......skurczył sie świat naszym dzieciom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 P.S. Kto jej pozwolił wysyłać SMS z pokładu samolotu !!! JAJCEK - wytłmacz, że nie wolno :) wysłała jeszcze przed startem a Kaśka już latała ..... poleciała TYLKO NA FESTIWAL wraca za 5 dni .....a potem 14 lipca leci ponownie leci już do pracy ......skurczył sie świat naszym dzieciom Żartowałam z tym SMS No to chyba się nie boi Ja uwielbiam, uwielbiam, uwielbiam latać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.06.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Ja uwielbiam, uwielbiam, uwielbiam latać ja latałam kiedyś Antkiem i 2 lata temu szybowcem ....szybowanie jest cudne ...... ale na pokład samolotu to sie niestety boję .....marzę o egzotycznych wakacjach .....ale na samą myśl o lataniu mnie poraża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 a dlaczego nie leciała z Krakowa? po co płakać? samolot to taki sam środek transportu jak rower leciala z Krakowa .....Jacek jest w Krakowie na szkoleniu Jajcek w Krakowie faktycznie cos napomykał o Lea ale na kawę ze mną nie chce iśc Maja ja z toba bardzo chetnie tylko jak Cie znalezc w tym Krakowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Ja uwielbiam, uwielbiam, uwielbiam latać ja latałam kiedyś Antkiem i 2 lata temu szybowcem ....szybowanie jest cudne ...... ale na pokład samolotu to sie niestety boję .....marzę o egzotycznych wakacjach .....ale na samą myśl o lataniu mnie poraża Trzeba się najpierw cieszyć startem ( chciałabym mieć taki sprzęt ) a potem się zrelaksować i patrzeć na piękne widoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 P.S. Kto jej pozwolił wysyłać SMS z pokładu samolotu !!! JAJCEK - wytłmacz, że nie wolno :) wysłała jeszcze przed startem a Kaśka już latała ..... poleciała TYLKO NA FESTIWAL wraca za 5 dni .....a potem 14 lipca leci ponownie leci już do pracy ......skurczył sie świat naszym dzieciom Żartowałam z tym SMS No to chyba się nie boi Ja uwielbiam, uwielbiam, uwielbiam latać Fakt latanie jest piekne ale i tak uwazam ze w niektorych samochodach jeszcze piekniej czuc przyspieszenie niz w samolotach a to chyba njabardziej z calego latania mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.06.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Kaśka juz w Londynie napisała ,że nie widziała żadnego przystojniaka machającego husteczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Kaśka juz w Londynie napisała ,że nie widziała żadnego przystojniaka machającego husteczką Ew-ka - daj spokój, bo Jajcek się popłącze.... bo jeszcze sobie przetłumaczy, że nie jest przystojniakiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Łomatkoooo ale mnie głowa napier....la....już nie mam siły.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Kaśka juz w Londynie napisała ,że nie widziała żadnego przystojniaka machającego husteczką Ew-ka - daj spokój, bo Jajcek się popłącze.... bo jeszcze sobie przetłumaczy, że nie jest przystojniakiem :) Dagus ja mam lustro i nic se nie mmusze tlumaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Kaśka juz w Londynie napisała ,że nie widziała żadnego przystojniaka machającego husteczką Ew-ka - daj spokój, bo Jajcek się popłącze.... bo jeszcze sobie przetłumaczy, że nie jest przystojniakiem :) Dagus ja mam lustro i nic se nie mmusze tlumaczyc Co Ty chopie - nie ładne co ładne tylko co się komu podoba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Kaśka juz w Londynie napisała ,że nie widziała żadnego przystojniaka machającego husteczką Ew-ka - daj spokój, bo Jajcek się popłącze.... bo jeszcze sobie przetłumaczy, że nie jest przystojniakiem :) Dagus ja mam lustro i nic se nie mmusze tlumaczyc Co Ty chopie - nie ładne co ładne tylko co się komu podoba :) czarujesz slonko czarujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts