Jajcek 07.06.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 to ze fajne laski byly to nie znaczy przecie ze on byl niegrzeczny Jasne, jasne, tylko uważam, że 4.00 rano to dość późno na powrót do domu - to raz. Mój mąż nie tańczy(na trzeźwo niezwykle żadko) - ale nie w ten wieczór :) był na dyskotece- to dwa. Mój mąż nie śpiewa (bo raczej beczy)- a był na karaoke - to trzy. Trochę za dużo było dla mnie zmian jak na jeden wieczór :) ALe to już było ze 3 lata temu i naukę wyciągnął... Jak t znajoma mowi: Jak maz zaczyna ryby na imprezie jesc tzn czas do domu (on nie znosi ryb ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 "A wiesz, jakie tak laski były ?" - oczywiście nie był trzeźwy... po tym numerze wyleczyłam go skutecznie ... jak !!!!! powiedz jak Go wyleczyłaś skutecznie !!!! Bardzo prosto. W następny weekend pojechała rano do sklepu i kupiłam sobie zajebiście seksowną bluzeczkę, nowe spodniei szpilki. Wieczorem założyłam to wszystko na siebie. Umalowałam się i poinformowałam, że wychodzę. Nieco zdziwiony mój mąż zapytał -Dokąd idziesz ? - Do klubu, który tak Ci sie spodobał ostatnio. Chcę pooglądać te super laski i srawdzić co Cię tak rajcuje. - Jak my gdzieś wychodzimy to się tak nie ubierasz - odparł - My nie wychodzimy kochanie- powiedziałam - to Ty wychodzisz "na piwo" z kolegami. Wróciłam o 6.00 rano - nie powiem Ci ile mnie to zdrowia kosztowało, żeby nie usnąć. Byłam tak wściekła, że wypiłam sama 1,5 litra tequilli i nic ! Oczywiście nie poszłam sama tylko w mocnym, babskim gronie. Rano powiedziałam tylko jedno zdanie: - Jeśli te k...y, które tak się zlatują o północy tak Ci się podobają to może rzeczywiście będzie lepiej jak się wyprowadzisz, bo związek z tobą mi ubliża. Pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.06.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 "A wiesz, jakie tak laski były ?" - oczywiście nie był trzeźwy... po tym numerze wyleczyłam go skutecznie ... jak !!!!! powiedz jak Go wyleczyłaś skutecznie !!!! Bardzo prosto. W następny weekend pojechała rano do sklepu i kupiłam sobie zajebiście seksowną bluzeczkę, nowe spodniei szpilki. Wieczorem założyłam to wszystko na siebie. Umalowałam się i poinformowałam, że wychodzę. Nieco zdziwiony mój mąż zapytał -Dokąd idziesz ? - Do klubu, który tak Ci sie spodobał ostatnio. Chcę pooglądać te super laski i srawdzić co Cię tak rajcuje. - Jak my gdzieś wychodzimy to się tak nie ubierasz - odparł - My nie wychodzimy kochanie- powiedziałam - to Ty wychodzisz "na piwo" z kolegami. Wróciłam o 6.00 rano - nie powiem Ci ile mnie to zdrowia kosztowało, żeby nie usnąć. Byłam tak wściekła, że wypiłam sama 1,5 litra tequilli i nic ! Oczywiście nie poszłam sama tylko w mocnym, babskim gronie. Rano powiedziałam tylko jedno zdanie: - Jeśli te k...y, które tak się zlatują o północy tak Ci się podobają to może rzeczywiście będzie lepiej jak się wyprowadzisz, bo związek z tobą mi ubliża. Pomogło. dobre .....powiem więcej ....BARDZO DOBRE ....zaimponowałas mi Koleżanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 [quote name="Nefer"- Jeśli te k...y, które tak się zlatują o północy tak Ci się podobają to może rzeczywiście będzie lepiej jak się wyprowadzisz, bo związek z tobą mi ubliża. Pomogło.[/quote] Normalnie tekst roku Nefer Ty to potrafisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.06.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Heloł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.06.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 "A wiesz, jakie tak laski były ?" - oczywiście nie był trzeźwy... po tym numerze wyleczyłam go skutecznie ... jak !!!!! powiedz jak Go wyleczyłaś skutecznie !!!! Bardzo prosto. W następny weekend pojechała rano do sklepu i kupiłam sobie zajebiście seksowną bluzeczkę, nowe spodniei szpilki. Wieczorem założyłam to wszystko na siebie. Umalowałam się i poinformowałam, że wychodzę. Nieco zdziwiony mój mąż zapytał -Dokąd idziesz ? - Do klubu, który tak Ci sie spodobał ostatnio. Chcę pooglądać te super laski i srawdzić co Cię tak rajcuje. - Jak my gdzieś wychodzimy to się tak nie ubierasz - odparł - My nie wychodzimy kochanie- powiedziałam - to Ty wychodzisz "na piwo" z kolegami. Wróciłam o 6.00 rano - nie powiem Ci ile mnie to zdrowia kosztowało, żeby nie usnąć. Byłam tak wściekła, że wypiłam sama 1,5 litra tequilli i nic ! Oczywiście nie poszłam sama tylko w mocnym, babskim gronie. Rano powiedziałam tylko jedno zdanie: - Jeśli te k...y, które tak się zlatują o północy tak Ci się podobają to może rzeczywiście będzie lepiej jak się wyprowadzisz, bo związek z tobą mi ubliża. Pomogło. dobre .....powiem więcej ....BARDZO DOBRE ....zaimponowałas mi Koleżanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 dobre .....powiem więcej ....BARDZO DOBRE ....zaimponowałas mi Koleżanko Się po prostu wzięłam i wściekłam ... Ale już jest OK :) Każdemu trochę odbija czasami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.06.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Heloł . cześć Mamuśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.06.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 verunia ....imbryku jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.06.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 dobre .....powiem więcej ....BARDZO DOBRE ....zaimponowałas mi Koleżanko Się po prostu wzięłam i wściekłam ... Ale już jest OK :) Każdemu trochę odbija czasami:) Ale jak on jest tak daleko to jesteś pewna że wtedy jest wszystko OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 cześć czolem czajniczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.06.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 cześć czajnik nad czajniki, zupełnie jak ja gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 cześć gratkigratkigratkigratkigratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.06.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 verunia ....imbryku jeden niezłe wejście co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Heloł . heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.06.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 dobre .....powiem więcej ....BARDZO DOBRE ....zaimponowałas mi Koleżanko Się po prostu wzięłam i wściekłam ... Ale już jest OK :) Każdemu trochę odbija czasami:) Ale jak on jest tak daleko to jesteś pewna że wtedy jest wszystko OK? bo faceta trza uzależnić od siebie i wtedy nie poleci na inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.06.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 verunia ....imbryku jeden niezłe wejście co? gdzieś Ty sie tego nauczyła ????? kursy sa jakieś czy cóś ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.06.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 dobre .....powiem więcej ....BARDZO DOBRE ....zaimponowałas mi Koleżanko Się po prostu wzięłam i wściekłam ... Ale już jest OK :) Każdemu trochę odbija czasami:) Ale jak on jest tak daleko to jesteś pewna że wtedy jest wszystko OK? bo faceta trza uzależnić od siebie i wtedy nie poleci na inne jakie uzależnienie masz na myśli? Rozwiń temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 dobre .....powiem więcej ....BARDZO DOBRE ....zaimponowałas mi Koleżanko Się po prostu wzięłam i wściekłam ... Ale już jest OK :) Każdemu trochę odbija czasami:) Ale jak on jest tak daleko to jesteś pewna że wtedy jest wszystko OK? Verunia, to nie chodzi o to czy sobie skoczy w bok :) Ważne, żeby chciał wracać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts