Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a dlaczego nie leciała z Krakowa? :o

po co płakać? samolot to taki sam środek transportu jak rower :wink:

leciala z Krakowa .....Jacek jest w Krakowie na szkoleniu :D

Jajcek w Krakowie :o faktycznie cos napomykał o Lea :wink:

ale na kawę ze mną nie chce iśc :(

czytaliście ??? http://wiadomosci.onet.pl/1336017,11,item.html

ostatnie slowa mnie powaliły ......

Lepper zapewnił też, że nigdy nie krył, że skończył technikum, ale nie zrobił matury. "Mówiłem, że jestem abiturientem, a nie absolwentem technikum. Jeśli »Fakt« nie widzi różnicy to nie mój problem" - zaznaczył.

zaraz przypomniał mi się dowcip .....otóż pewien traktorzysta awansował na brygadzistę i za bardzo uderzyła mi woda sodowa .....przez co nie był zbyt lubiany......Któregoś dnia kadrowa powiedziała mu ,że zootechnik powiedział o nim że jest niedouczony i gbur ...na co traktorzysta ....stwierdził ,że zootechnik może go w d...ę pocałować i vice versa :wink:

kurcze ....nikt nie chce ze mną gadać .....myłam już 4 okna ,gotuje fasolkę po bretońsku ale taką raczej zupkowatą , przeczytałam wszystkie wiadomości na onecie ......ale mnie nosi :D

jutro jadę na Taniec z Gwiazdami ....... :D :D :D

wciąż myślę o Kasi ....coby szcześliwie wylądowała ...... 8)

Kasia wyląduje cała i zdrowa.

Samolot to najbezpieczniejszy środek transportu - dobrze, że nie jedzie samochodem, bo miałabyś powód do niepokoju.

( o ile nie lecie Aerofłotem :):))

A poza tym to cudowne doznanie :)

P.S. Kto jej pozwolił wysyłać SMS z pokładu samolotu !!! JAJCEK - wytłmacz, że nie wolno :):)

P.S. Kto jej pozwolił wysyłać SMS z pokładu samolotu !!! JAJCEK - wytłmacz, że nie wolno :):)

wysłała jeszcze przed startem :D

a Kaśka już latała ..... :D poleciała TYLKO NA FESTIWAL :wink: wraca za 5 dni .....a potem 14 lipca leci ponownie leci już do pracy ......skurczył sie świat naszym dzieciom :D

a Kaśka już latała ..... :D poleciała TYLKO NA FESTIWAL :wink: wraca za 5 dni .....a potem 14 lipca leci ponownie leci już do pracy ......skurczył sie świat naszym dzieciom :D

Żartowałam z tym SMS :) No to chyba się nie boi :) Ja uwielbiam, uwielbiam, uwielbiam latać :)

:) Ja uwielbiam, uwielbiam, uwielbiam latać :)

ja latałam kiedyś Antkiem i 2 lata temu szybowcem ....szybowanie jest cudne ...... :D

ale na pokład samolotu to sie niestety boję :( .....marzę o egzotycznych wakacjach .....ale na samą myśl o lataniu mnie poraża :-?

a dlaczego nie leciała z Krakowa? :o

po co płakać? samolot to taki sam środek transportu jak rower :wink:

leciala z Krakowa .....Jacek jest w Krakowie na szkoleniu :D

Jajcek w Krakowie :o faktycznie cos napomykał o Lea :wink:

ale na kawę ze mną nie chce iśc :(

Maja ja z toba bardzo chetnie tylko jak Cie znalezc w tym Krakowie ?

:) Ja uwielbiam, uwielbiam, uwielbiam latać :)

ja latałam kiedyś Antkiem i 2 lata temu szybowcem ....szybowanie jest cudne ...... :D

ale na pokład samolotu to sie niestety boję :( .....marzę o egzotycznych wakacjach .....ale na samą myśl o lataniu mnie poraża :-?

Trzeba się najpierw cieszyć startem ( chciałabym mieć taki sprzęt :)) a potem się zrelaksować i patrzeć na piękne widoki :)

Żartowałam z tym SMS :) No to chyba się nie boi :) Ja uwielbiam, uwielbiam, uwielbiam latać :)

Fakt latanie jest piekne ale i tak uwazam ze w niektorych samochodach jeszcze piekniej czuc przyspieszenie niz w samolotach a to chyba njabardziej z calego latania mi sie podoba :wink:

Kaśka juz w Londynie :D :D :D

napisała ,że nie widziała żadnego przystojniaka machającego husteczką :wink:

Ew-ka - daj spokój, bo Jajcek się popłącze.... bo jeszcze sobie przetłumaczy, że nie jest przystojniakiem :):)

:lol: :lol: :lol: :lol: Dagus ja mam lustro i nic se nie mmusze tlumaczyc

Co Ty chopie - nie ładne co ładne tylko co się komu podoba :):)

Kaśka juz w Londynie :D :D :D

napisała ,że nie widziała żadnego przystojniaka machającego husteczką :wink:

Ew-ka - daj spokój, bo Jajcek się popłącze.... bo jeszcze sobie przetłumaczy, że nie jest przystojniakiem :):)

:lol: :lol: :lol: :lol: Dagus ja mam lustro i nic se nie mmusze tlumaczyc

Co Ty chopie - nie ładne co ładne tylko co się komu podoba :):)

czarujesz slonko czarujesz