Nefer 07.06.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Kaśka juz w Londynie napisała ,że nie widziała żadnego przystojniaka machającego husteczką Ew-ka - daj spokój, bo Jajcek się popłącze.... bo jeszcze sobie przetłumaczy, że nie jest przystojniakiem :) Dagus ja mam lustro i nic se nie mmusze tlumaczyc Co Ty chopie - nie ładne co ładne tylko co się komu podoba :) czarujesz slonko czarujesz Och - w tym to ja dobra jestem Ale są prawdy oczywiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.06.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 przeca się ściskałam z Jackiem dla mnie -przystojniak i zdania nie zmienię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Kaśka juz w Londynie napisała ,że nie widziała żadnego przystojniaka machającego husteczką Ew-ka - daj spokój, bo Jajcek się popłącze.... bo jeszcze sobie przetłumaczy, że nie jest przystojniakiem :) Dagus ja mam lustro i nic se nie mmusze tlumaczyc Co Ty chopie - nie ładne co ładne tylko co się komu podoba :) czarujesz slonko czarujesz Och - w tym to ja dobra jestem Ale są prawdy oczywiste No taaa "czy te oczy moga klamac ?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.06.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 kupiłam dzisiaj Galę z czerwoną koszulką z napisem Polska ...... jestem gotowa na Mundial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 przeca się ściskałam z Jackiem dla mnie -przystojniak i zdania nie zmienię nooooo postawny chłopak jest - tylko mu nie mów, bo mu się we łbie poprzewraca :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 kupiłam dzisiaj Galę z czerwoną koszulką z napisem Polska ...... jestem gotowa na Mundial to juz tylko dwa dni dokladnie w moje urodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.06.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 przeca się ściskałam z Jackiem dla mnie -przystojniak i zdania nie zmienię nooooo postawny chłopak jest - tylko mu nie mów, bo mu się we łbie poprzewraca :) nie nasza broszka .....niech mu się przewraca ...... już żona sprowadzi Go na ziemię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 przeca się ściskałam z Jackiem dla mnie -przystojniak i zdania nie zmienię nooooo postawny chłopak jest - tylko mu nie mów, bo mu się we łbie poprzewraca :) tiaa postwany tylko w szerz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.06.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Nasz dzień urodzin: kasztanka – 12 stycznia Majka - 25 stycznia Karolka - 11 lutego 2 połowa Wojty’ego – 22 lutego verunia - 7 marca andre59 - 11 marca DARIO2 – 16 marca Miraśka - 20 marca andrzejka – 27 marca fizyk – 31 marca tabaluga1 – 1 kwietnia Olkalybowa - 5 kwietnia zaba_gonia - 10 kwietnia Funia - 24 kwietnia Whisper - 5 maja Ew-ka – 9 maja Kze – 22 maja Jajcek - 9 czerwca inż. Mamoń - 18 czerwca Maluszek - 22 czerwca Aga J.G - 1 lipca Maksiu – 24 lipca Kasia - 1 września Joanna - 17 września Tola – 21 września badi - 1 października monka - 4 października zielonooka - 23 października Teska – 14 listopada Jamles – 24 listopada sylvia1 - 9 grudnia Neferka - 17 grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 przeca się ściskałam z Jackiem dla mnie -przystojniak i zdania nie zmienię nooooo postawny chłopak jest - tylko mu nie mów, bo mu się we łbie poprzewraca :) nie nasza broszka .....niech mu się przewraca ...... już żona sprowadzi Go na ziemię I jeszcze ma znowu 18-te urodziny - zobaczysz zacznie się : 1. wymiana garderoby 2. wymiana samochodu 3. zajęcia spotrowe Czyli ???????????????? no????????????? KRYZYS WIEKU ŚREDNIEGO !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 przeca się ściskałam z Jackiem dla mnie -przystojniak i zdania nie zmienię nooooo postawny chłopak jest - tylko mu nie mów, bo mu się we łbie poprzewraca :) nie nasza broszka .....niech mu się przewraca ...... już żona sprowadzi Go na ziemię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 przeca się ściskałam z Jackiem dla mnie -przystojniak i zdania nie zmienię nooooo postawny chłopak jest - tylko mu nie mów, bo mu się we łbie poprzewraca :) nie nasza broszka .....niech mu się przewraca ...... już żona sprowadzi Go na ziemię I jeszcze ma znowu 18-te urodziny - zobaczysz zacznie się : 1. wymiana garderoby 2. wymiana samochodu 3. zajęcia spotrowe Czyli ???????????????? no????????????? KRYZYS WIEKU ŚREDNIEGO !!!!!! No zaczalbym chetnie od wmiany samochodu na jakas honde na przyklad moglabybyc w kolorze kameleon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.06.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 a też stawiam na samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 przeca się ściskałam z Jackiem dla mnie -przystojniak i zdania nie zmienię nooooo postawny chłopak jest - tylko mu nie mów, bo mu się we łbie poprzewraca :) nie nasza broszka .....niech mu się przewraca ...... już żona sprowadzi Go na ziemię I jeszcze ma znowu 18-te urodziny - zobaczysz zacznie się : 1. wymiana garderoby 2. wymiana samochodu 3. zajęcia spotrowe Czyli ???????????????? no????????????? KRYZYS WIEKU ŚREDNIEGO !!!!!! No zaczalbym chetnie od wmiany samochodu na jakas honde na przyklad moglabybyc w kolorze kameleon Się nie śmiej - ja już przerabiałam z moim Dość wcześnie go dopadło. Następowała eskalacja aż wrócił kiedyś do domu o 4.00 po "piwie" z kolegami i opowiedział mi o jedno zdanie za dużo: "A wiesz, jakie tak laski były ?" - oczywiście nie był trzeźwy... po tym numerze wyleczyłam go skutecznie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 przeca się ściskałam z Jackiem dla mnie -przystojniak i zdania nie zmienię nooooo postawny chłopak jest - tylko mu nie mów, bo mu się we łbie poprzewraca :) nie nasza broszka .....niech mu się przewraca ...... już żona sprowadzi Go na ziemię I jeszcze ma znowu 18-te urodziny - zobaczysz zacznie się : 1. wymiana garderoby 2. wymiana samochodu 3. zajęcia spotrowe Czyli ???????????????? no????????????? KRYZYS WIEKU ŚREDNIEGO !!!!!! No zaczalbym chetnie od wmiany samochodu na jakas honde na przyklad moglabybyc w kolorze kameleon Się nie śmiej - ja już przerabiałam z moim Dość wcześnie go dopadło. Następowała eskalacja aż wrócił kiedyś do domu o 4.00 po "piwie" z kolegami i opowiedział mi o jedno zdanie za dużo: "A wiesz, jakie tak laski były ?" - oczywiście nie był trzeźwy... po tym numerze wyleczyłam go skutecznie ... no co, szczery chlopak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 przeca się ściskałam z Jackiem dla mnie -przystojniak i zdania nie zmienię nooooo postawny chłopak jest - tylko mu nie mów, bo mu się we łbie poprzewraca :) nie nasza broszka .....niech mu się przewraca ...... już żona sprowadzi Go na ziemię I jeszcze ma znowu 18-te urodziny - zobaczysz zacznie się : 1. wymiana garderoby 2. wymiana samochodu 3. zajęcia spotrowe Czyli ???????????????? no????????????? KRYZYS WIEKU ŚREDNIEGO !!!!!! No zaczalbym chetnie od wmiany samochodu na jakas honde na przyklad moglabybyc w kolorze kameleon Się nie śmiej - ja już przerabiałam z moim Dość wcześnie go dopadło. Następowała eskalacja aż wrócił kiedyś do domu o 4.00 po "piwie" z kolegami i opowiedział mi o jedno zdanie za dużo: "A wiesz, jakie tak laski były ?" - oczywiście nie był trzeźwy... po tym numerze wyleczyłam go skutecznie ... no co, szczery chlopak Baaaaardzo Ale już jest grzeczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 przeca się ściskałam z Jackiem dla mnie -przystojniak i zdania nie zmienię nooooo postawny chłopak jest - tylko mu nie mów, bo mu się we łbie poprzewraca :) nie nasza broszka .....niech mu się przewraca ...... już żona sprowadzi Go na ziemię I jeszcze ma znowu 18-te urodziny - zobaczysz zacznie się : 1. wymiana garderoby 2. wymiana samochodu 3. zajęcia spotrowe Czyli ???????????????? no????????????? KRYZYS WIEKU ŚREDNIEGO !!!!!! No zaczalbym chetnie od wmiany samochodu na jakas honde na przyklad moglabybyc w kolorze kameleon Się nie śmiej - ja już przerabiałam z moim Dość wcześnie go dopadło. Następowała eskalacja aż wrócił kiedyś do domu o 4.00 po "piwie" z kolegami i opowiedział mi o jedno zdanie za dużo: "A wiesz, jakie tak laski były ?" - oczywiście nie był trzeźwy... po tym numerze wyleczyłam go skutecznie ... no co, szczery chlopak Baaaaardzo Ale już jest grzeczny to ze fajne laski byly to nie znaczy przecie ze on byl niegrzeczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.06.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 "A wiesz, jakie tak laski były ?" - oczywiście nie był trzeźwy... po tym numerze wyleczyłam go skutecznie ... jak !!!!! powiedz jak Go wyleczyłaś skutecznie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 "A wiesz, jakie tak laski były ?" - oczywiście nie był trzeźwy... po tym numerze wyleczyłam go skutecznie ... jak !!!!! powiedz jak Go wyleczyłaś skutecznie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 to ze fajne laski byly to nie znaczy przecie ze on byl niegrzeczny Jasne, jasne, tylko uważam, że 4.00 rano to dość późno na powrót do domu - to raz. Mój mąż nie tańczy(na trzeźwo niezwykle żadko) - ale nie w ten wieczór :) był na dyskotece- to dwa. Mój mąż nie śpiewa (bo raczej beczy)- a był na karaoke - to trzy. Trochę za dużo było dla mnie zmian jak na jeden wieczór :) ALe to już było ze 3 lata temu i naukę wyciągnął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts