Anna Wiśniewska 07.06.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Kurrrrr... JUŻ????????? przyzwyczajaj sie Mamuśka .....teraz juz wciąż będziesz zaskakiwana i tak do końca życia Jak go znam to teraz mnie będzie skubany fajnie gryzł w niepowiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 A gdzie moge to zrobić? Tutaj? No to 2 lipca ekhm, ekhm, ...ego roku spojrz wyzej, juz Cie dopisalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Dziewczyny, nie załamujcie z tymi swoimi wątpliwościami. NIe macie żadnego zaufania ? Po wypowiedziach naszych panow zaufanie do facetow brzmi śmiesznie Zawsze mnie "fascynowały" wyniki badań niewierności, z których wynika zwykle że to zdecydowana większość facetów wykonuje skoki na bok natomiast płeć niewieścia w żadnym wypadku. To w takim razie z kim ci faceci dokonują aktów cudzołożnictwa - z samymi sobą. To jakieś geje i pedofile muszą być Oj markus, to nie tak. Po prostu nieco większy procent mężczyzn się przyznaje niż procent kobiet. To uwarunkowanie społeczne: facet, który zdradza żonę to Casanova , kobiet, która zdradza męża to k...wa :)proste:) A mnie się wydaje, że faceci w takich badaniach lubią koloryzować A aspiracyjność to inna rzecz. Pokaż mi kobietę, która mając męża przechwala się posiadaniem kochanków... a facet owszem i tu - patrz wyżej czyli uwarunkowanie społeczne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.06.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 A gdzie moge to zrobić? Tutaj? No to 2 lipca ekhm, ekhm, ...ego roku spojrz wyzej, juz Cie dopisalem Widziałam, DZIĘKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Kurrrrr... JUŻ????????? przyzwyczajaj sie Mamuśka .....teraz juz wciąż będziesz zaskakiwana i tak do końca życia Jak go znam to teraz mnie będzie skubany fajnie gryzł w niepowiem co Ugryzie - to zabierasz. Jak z małym szczeniakiem. Zdziwisz się jak szybko załapie, że nie wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Kurrrrr... JUŻ????????? przyzwyczajaj sie Mamuśka .....teraz juz wciąż będziesz zaskakiwana i tak do końca życia Jak go znam to teraz mnie będzie skubany fajnie gryzł w niepowiem co wszystko ma swoja kolej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.06.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Dziewczyny, nie załamujcie z tymi swoimi wątpliwościami. NIe macie żadnego zaufania ? Po wypowiedziach naszych panow zaufanie do facetow brzmi śmiesznie Zawsze mnie "fascynowały" wyniki badań niewierności, z których wynika zwykle że to zdecydowana większość facetów wykonuje skoki na bok natomiast płeć niewieścia w żadnym wypadku. To w takim razie z kim ci faceci dokonują aktów cudzołożnictwa - z samymi sobą. To jakieś geje i pedofile muszą być Oj markus, to nie tak. Po prostu nieco większy procent mężczyzn się przyznaje niż procent kobiet. To uwarunkowanie społeczne: facet, który zdradza żonę to Casanova , kobiet, która zdradza męża to k...wa :)proste:) A mnie się wydaje, że faceci w takich badaniach lubią koloryzować No pewnie. Facet w życiu nie przyzna się do dwóch rzeczy: 1. że jest kiepskim kierowca 2. że jest kiepskim kochankiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.06.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Gratki Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.06.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Kurrrrr... JUŻ????????? przyzwyczajaj sie Mamuśka .....teraz juz wciąż będziesz zaskakiwana i tak do końca życia Jak go znam to teraz mnie będzie skubany fajnie gryzł w niepowiem co Ugryzie - to zabierasz. Jak z małym szczeniakiem. Zdziwisz się jak szybko załapie, że nie wolno Taa, niech sie szczeniak uczy od małego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.06.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 przychodzi 80 -letni pacjent do lekarza ... -panie doktorze mój kolega ma 83 lata i może TO robić codziennie , a mój inny kolega 85 letni -robi TO co drugi dzień . A ja panie doktorze już nic nie mogę ...to co ja mam biedny począć ??? -Też się zacząć chwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.06.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Gratki Jajcek! Ja ci dam swoją kolej! Sa sobie nie życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 A aspiracyjność to inna rzecz. Pokaż mi kobietę, która mając męża przechwala się posiadaniem kochanków... a facet owszem i tu - patrz wyżej czyli uwarunkowanie społeczne :) Krowa ktora duzo ryczy malo mleka daje, takze i facet nie bedzie sie chwalil i rozglaszal wszem i wobec bo wczesniej czy pozniej to dojdzie do tej drugiej polowki, a krzycza tylko Ci sie musza dowartosciowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 a mnie wywaliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.06.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 przychodzi 80 -letni pacjent do lekarza ... -panie doktorze mój kolega ma 83 lata i może TO robić codziennie , a mój inny kolega 85 letni -robi TO co drugi dzień . A ja panie doktorze już nic nie mogę ...to co ja mam biedny począć ??? -Też się zacząć chwalić SAMO ŻYCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 przychodzi 80 -letni pacjent do lekarza ... -panie doktorze mój kolega ma 83 lata i może TO robić codziennie , a mój inny kolega 85 letni -robi TO co drugi dzień . A ja panie doktorze już nic nie mogę ...to co ja mam biedny począć ??? -Też się zacząć chwalić Oooo i to jest to o czym pisalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Kurrrrr... JUŻ????????? przyzwyczajaj sie Mamuśka .....teraz juz wciąż będziesz zaskakiwana i tak do końca życia Jak go znam to teraz mnie będzie skubany fajnie gryzł w niepowiem co wszystko ma swoja kolej Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.06.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Jajcej gatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.06.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Jacek -ciasteczko http://www.gaia.com.pl/model/1139345841.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 dzieki za gatki i ciasteczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.06.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Jacek -ciasteczko http://www.gaia.com.pl/model/1139345841.jpg FIU, FIU... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts