Nefer 07.06.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Na kolację były truskaweczki ze śmietaną i cukrem, a na deser - nowe lody Wedel ale sobie dobrze robię Nefer znowu smaka tymi truskawkami robisz ???????? Przepraszam, mężusio dzwonił :)To znowu się zagapiłam. Ale te lody jakie dobre :) moj też dzwonił, dzwoni parę razy dziennie, to chyba kocha co? Albo kombinuje alibi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 07.06.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 ...bry wieczór wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 ...bry wieczór wszystkim witaj markus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.06.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Na kolację były truskaweczki ze śmietaną i cukrem, a na deser - nowe lody Wedel ale sobie dobrze robię Nefer znowu smaka tymi truskawkami robisz ???????? Przepraszam, mężusio dzwonił :)To znowu się zagapiłam. Ale te lody jakie dobre :) moj też dzwonił, dzwoni parę razy dziennie, to chyba kocha co? Albo kombinuje alibi :) przestań.... bo spać nie będę mogła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.06.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 ...bry wieczór wszystkim ...bry,...bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 07.06.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 dobre .....powiem więcej ....BARDZO DOBRE ....zaimponowałas mi Koleżanko Się po prostu wzięłam i wściekłam ... Ale już jest OK :) Każdemu trochę odbija czasami:) Ale jak on jest tak daleko to jesteś pewna że wtedy jest wszystko OK? bo faceta trza uzależnić od siebie i wtedy nie poleci na inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Na kolację były truskaweczki ze śmietaną i cukrem, a na deser - nowe lody Wedel ale sobie dobrze robię Nefer znowu smaka tymi truskawkami robisz ???????? Przepraszam, mężusio dzwonił :)To znowu się zagapiłam. Ale te lody jakie dobre :) moj też dzwonił, dzwoni parę razy dziennie, to chyba kocha co? Albo kombinuje alibi :) przestań.... bo spać nie będę mogła Verunia, no kocha przecie, bo by się nie wyginał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 07.06.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 dobre .....powiem więcej ....BARDZO DOBRE ....zaimponowałas mi Koleżanko Się po prostu wzięłam i wściekłam ... Ale już jest OK :) Każdemu trochę odbija czasami:) Ale jak on jest tak daleko to jesteś pewna że wtedy jest wszystko OK? Verunia, to nie chodzi o to czy sobie skoczy w bok :) Ważne, żeby chciał wracać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 07.06.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 verunia ....imbryku jeden niezłe wejście co? gdzieś Ty sie tego nauczyła ????? kursy sa jakieś czy cóś ???? Uczyłam się od naszych mistrzow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Na kolację były truskaweczki ze śmietaną i cukrem, a na deser - nowe lody Wedel ale sobie dobrze robię Nefer znowu smaka tymi truskawkami robisz ???????? Przepraszam, mężusio dzwonił :)To znowu się zagapiłam. Ale te lody jakie dobre :) moj też dzwonił, dzwoni parę razy dziennie, to chyba kocha co? nio ta, mnie dopiero czwarty dzien nie ma w domu a juz wczoraj malzonka pyta sie czemu nie dzwonie i czy aby napewno ja sluzbowo pojechalem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.06.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Cześćiczołem! Mam pytanko: Czy w połowie 4 miesiąca moze się już wykluwać pierwszy ząb? (Albo inaczej - czy przy 8,5 kg może się już wykluwać itd... ) Objawy: Nadpobudliwość Niemożenie zasnąć Grymaśność Ślinotok jak u buldoga od kilku tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 07.06.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Dziewczyny, nie załamujcie z tymi swoimi wątpliwościami. NIe macie żadnego zaufania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.06.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Na kolację były truskaweczki ze śmietaną i cukrem, a na deser - nowe lody Wedel ale sobie dobrze robię Nefer znowu smaka tymi truskawkami robisz ???????? Przepraszam, mężusio dzwonił :)To znowu się zagapiłam. Ale te lody jakie dobre :) moj też dzwonił, dzwoni parę razy dziennie, to chyba kocha co? Wam dziewczyny tylko jedno w głowie Kocha,... czy nie kocha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.06.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Na kolację były truskaweczki ze śmietaną i cukrem, a na deser - nowe lody Wedel ale sobie dobrze robię Nefer znowu smaka tymi truskawkami robisz ???????? Przepraszam, mężusio dzwonił :)To znowu się zagapiłam. Ale te lody jakie dobre :) moj też dzwonił, dzwoni parę razy dziennie, to chyba kocha co? Wam dziewczyny tylko jedno w głowie Kocha,... czy nie kocha? Nie powiem co tobie tylko w głowie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 07.06.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 a tak poza tym Wam powiem ,że moi serdeczni znajomi sie rozstali po 27 latach małżeństwa On miał babę od 10 lat i nikt nic nie wiedział ....to znaczy panowie coś podejrzewali ale jest solirarność plemników i pary zaden nie puścił To był szok dla nas A może to nie baba jeno kobieta była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Cześćiczołem! Mam pytanko: Czy w połowie 4 miesiąca moze się już wykluwać pierwszy ząb? (Albo inaczej - czy przy 8,5 kg może się już wykluwać itd... ) pewnie ze moze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.06.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Na kolację były truskaweczki ze śmietaną i cukrem, a na deser - nowe lody Wedel ale sobie dobrze robię Nefer znowu smaka tymi truskawkami robisz ???????? Przepraszam, mężusio dzwonił :)To znowu się zagapiłam. Ale te lody jakie dobre :) moj też dzwonił, dzwoni parę razy dziennie, to chyba kocha co? nio ta, mnie dopiero czwarty dzien nie ma w domu a juz wczoraj malzonka pyta sie czemu nie dzwonie i czy aby napewno ja sluzbowo pojechalem ? Władza musi kontrolować zgodność faktów z przepisami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.06.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Dziewczyny, nie załamujcie z tymi swoimi wątpliwościami. NIe macie żadnego zaufania ? Po wypowiedziach naszych panow zaufanie do facetow brzmi śmiesznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Na kolację były truskaweczki ze śmietaną i cukrem, a na deser - nowe lody Wedel ale sobie dobrze robię Nefer znowu smaka tymi truskawkami robisz ???????? Przepraszam, mężusio dzwonił :)To znowu się zagapiłam. Ale te lody jakie dobre :) moj też dzwonił, dzwoni parę razy dziennie, to chyba kocha co? nio ta, mnie dopiero czwarty dzien nie ma w domu a juz wczoraj malzonka pyta sie czemu nie dzwonie i czy aby napewno ja sluzbowo pojechalem ? A bo to można też kota zagłaskać na śmierć.... Może dlatego, że dla mnie rozłąka z moim mężem to rzecz w miarę normalna. Czsem gadamy cały dzień na Tlenie, a czasem wystarczy raz pogadać wieczorem... po pewnym czasie się człowiek przyzwyczaja...a czasem takie "wiszenie na telefonie" mnie męczyło... bo chcę się np. napić z przyjaciółmi. Ale juz teraz szanujemy swoje przyjemności. Wczoraj mój mąż poszedł z ekipą na kolację. Skończyli o 3.30. Nie zadzwonił i dobrze , bo bym go zabiła I ja to rozumiem - nic się takiego nie dzieje, żeby w środku imprezy, w kanajpie, gdzie jest głośno rzucał wszystko i do mnie dzwonił ... i vice versa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.06.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Na kolację były truskaweczki ze śmietaną i cukrem, a na deser - nowe lody Wedel ale sobie dobrze robię Nefer znowu smaka tymi truskawkami robisz ???????? Przepraszam, mężusio dzwonił :)To znowu się zagapiłam. Ale te lody jakie dobre :) moj też dzwonił, dzwoni parę razy dziennie, to chyba kocha co? Albo kombinuje alibi :) z tym alibi .....to mialam jednego znajomego ,który mieszkal kilkadziesiąt km od nas a pracował w moim mieście i dość częso nas odwiedzał . W czasie tych odwiedzin dzwonił do żony ,że przyjechał do nas i trochę posiedzi bo Ewa ( czyli ja ) coś tam przygotowała i sie gościmy .......po czym .....dość szybko sie od nas zwijał..... bo -jak się tłumaczył kompletnie zapomniał o jakiejś bardzo ważnej sprawie .Po jakim czasie zoriętowałam się ,że robimy mu za alibi ....i postanowiłam dać mu nauczkę .....po jego wyjeździe od nas .....dzwoniłam do jego żony z pytaniem czy już dojechał ,bo nie mogę sie na jego komórkę dodzwonić a warunki na drodze takie kiepskie .....po kilku takich akcjach -przestał do nas zaglądać obraził sie czy co ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts