Gość 07.06.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 verunia ....imbryku jeden niezłe wejście co? gdzieś Ty sie tego nauczyła ????? kursy sa jakieś czy cóś ???? Uczyłam się od naszych mistrzow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 dobre .....powiem więcej ....BARDZO DOBRE ....zaimponowałas mi Koleżanko Się po prostu wzięłam i wściekłam ... Ale już jest OK :) Każdemu trochę odbija czasami:) Ale jak on jest tak daleko to jesteś pewna że wtedy jest wszystko OK? Verunia, to nie chodzi o to czy sobie skoczy w bok :) Ważne, żeby chciał wracać :) Oooooooooo Nefer jak zwykle dobrze mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.06.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 dobre .....powiem więcej ....BARDZO DOBRE ....zaimponowałas mi Koleżanko Się po prostu wzięłam i wściekłam ... Ale już jest OK :) Każdemu trochę odbija czasami:) Ale jak on jest tak daleko to jesteś pewna że wtedy jest wszystko OK? Verunia, to nie chodzi o to czy sobie skoczy w bok :) Ważne, żeby chciał wracać :) Ja tam bym wolała, żeby nigdzie nie skakał, jeszcze co przywlecze ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.06.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 dobre .....powiem więcej ....BARDZO DOBRE ....zaimponowałas mi Koleżanko Się po prostu wzięłam i wściekłam ... Ale już jest OK :) Każdemu trochę odbija czasami:) Ale jak on jest tak daleko to jesteś pewna że wtedy jest wszystko OK? Verunia, to nie chodzi o to czy sobie skoczy w bok :) Ważne, żeby chciał wracać :) eeeee...... no co Ty .....taki układ to nie dla mnie ......znałam jednego faceta .....dziobał wszystko co na drzewo nie uciekało ,a do żony wracał bo wygodny był ....wyprane ,ugotowane było i taka niby sielanka dla ludzi była odstawiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 dobre .....powiem więcej ....BARDZO DOBRE ....zaimponowałas mi Koleżanko Się po prostu wzięłam i wściekłam ... Ale już jest OK :) Każdemu trochę odbija czasami:) Ale jak on jest tak daleko to jesteś pewna że wtedy jest wszystko OK? Verunia, to nie chodzi o to czy sobie skoczy w bok :) Ważne, żeby chciał wracać :) Ja tam bym wolała, żeby nigdzie nie skakał, jeszcze co przywlecze ze sobą A może się czego fajnego nauczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.06.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 dobre .....powiem więcej ....BARDZO DOBRE ....zaimponowałas mi Koleżanko Się po prostu wzięłam i wściekłam ... Ale już jest OK :) Każdemu trochę odbija czasami:) Ale jak on jest tak daleko to jesteś pewna że wtedy jest wszystko OK? bo faceta trza uzależnić od siebie i wtedy nie poleci na inne jakie uzależnienie masz na myśli? Rozwiń temat kobiety mają swoje tajemne sposoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 dobre .....powiem więcej ....BARDZO DOBRE ....zaimponowałas mi Koleżanko Się po prostu wzięłam i wściekłam ... Ale już jest OK :) Każdemu trochę odbija czasami:) Ale jak on jest tak daleko to jesteś pewna że wtedy jest wszystko OK? Verunia, to nie chodzi o to czy sobie skoczy w bok :) Ważne, żeby chciał wracać :) Ja tam bym wolała, żeby nigdzie nie skakał, jeszcze co przywlecze ze sobą A może się czego fajnego nauczy zeby wszystkie tak myslaly .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 dobre .....powiem więcej ....BARDZO DOBRE ....zaimponowałas mi Koleżanko Się po prostu wzięłam i wściekłam ... Ale już jest OK :) Każdemu trochę odbija czasami:) Ale jak on jest tak daleko to jesteś pewna że wtedy jest wszystko OK? Verunia, to nie chodzi o to czy sobie skoczy w bok :) Ważne, żeby chciał wracać :) eeeee...... no co Ty .....taki układ to nie dla mnie ......znałam jednego faceta .....dziobał wszystko co na drzewo nie uciekało ,a do żony wracał bo wygodny był ....wyprane ,ugotowane było i taka niby sielanka dla ludzi była odstawiana ja wiem jedno: tacy świętojebliwi co to "nigdy nic" najszybciej znajdują sobie inne .... przyjemności. Gdybym się zamartwiała to już bym się dawno powiesiła :) Szczególnie, że ostatnio mój mąż jest częściej poza domem niż w domu. Dla mnie ważne jest to, że ZAWSZE, ZAWSZE mogę na tego faceta liczyć. Bez względu na okoliczności - stoi przy mnie murem. Ważne są czyny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 dobre .....powiem więcej ....BARDZO DOBRE ....zaimponowałas mi Koleżanko Się po prostu wzięłam i wściekłam ... Ale już jest OK :) Każdemu trochę odbija czasami:) Ale jak on jest tak daleko to jesteś pewna że wtedy jest wszystko OK? Verunia, to nie chodzi o to czy sobie skoczy w bok :) Ważne, żeby chciał wracać :) Ja tam bym wolała, żeby nigdzie nie skakał, jeszcze co przywlecze ze sobą A może się czego fajnego nauczy zeby wszystkie tak myslaly .... zasada numer jeden: czego oczy nie widzą ..... Zresztą mój mąż wie, że jeśli się kiedykolwiek o czymś dowiem to poczekam aż uśnie ( bo nie mogę mu dać rady inaczej...) i zrobię duże kuku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.06.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 A może się czego fajnego nauczy zeby wszystkie tak myslaly .... każdy facet tylko o jednym ..... o Wy smyki jedne !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.06.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 ja mojemu powiedziałam ,że jeśli TO kiedyś zrobi to tak ,żeby sie nikt nie dowiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 ja mojemu powiedziałam ,że jeśli TO kiedyś zrobi to tak ,żeby sie nikt nie dowiedział A szczególnie małżonka.... Znałam gościa co miał powiedzenie: "Na zimę buty zabierać , na lato dziecko robić - żona ma w domu siedzieć" i miał 5 dzieci, żonę na wsi zostawiał i sam do Warszawy na gościnne występy - bawił się świetnie - biznesmen pier..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.06.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 a tak poza tym Wam powiem ,że moi serdeczni znajomi sie rozstali po 27 latach małżeństwa On miał babę od 10 lat i nikt nic nie wiedział ....to znaczy panowie coś podejrzewali ale jest solirarność plemników i pary zaden nie puścił To był szok dla nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 zeby wszystkie tak myslaly .... zasada numer jeden: czego oczy nie widzą ..... Zresztą mój mąż wie, że jeśli się kiedykolwiek o czymś dowiem to poczekam aż uśnie ( bo nie mogę mu dać rady inaczej...) i zrobię duże kuku :) No i tu juz gorzej z rozwinieciem tematu, Nefer troche zbaczasz tymi madrosciami w zlym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 a tak poza tym Wam powiem ,że moi serdeczni znajomi sie rozstali po 27 latach małżeństwa On miał babę od 10 lat i nikt nic nie wiedział ....to znaczy panowie coś podejrzewali ale jest solirarność plemników i pary zaden nie puścił To był szok dla nas Ludzie są bezlitośni. To prawdziwa tragedia - szczególnie dla kobiety, która nie ma takiej "łatwości" w zaczynaniu życia od nowa. Chociaż znam też takie kobiety, które zostawiały mężów i dzieci ... ehhh .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 zeby wszystkie tak myslaly .... zasada numer jeden: czego oczy nie widzą ..... Zresztą mój mąż wie, że jeśli się kiedykolwiek o czymś dowiem to poczekam aż uśnie ( bo nie mogę mu dać rady inaczej...) i zrobię duże kuku :) No i tu juz gorzej z rozwinieciem tematu, Nefer troche zbaczasz tymi madrosciami w zlym kierunku no bo ze mną jak z kobrą : cacy, cacy, do czasu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.06.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 a tak poza tym Wam powiem ,że moi serdeczni znajomi sie rozstali po 27 latach małżeństwa On miał babę od 10 lat i nikt nic nie wiedział ....to znaczy panowie coś podejrzewali ale jest solirarność plemników i pary zaden nie puścił To był szok dla nas Ludzie są bezlitośni. To prawdziwa tragedia - szczególnie dla kobiety, która nie ma takiej "łatwości" w zaczynaniu życia od nowa. Chociaż znam też takie kobiety, które zostawiały mężów i dzieci ... ehhh .. to jest tragedia dla niej ....ma 54 lata i co dalej ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 zeby wszystkie tak myslaly .... zasada numer jeden: czego oczy nie widzą ..... Zresztą mój mąż wie, że jeśli się kiedykolwiek o czymś dowiem to poczekam aż uśnie ( bo nie mogę mu dać rady inaczej...) i zrobię duże kuku :) No i tu juz gorzej z rozwinieciem tematu, Nefer troche zbaczasz tymi madrosciami w zlym kierunku no bo ze mną jak z kobrą : cacy, cacy, do czasu :) teraz juz wiem ze z Toba na odleglosc trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.06.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Dobry wieczór dziewczyny Cześć Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 a tak poza tym Wam powiem ,że moi serdeczni znajomi sie rozstali po 27 latach małżeństwa On miał babę od 10 lat i nikt nic nie wiedział ....to znaczy panowie coś podejrzewali ale jest solirarność plemników i pary zaden nie puścił To był szok dla nas Ludzie są bezlitośni. To prawdziwa tragedia - szczególnie dla kobiety, która nie ma takiej "łatwości" w zaczynaniu życia od nowa. Chociaż znam też takie kobiety, które zostawiały mężów i dzieci ... ehhh .. to jest tragedia dla niej ....ma 54 lata i co dalej ???? Po pierwsze - dobrze skierować uczucia - czyli się wkur...ić po drugie - puścić gnoja w skarpetkach po trzecie - zająć się sobą - spa, odnowa, ciuchy, nowy wózek, nowe hobby - zacząć żyć !!! i cieszyć się wolnością, bo do tej pory to była strata czasu...a jeszcze nie jest stara - come on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts