Nefer 07.06.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Cześćiczołem! Mam pytanko: Czy w połowie 4 miesiąca moze się już wykluwać pierwszy ząb? (Albo inaczej - czy przy 8,5 kg może się już wykluwać itd... ) Objawy: Nadpobudliwość Niemożenie zasnąć Grymaśność Ślinotok jak u buldoga od kilku tygodni Będzie zembisko. Do tego pogoda nie sprzyja... no to gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.06.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Dziewczyny, nie załamujcie z tymi swoimi wątpliwościami. NIe macie żadnego zaufania ? Po wypowiedziach naszych panow zaufanie do facetow brzmi śmiesznie My tylko lubimy pomarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.06.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Nasz dzień urodzin: kasztanka – 12 stycznia Majka - 25 stycznia Karolka - 11 lutego 2 połowa Wojty’ego – 22 lutego verunia - 7 marca andre59 - 11 marca DARIO2 – 16 marca Miraśka - 20 marca andrzejka – 27 marca fizyk – 31 marca tabaluga1 – 1 kwietnia Olkalybowa - 5 kwietnia zaba_gonia - 10 kwietnia Funia - 24 kwietnia Whisper - 5 maja Ew-ka – 9 maja Kze – 22 maja Jajcek - 9 czerwca inż. Mamoń - 18 czerwca Maluszek - 22 czerwca Aga J.G - 1 lipca Maksiu – 24 lipca Kasia - 1 września Joanna - 17 września Tola – 21 września badi - 1 października monka - 4 października zielonooka - 23 października Teska – 14 listopada Jamles – 24 listopada sylvia1 - 9 grudnia Neferka - 17 grudnia Ew-ciu A można się wpisać? 2 lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 07.06.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Dziewczyny, nie załamujcie z tymi swoimi wątpliwościami. NIe macie żadnego zaufania ? Po wypowiedziach naszych panow zaufanie do facetow brzmi śmiesznie Zawsze mnie "fascynowały" wyniki badań niewierności, z których wynika zwykle że to zdecydowana większość facetów wykonuje skoki na bok natomiast płeć niewieścia w żadnym wypadku. To w takim razie z kim ci faceci dokonują aktów cudzołożnictwa - z samymi sobą. To jakieś geje i pedofile muszą być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.06.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Cześćiczołem! Mam pytanko: Czy w połowie 4 miesiąca moze się już wykluwać pierwszy ząb? (Albo inaczej - czy przy 8,5 kg może się już wykluwać itd... ) Objawy: Nadpobudliwość Niemożenie zasnąć Grymaśność Ślinotok jak u buldoga od kilku tygodni może ...prawidłowy objaw wyżynania sie ząbków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Na kolację były truskaweczki ze śmietaną i cukrem, a na deser - nowe lody Wedel ale sobie dobrze robię Nefer znowu smaka tymi truskawkami robisz ???????? Przepraszam, mężusio dzwonił :)To znowu się zagapiłam. Ale te lody jakie dobre :) moj też dzwonił, dzwoni parę razy dziennie, to chyba kocha co? Albo kombinuje alibi :) z tym alibi .....to mialam jednego znajomego ,który mieszkal kilkadziesiąt km od nas a pracował w moim mieście i dość częso nas odwiedzał . W czasie tych odwiedzin dzwonił do żony ,że przyjechał do nas i trochę posiedzi bo Ewa ( czyli ja ) coś tam przygotowała i sie gościmy .......po czym .....dość szybko sie od nas zwijał..... bo -jak się tłumaczył kompletnie zapomniał o jakiejś bardzo ważnej sprawie .Po jakim czasie zoriętowałam się ,że robimy mu za alibi ....i postanowiłam dać mu nauczkę .....po jego wyjeździe od nas .....dzwoniłam do jego żony z pytaniem czy już dojechał ,bo nie mogę sie na jego komórkę dodzwonić a warunki na drodze takie kiepskie .....po kilku takich akcjach -przestał do nas zaglądać obraził sie czy co ???? No bo mu popsułaś chytry plan.... hihihi i dobrze ja jestem zwolenniczką prostych rozwiązań : nie kocham to wychodzę. Męczenie w ten sposób kogoś jest niehumanitarne po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.06.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Cześćiczołem! Mam pytanko: Czy w połowie 4 miesiąca moze się już wykluwać pierwszy ząb? (Albo inaczej - czy przy 8,5 kg może się już wykluwać itd... ) pewnie ze moze Kurrrrr... JUŻ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.06.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Dziewczyny, nie załamujcie z tymi swoimi wątpliwościami. NIe macie żadnego zaufania ? Po wypowiedziach naszych panow zaufanie do facetow brzmi śmiesznie Zawsze mnie "fascynowały" wyniki badań niewierności, z których wynika zwykle że to zdecydowana większość facetów wykonuje skoki na bok natomiast płeć niewieścia w żadnym wypadku. To w takim razie z kim ci faceci dokonują aktów cudzołożnictwa - z samymi sobą. To jakieś geje i pedofile muszą być a mało to zdesperowanych panienek jest na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.06.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Nasz dzień urodzin: kasztanka – 12 stycznia Majka - 25 stycznia Karolka - 11 lutego 2 połowa Wojty’ego – 22 lutego verunia - 7 marca andre59 - 11 marca DARIO2 – 16 marca Miraśka - 20 marca andrzejka – 27 marca fizyk – 31 marca tabaluga1 – 1 kwietnia Olkalybowa - 5 kwietnia zaba_gonia - 10 kwietnia Funia - 24 kwietnia Whisper - 5 maja Ew-ka – 9 maja Kze – 22 maja Jajcek - 9 czerwca inż. Mamoń - 18 czerwca Maluszek - 22 czerwca Aga J.G - 1 lipca Maksiu – 24 lipca Kasia - 1 września Joanna - 17 września Tola – 21 września badi - 1 października monka - 4 października zielonooka - 23 października Teska – 14 listopada Jamles – 24 listopada sylvia1 - 9 grudnia Neferka - 17 grudnia Ew-ciu A można się wpisać? 2 lipca Koniecznie trzeba Dopisz się Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.06.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Nasz dzień urodzin: kasztanka – 12 stycznia Majka - 25 stycznia Karolka - 11 lutego 2 połowa Wojty’ego – 22 lutego verunia - 7 marca andre59 - 11 marca DARIO2 – 16 marca Miraśka - 20 marca andrzejka – 27 marca fizyk – 31 marca tabaluga1 – 1 kwietnia Olkalybowa - 5 kwietnia zaba_gonia - 10 kwietnia Funia - 24 kwietnia Whisper - 5 maja Ew-ka – 9 maja Kze – 22 maja Jajcek - 9 czerwca inż. Mamoń - 18 czerwca Maluszek - 22 czerwca Aga J.G - 1 lipca Maksiu – 24 lipca Kasia - 1 września Joanna - 17 września Tola – 21 września badi - 1 października monka - 4 października zielonooka - 23 października Teska – 14 listopada Jamles – 24 listopada sylvia1 - 9 grudnia Neferka - 17 grudnia Ew-ciu A można się wpisać? 2 lipca Anulka wpisuj sie wpisuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Dziewczyny, nie załamujcie z tymi swoimi wątpliwościami. NIe macie żadnego zaufania ? Po wypowiedziach naszych panow zaufanie do facetow brzmi śmiesznie Zawsze mnie "fascynowały" wyniki badań niewierności, z których wynika zwykle że to zdecydowana większość facetów wykonuje skoki na bok natomiast płeć niewieścia w żadnym wypadku. To w takim razie z kim ci faceci dokonują aktów cudzołożnictwa - z samymi sobą. To jakieś geje i pedofile muszą być Oj markus, to nie tak. Po prostu nieco większy procent mężczyzn się przyznaje niż procent kobiet. To uwarunkowanie społeczne: facet, który zdradza żonę to Casanova , kobiet, która zdradza męża to k...wa :)proste:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 07.06.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Dziewczyny, nie załamujcie z tymi swoimi wątpliwościami. NIe macie żadnego zaufania ? Po wypowiedziach naszych panow zaufanie do facetow brzmi śmiesznie Zawsze mnie "fascynowały" wyniki badań niewierności, z których wynika zwykle że to zdecydowana większość facetów wykonuje skoki na bok natomiast płeć niewieścia w żadnym wypadku. To w takim razie z kim ci faceci dokonują aktów cudzołożnictwa - z samymi sobą. To jakieś geje i pedofile muszą być a mało to zdesperowanych panienek jest na świecie No jasne, bo każda mężatka to Matka Polka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Nasz dzień urodzin: kasztanka – 12 stycznia Majka - 25 stycznia Karolka - 11 lutego 2 połowa Wojty’ego – 22 lutego verunia - 7 marca andre59 - 11 marca DARIO2 – 16 marca Miraśka - 20 marca andrzejka – 27 marca fizyk – 31 marca tabaluga1 – 1 kwietnia Olkalybowa - 5 kwietnia zaba_gonia - 10 kwietnia Funia - 24 kwietnia Whisper - 5 maja Ew-ka – 9 maja Kze – 22 maja Jajcek - 9 czerwca inż. Mamoń - 18 czerwca Maluszek - 22 czerwca Aga J.G - 1 lipca Anna Wiśniewska - 2 lipcaMaksiu – 24 lipca Kasia - 1 września Joanna - 17 września Tola – 21 września badi - 1 października monka - 4 października zielonooka - 23 października Teska – 14 listopada Jamles – 24 listopada sylvia1 - 9 grudnia Neferka - 17 grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 07.06.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Dziewczyny, nie załamujcie z tymi swoimi wątpliwościami. NIe macie żadnego zaufania ? Po wypowiedziach naszych panow zaufanie do facetow brzmi śmiesznie Zawsze mnie "fascynowały" wyniki badań niewierności, z których wynika zwykle że to zdecydowana większość facetów wykonuje skoki na bok natomiast płeć niewieścia w żadnym wypadku. To w takim razie z kim ci faceci dokonują aktów cudzołożnictwa - z samymi sobą. To jakieś geje i pedofile muszą być Oj markus, to nie tak. Po prostu nieco większy procent mężczyzn się przyznaje niż procent kobiet. To uwarunkowanie społeczne: facet, który zdradza żonę to Casanova , kobiet, która zdradza męża to k...wa :)proste:) A mnie się wydaje, że faceci w takich badaniach lubią koloryzować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.06.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Nasz dzień urodzin: kasztanka – 12 stycznia Majka - 25 stycznia Karolka - 11 lutego 2 połowa Wojty’ego – 22 lutego verunia - 7 marca andre59 - 11 marca DARIO2 – 16 marca Miraśka - 20 marca andrzejka – 27 marca fizyk – 31 marca tabaluga1 – 1 kwietnia Olkalybowa - 5 kwietnia zaba_gonia - 10 kwietnia Funia - 24 kwietnia Whisper - 5 maja Ew-ka – 9 maja Kze – 22 maja Jajcek - 9 czerwca inż. Mamoń - 18 czerwca Maluszek - 22 czerwca Aga J.G - 1 lipca Maksiu – 24 lipca Kasia - 1 września Joanna - 17 września Tola – 21 września badi - 1 października monka - 4 października zielonooka - 23 października Teska – 14 listopada Jamles – 24 listopada sylvia1 - 9 grudnia Neferka - 17 grudnia Ew-ciu A można się wpisać? 2 lipca Anulka wpisuj sie wpisuj A gdzie moge to zrobić? Tutaj? No to 2 lipca ekhm, ekhm, ...ego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.06.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Kurrrrr... JUŻ????????? przyzwyczajaj sie Mamuśka .....teraz juz wciąż będziesz zaskakiwana i tak do końca życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Dziewczyny, nie załamujcie z tymi swoimi wątpliwościami. NIe macie żadnego zaufania ? Po wypowiedziach naszych panow zaufanie do facetow brzmi śmiesznie Zawsze mnie "fascynowały" wyniki badań niewierności, z których wynika zwykle że to zdecydowana większość facetów wykonuje skoki na bok natomiast płeć niewieścia w żadnym wypadku. To w takim razie z kim ci faceci dokonują aktów cudzołożnictwa - z samymi sobą. To jakieś geje i pedofile muszą być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.06.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Dziewczyny, nie załamujcie z tymi swoimi wątpliwościami. NIe macie żadnego zaufania ? Po wypowiedziach naszych panow zaufanie do facetow brzmi śmiesznie Zawsze mnie "fascynowały" wyniki badań niewierności, z których wynika zwykle że to zdecydowana większość facetów wykonuje skoki na bok natomiast płeć niewieścia w żadnym wypadku. To w takim razie z kim ci faceci dokonują aktów cudzołożnictwa - z samymi sobą. To jakieś geje i pedofile muszą być a mało to zdesperowanych panienek jest na świecie No jasne, bo każda mężatka to Matka Polka Hmm, no nie każda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.06.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Jacek już Cie wpisał na listę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 07.06.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Nasz dzień urodzin: kasztanka – 12 stycznia Majka - 25 stycznia Karolka - 11 lutego 2 połowa Wojty’ego – 22 lutego verunia - 7 marca andre59 - 11 marca DARIO2 – 16 marca Miraśka - 20 marca andrzejka – 27 marca fizyk – 31 marca tabaluga1 – 1 kwietnia Olkalybowa - 5 kwietnia zaba_gonia - 10 kwietnia Funia - 24 kwietnia Whisper - 5 maja Ew-ka – 9 maja Kze – 22 maja Jajcek - 9 czerwca inż. Mamoń - 18 czerwca Maluszek - 22 czerwca Aga J.G - 1 lipca Anna Wiśniewska - 2 lipca Maksiu, markus_gdynia – 24 lipca Kasia - 1 września Joanna - 17 września Tola – 21 września badi - 1 października monka - 4 października zielonooka - 23 października Teska – 14 listopada Jamles – 24 listopada sylvia1 - 9 grudnia Neferka - 17 grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts