SławekD-żonka 08.06.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 ZDECHŁ Ja też sie dziwnie czuje? Może córa Cię zaraziła A u nas pogoda śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.06.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 A możliwe. Wczoraj maiala okropny katar, a nie umie dmuchnąć przez nosek i dlatego az oczy miala zaropiale bidulka, ale juz dzisiaj normalnie ogląda tubisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.06.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 A nie ściągasz jej jak nie dmucha sama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.06.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 A nie ściągasz jej jak nie dmucha sama? A daj spokój wszystkie dziwci tego nie lubią jak widzi gruszke albo kropelki do nosa to osiaga prędkość dzwięku. Moge spróbowac jak ją złapiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.06.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 A nie ściągasz jej jak nie dmucha sama? A daj spokój wszystkie dziwci tego nie lubią jak widzi gruszke albo kropelki do nosa to osiaga prędkość dzwięku. Moge spróbowac jak ją złapiesz My gruszce podziękowaliśmy przy pierwszym mocnym katarze - ratuje nas frida, młoda bardzo tego nie lubi, ale nadal ja jestem silniejsza, teraz już jest duża i rozumie więc papy nie drze, ale fridą odsysa się rewelacyjnie, a gruszka służy do zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.06.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 a co to za ustrojstwo i gdzie to kupić??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.06.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 To jest taki zmyślny aspirator, my kupiliśmy w sklepie z pierdołami dla dzieci - w aptekach nie mieli. Rewelacja, polecam wszystkim rodzicom małych nie dmuchających dzieci Zobacz na allegro: tu i tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.06.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 To jest taki zmyślny aspirator, my kupiliśmy w sklepie z pierdołami dla dzieci - w aptekach nie mieli. Rewelacja, polecam wszystkim rodzicom małych nie dmuchających dzieci Zobacz na allegro: tu i tu Tu też jest, tu... http://www.sklepbobas.pl/gfx/products/637_0_0.jpg Dziecko oczywiście nie leży tak spokojnie jak na obrazku trzeba je dobrze chwycić i usidlić, a odciąga czasami masakrę z nosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.06.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Dzieki to faktycznie wyglada lepiej niz ta grucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.06.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Dzieki to faktycznie wyglada lepiej niz ta grucha Nie ma sprawy ja polecam, choć nasza młoda dmucha w chusteczkę, to i tak nie wydmucha tego co wyżej zalega, ja sobie toto bardzo chwalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.06.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Witajcie pamietacie mnie jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.06.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Witajcie pamietacie mnie jeszcze? Tak ale co oznacza ta nazwa po niemiecku bo z deko mi diese sprache przysniedzialo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.06.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Witajcie pamietacie mnie jeszcze? To Ty jesteś ta bidula co stała pod moim domem na marne Co słychać, dawno Cię tu nie było, jak Piotruś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.06.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Witajcie pamietacie mnie jeszcze? To Ty jesteś ta bidula co stała pod moim domem na marne Co słychać, dawno Cię tu nie było, jak Piotruś? A ( mówiąc ten suchy las czyli tsckenwald to co to za nazwa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.06.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Witajcie pamietacie mnie jeszcze? Tak ale co oznacza ta nazwa po niemiecku bo z deko mi diese sprache przysniedzialo? nio to stara nazwa wlasna miejscowosci Długołęka pod Wrocławiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.06.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Witajcie pamietacie mnie jeszcze? To Ty jesteś ta bidula co stała pod moim domem na marne Co słychać, dawno Cię tu nie było, jak Piotruś? A ( mówiąc ten suchy las czyli tsckenwald to co to za nazwa??? Yyyy Suchy Las to Suchy Las taka nazwa, po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.06.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Witajcie pamietacie mnie jeszcze? Tak ale co oznacza ta nazwa po niemiecku bo z deko mi diese sprache przysniedzialo? nio to stara nazwa wlasna miejscowosci Długołęka pod Wrocławiem Aha so nicht zu wait zum Breslau verstanden alles klaar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.06.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Witajcie pamietacie mnie jeszcze? To Ty jesteś ta bidula co stała pod moim domem na marne Co słychać, dawno Cię tu nie było, jak Piotruś? A ( mówiąc ten suchy las czyli tsckenwald to co to za nazwa??? Yyyy Suchy Las to Suchy Las taka nazwa, po prostu nicht wait zum Pozen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.06.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 A co Wy? Gęsi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.06.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 A co Wy? Gęsi? yes we are the gense lepiej bedzie po losku chodzby bez plskich znaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts