Sonika 16.03.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Kawa dla JOOLI raz: http://www.mniammniam.pl/obrazki/u_obrazki/5971.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.03.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Sonika, ja to tylko się domyślam A ja nie muszę się domyślać, bo wiem Sonika sama się przyznała w innym wątku A tak wogóle to witajcie Wczoraj error wywalił mnie z forum i widzę że wiele mnie ominęło ale przynajmniej mnie dzisiaj głowa nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.03.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Sonika, ja to tylko się domyślam A ja nie muszę się domyślać, bo wiem Sonika sama się przyznała w innym wątku A tak wogóle to witajcie Wczoraj error wywalił mnie z forum i widzę że wiele mnie ominęło ale przynajmniej mnie dzisiaj głowa nie boli Czuję się jak w "BIG BROTHER" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.03.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 A w "KK" to się porobiło. Jest strona 481, ale nie można na noą wejść, bo nie ma żadnych postów. Dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 16.03.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Jesuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Już 22 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ludziska Gonicie strasznie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ja się zagapiłam............................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.03.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Jesuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Już 22 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ludziska Gonicie strasznie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ja się zagapiłam............................. Zagapiłam, zagapiłam.. Jak się gdzie indziej chodzi, a nie do nas, to tak się ma - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 16.03.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Kawa dla JOOLI raz: http://www.mniammniam.pl/obrazki/u_obrazki/5971.jpg Soniczko dziękuję za kawusię-jestem kawomanką, kawoholiczką...no po prostu uwielbiam kawę Monka ja tam kaca nie mam...tylko pić mi się chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.03.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Kawa dla JOOLI raz: http://www.mniammniam.pl/obrazki/u_obrazki/5971.jpg Soniczko dziękuję za kawusię-jestem kawomanką, kawoholiczką...no po prostu uwielbiam kawę Monka ja tam kaca nie mam...tylko pić mi się chce Jak tylko taką "-oliczką" , to się o Ciebie nie martwię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 16.03.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Ja chyba muszę zainwestować w sprzęt przenośny , coby móc cały dzień śledzić forum. Ale chyba skończyłoby się rozwodem............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.03.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Sonika, ja to tylko się domyślam A ja nie muszę się domyślać, bo wiem Sonika sama się przyznała w innym wątku A tak wogóle to witajcie Wczoraj error wywalił mnie z forum i widzę że wiele mnie ominęło ale przynajmniej mnie dzisiaj głowa nie boli Czuję się jak w "BIG BROTHER" Wielki Brat czuwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 16.03.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 [ Jak tylko taką "-oliczką" , to się o Ciebie nie martwię. No właśnie tylko taką, znajomi na imprezach zawsze się śmieją, że zaniżam średnią statystyczną Polaków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.03.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Ja chyba muszę zainwestować w sprzęt przenośny , coby móc cały dzień śledzić forum. Ale chyba skończyłoby się rozwodem............. Tego to my zdecydowanie nie chcemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 16.03.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Ja chyba muszę zainwestować w sprzęt przenośny , coby móc cały dzień śledzić forum. Ale chyba skończyłoby się rozwodem............. No jak, nic trzeba będzie założyć Klub Anonimowego Forumowicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 16.03.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Ja też nie bardzo, ale nie wiem co robić ???? Chyba się kurczę uzależniłam od forum muratorowego............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.03.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Ja też nie bardzo, ale nie wiem co robić ???? Chyba się kurczę uzależniłam od forum muratorowego............... Nie jesteś sam (a).......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.03.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 A teraz się żegnam na trochę, bo na mnie czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 16.03.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Sama Ja też muszę was opuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 16.03.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Ja też nie bardzo, ale nie wiem co robić ???? Chyba się kurczę uzależniłam od forum muratorowego............... Nie jesteś sam (a).......... Taaak, nie jesteś sama... No dobra zmykam, trzeba się wziąć za uczciwą pracę Do zobaczenia na 23 stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A-g-n-e-s 16.03.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Ależ zaiwaniacie To ja teraz muszę omówić te 4 strony,które mnie ominęłłły Primo po pierwsze : Piwnice muszą być pewnikiem węgierskie Tylko tam pleśń taka śliczna na ścianach (i niektórych buteleczkach). Mniam,mniam (oczywiście winko a nie pleśń) Primo po drugie: Kto pije i pali ten nie ma robali. Piwo z rana jak śmietana. Zdrowie szybkich Pań i pięknych koni. Oby nam się dzieci rakiet nie czepiały. (Te dwa ostatnie to tzw.toasty na cześć) Primo po trzecie : jeszcze mi się przypomniało : Zdrowie wasze gardła nasze (to dla wydłużenia postu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 16.03.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 Wyrazy podziwu dla długodystansowców - ostatnio widziałem dziewiątkę, teraz już 22... Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts