Jajcek 07.06.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Kiedyś mój brat mnie wyszukał o 2 w nocy na imprezie u koleżanki w klatce obok - poszedł tam, gdzie grała muzyka. Byłam nieźle nawalona. Pies szcześliwy i nażarty Moja mama, cała w nerwach czekała na dole. A ja nie mogłam zawiązać sznurowadeł ! Mama była tak wściekła, że nie zauważyła w jakim jestem stanie a ja walczyłam w windzie, żeby się na nią nie wyrzygać ... Cóż - byłam wtedy bardzo nieszczęśliwa. Od tamtej pory nie pijałam wódki Soplica - szczególnie bruderszaftów z 30 osobami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 07.06.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Kiedyś mój brat mnie wyszukał o 2 w nocy na imprezie u koleżanki w klatce obok - poszedł tam, gdzie grała muzyka. Byłam nieźle nawalona. Pies szcześliwy i nażarty Moja mama, cała w nerwach czekała na dole. A ja nie mogłam zawiązać sznurowadeł ! Mama była tak wściekła, że nie zauważyła w jakim jestem stanie a ja walczyłam w windzie, żeby się na nią nie wyrzygać ... Cóż - byłam wtedy bardzo nieszczęśliwa. Od tamtej pory nie pijałam wódki Soplica - szczególnie bruderszaftów z 30 osobami To się dopiero nazywa "kobieta po przejściach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 rodzicow tez mozna sobie wychowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.06.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Kiedyś mój brat mnie wyszukał o 2 w nocy na imprezie u koleżanki w klatce obok - poszedł tam, gdzie grała muzyka. Byłam nieźle nawalona. Pies szcześliwy i nażarty Moja mama, cała w nerwach czekała na dole. A ja nie mogłam zawiązać sznurowadeł ! Mama była tak wściekła, że nie zauważyła w jakim jestem stanie a ja walczyłam w windzie, żeby się na nią nie wyrzygać ... Cóż - byłam wtedy bardzo nieszczęśliwa. Od tamtej pory nie pijałam wódki Soplica - szczególnie bruderszaftów z 30 osobami Grunt to wyciągnąć właściwe wnioski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Kiedyś mój brat mnie wyszukał o 2 w nocy na imprezie u koleżanki w klatce obok - poszedł tam, gdzie grała muzyka. Byłam nieźle nawalona. Pies szcześliwy i nażarty Moja mama, cała w nerwach czekała na dole. A ja nie mogłam zawiązać sznurowadeł ! Mama była tak wściekła, że nie zauważyła w jakim jestem stanie a ja walczyłam w windzie, żeby się na nią nie wyrzygać ... Cóż - byłam wtedy bardzo nieszczęśliwa. Od tamtej pory nie pijałam wódki Soplica - szczególnie bruderszaftów z 30 osobami Grunt to wyciągnąć właściwe wnioski To podstawa - wiem też czego nie robić w wychowaniu dzieci, żeby nie mieć takich problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Kiedyś mój brat mnie wyszukał o 2 w nocy na imprezie u koleżanki w klatce obok - poszedł tam, gdzie grała muzyka. Byłam nieźle nawalona. Pies szcześliwy i nażarty Moja mama, cała w nerwach czekała na dole. A ja nie mogłam zawiązać sznurowadeł ! Mama była tak wściekła, że nie zauważyła w jakim jestem stanie a ja walczyłam w windzie, żeby się na nią nie wyrzygać ... Cóż - byłam wtedy bardzo nieszczęśliwa. Od tamtej pory nie pijałam wódki Soplica - szczególnie bruderszaftów z 30 osobami Grunt to wyciągnąć właściwe wnioski To podstawa - wiem też czego nie robić w wychowaniu dzieci, żeby nie mieć takich problemów Jednak nauka w las nie poszla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Kiedyś mój brat mnie wyszukał o 2 w nocy na imprezie u koleżanki w klatce obok - poszedł tam, gdzie grała muzyka. Byłam nieźle nawalona. Pies szcześliwy i nażarty Moja mama, cała w nerwach czekała na dole. A ja nie mogłam zawiązać sznurowadeł ! Mama była tak wściekła, że nie zauważyła w jakim jestem stanie a ja walczyłam w windzie, żeby się na nią nie wyrzygać ... Cóż - byłam wtedy bardzo nieszczęśliwa. Od tamtej pory nie pijałam wódki Soplica - szczególnie bruderszaftów z 30 osobami Grunt to wyciągnąć właściwe wnioski To podstawa - wiem też czego nie robić w wychowaniu dzieci, żeby nie mieć takich problemów Jednak nauka w las nie poszla A to się dopiero okaże. Mam na czym ćwiczyć, bo młodszy ma charakterek po mamusi .... tyle, że on płaci za swoje błędy - mnie rodzice "załatwiali" rozwiązania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.06.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Kiedyś mój brat mnie wyszukał o 2 w nocy na imprezie u koleżanki w klatce obok - poszedł tam, gdzie grała muzyka. Byłam nieźle nawalona. Pies szcześliwy i nażarty Moja mama, cała w nerwach czekała na dole. A ja nie mogłam zawiązać sznurowadeł ! Mama była tak wściekła, że nie zauważyła w jakim jestem stanie a ja walczyłam w windzie, żeby się na nią nie wyrzygać ... Cóż - byłam wtedy bardzo nieszczęśliwa. Od tamtej pory nie pijałam wódki Soplica - szczególnie bruderszaftów z 30 osobami Grunt to wyciągnąć właściwe wnioski To podstawa - wiem też czego nie robić w wychowaniu dzieci, żeby nie mieć takich problemów Jednak nauka w las nie poszla A ty Jajcuś byłęś grzecznym chłopcem, czy tak jak Nefer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 A to się dopiero okaże. Mam na czym ćwiczyć, bo młodszy ma charakterek po mamusi .... tyle, że on płaci za swoje błędy - mnie rodzice "załatwiali" rozwiązania... Uwazaj zeby cwanszy od mamusi sie nie zrobil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Kiedyś mój brat mnie wyszukał o 2 w nocy na imprezie u koleżanki w klatce obok - poszedł tam, gdzie grała muzyka. Byłam nieźle nawalona. Pies szcześliwy i nażarty Moja mama, cała w nerwach czekała na dole. A ja nie mogłam zawiązać sznurowadeł ! Mama była tak wściekła, że nie zauważyła w jakim jestem stanie a ja walczyłam w windzie, żeby się na nią nie wyrzygać ... Cóż - byłam wtedy bardzo nieszczęśliwa. Od tamtej pory nie pijałam wódki Soplica - szczególnie bruderszaftów z 30 osobami Grunt to wyciągnąć właściwe wnioski To podstawa - wiem też czego nie robić w wychowaniu dzieci, żeby nie mieć takich problemów Jednak nauka w las nie poszla A ty Jajcuś byłęś grzecznym chłopcem, czy tak jak Nefer? Oczywiscie ze bylem grzeczny no moze po za paroma wyjatkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 A ty Jajcuś byłęś grzecznym chłopcem, czy tak jak Nefer? Wiesz, ja jestem typowym przykładem "panienki z dobrego domu" co się urwała ze smyczy... Popatrz na Jacka - przecież to kwintesencja poczciwości !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 A to się dopiero okaże. Mam na czym ćwiczyć, bo młodszy ma charakterek po mamusi .... tyle, że on płaci za swoje błędy - mnie rodzice "załatwiali" rozwiązania... Uwazaj zeby cwanszy od mamusi sie nie zrobil Ta - teoria Darwina. Kolejne pokolenia się lepiej dostosowywują do środowiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 A to się dopiero okaże. Mam na czym ćwiczyć, bo młodszy ma charakterek po mamusi .... tyle, że on płaci za swoje błędy - mnie rodzice "załatwiali" rozwiązania... Uwazaj zeby cwanszy od mamusi sie nie zrobil Ta - teoria Darwina. Kolejne pokolenia się lepiej dostosowywują do środowiska SAMO ZYCIE kochanienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 A to się dopiero okaże. Mam na czym ćwiczyć, bo młodszy ma charakterek po mamusi .... tyle, że on płaci za swoje błędy - mnie rodzice "załatwiali" rozwiązania... Uwazaj zeby cwanszy od mamusi sie nie zrobil Ta - teoria Darwina. Kolejne pokolenia się lepiej dostosowywują do środowiska SAMO ZYCIE kochanienka I jest tylko jedno, więc nie da się za bardzo eksperymentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 A to się dopiero okaże. Mam na czym ćwiczyć, bo młodszy ma charakterek po mamusi .... tyle, że on płaci za swoje błędy - mnie rodzice "załatwiali" rozwiązania... Uwazaj zeby cwanszy od mamusi sie nie zrobil Ta - teoria Darwina. Kolejne pokolenia się lepiej dostosowywują do środowiska SAMO ZYCIE kochanienka I jest tylko jedno, więc nie da się za bardzo eksperymentować to fakt to nie gra komputerowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Przepraszam, ale spaduję do wanny i do łóżeczka - już mnie ten ból głowy zmęczył.. Dobranoc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Verunia cos ucichla, czyzby z nosem przyklejonym do szyby zasnela ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.06.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Ja byłam niepokorna w inny sposob, miałam diametralnie odmienne poglądy polityczne światopoglądowe od moich rodzicow. Całą młodość spędziłam na kłotniach z moim ojcem, a urywałam się potajemnie na spotkania grup z podziemia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Przepraszam, ale spaduję do wanny i do łóżeczka - już mnie ten ból głowy zmęczył.. Dobranoc :) milych snow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Ja byłam niepokorna w inny sposob, miałam diametralnie odmienne poglądy polityczne światopoglądowe od moich rodzicow. Całą młodość spędziłam na kłotniach z moim ojcem, a urywałam się potajemnie na spotkania grup z podziemia. Verunia ty normalnie w parlamencie teraz powinnas siedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts