Anna Wiśniewska 08.06.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 To jest taki zmyślny aspirator, my kupiliśmy w sklepie z pierdołami dla dzieci - w aptekach nie mieli. Rewelacja, polecam wszystkim rodzicom małych nie dmuchających dzieci Zobacz na allegro: tu i tu Tu też jest, tu... http://www.sklepbobas.pl/gfx/products/637_0_0.jpg Dziecko oczywiście nie leży tak spokojnie jak na obrazku trzeba je dobrze chwycić i usidlić, a odciąga czasami masakrę z nosa Ale chyba trzeba uważać, żeby za mocno nie pociągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.06.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 lepiej bedzie po losku chodzby bez plskich znaków Się telewizji naoglądałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.06.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Witajcie pamietacie mnie jeszcze? To Ty jesteś ta bidula co stała pod moim domem na marne Co słychać, dawno Cię tu nie było, jak Piotruś? A ( mówiąc ten suchy las czyli tsckenwald to co to za nazwa??? Yyyy Suchy Las to Suchy Las taka nazwa, po prostu nicht wait zum Pozen? Co to 'wait'??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.06.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 To jest taki zmyślny aspirator, my kupiliśmy w sklepie z pierdołami dla dzieci - w aptekach nie mieli. Rewelacja, polecam wszystkim rodzicom małych nie dmuchających dzieci Zobacz na allegro: tu i tu Tu też jest, tu... http://www.sklepbobas.pl/gfx/products/637_0_0.jpg Dziecko oczywiście nie leży tak spokojnie jak na obrazku trzeba je dobrze chwycić i usidlić, a odciąga czasami masakrę z nosa Ale chyba trzeba uważać, żeby za mocno nie pociągnąć Aniu ja tez sie zastanawiam, chociaż prosilem moją żonke Anie tera zeby to kupila na allegro, ale jak cokolwiek zblizam do noska mojej gabrysi to jest odrzut ale takiemiea katary ze zaryzykuje jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.06.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 To jest taki zmyślny aspirator, my kupiliśmy w sklepie z pierdołami dla dzieci - w aptekach nie mieli. Rewelacja, polecam wszystkim rodzicom małych nie dmuchających dzieci Zobacz na allegro: tu i tu Tu też jest, tu... http://www.sklepbobas.pl/gfx/products/637_0_0.jpg Dziecko oczywiście nie leży tak spokojnie jak na obrazku trzeba je dobrze chwycić i usidlić, a odciąga czasami masakrę z nosa Ale chyba trzeba uważać, żeby za mocno nie pociągnąć To jest o tyle dobre, że samemu reguluje się siłę ssącą Za mocno nie pociągniesz - chyba że masz ogromną wydajność płuc - u nas tylko ja młodej odciągam, Sławek nie pociągnie tak mocno by coś Dorocie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.06.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Witajcie pamietacie mnie jeszcze? To Ty jesteś ta bidula co stała pod moim domem na marne Co słychać, dawno Cię tu nie było, jak Piotruś? A ( mówiąc ten suchy las czyli tsckenwald to co to za nazwa??? Yyyy Suchy Las to Suchy Las taka nazwa, po prostu nicht wait zum Pozen? Co to 'wait'??? it doesen't mater. chodziło mi czy to nie jest Suchy Las pod Poznaniem ? Bo wiem mniej więcej gzdzie to jest (studiowalem 4 lata w Poznaniu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.06.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 czesc stukacze!!!!!! no i mamy w koncu cos koło lata u mnie jest pięknie , słoneczko i ciepełko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.06.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Witajcie pamietacie mnie jeszcze? To Ty jesteś ta bidula co stała pod moim domem na marne Co słychać, dawno Cię tu nie było, jak Piotruś? A ( mówiąc ten suchy las czyli tsckenwald to co to za nazwa??? Yyyy Suchy Las to Suchy Las taka nazwa, po prostu nicht wait zum Pozen? Co to 'wait'??? Ja tylko "wait" rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.06.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 To jest taki zmyślny aspirator, my kupiliśmy w sklepie z pierdołami dla dzieci - w aptekach nie mieli. Rewelacja, polecam wszystkim rodzicom małych nie dmuchających dzieci Zobacz na allegro: tu i tu Tu też jest, tu... http://www.sklepbobas.pl/gfx/products/637_0_0.jpg Dziecko oczywiście nie leży tak spokojnie jak na obrazku trzeba je dobrze chwycić i usidlić, a odciąga czasami masakrę z nosa Ale chyba trzeba uważać, żeby za mocno nie pociągnąć Aniu ja tez sie zastanawiam, chociaż prosilem moją żonke Anie tera zeby to kupila na allegro, ale jak cokolwiek zblizam do noska mojej gabrysi to jest odrzut ale takiemiea katary ze zaryzykuje jednak U nas młoda jak sobie może toto pooglądać i podmuchać, to pozwoli sobie wsadzić do nosa, nawet gardło da sobie popsikać lekarstwem jesli wcześniej je dokładnie poodląda, ba - nawet powie potem 'mniam mniam' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.06.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Witajcie pamietacie mnie jeszcze? To Ty jesteś ta bidula co stała pod moim domem na marne Co słychać, dawno Cię tu nie było, jak Piotruś? A ( mówiąc ten suchy las czyli tsckenwald to co to za nazwa??? Yyyy Suchy Las to Suchy Las taka nazwa, po prostu nicht wait zum Pozen? Co to 'wait'??? it doesen't mater. chodziło mi czy to nie jest Suchy Las pod Poznaniem ? Bo wiem mniej więcej gzdzie to jest (studiowalem 4 lata w Poznaniu) Ja też 4,5 roku AE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.06.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Witajcie pamietacie mnie jeszcze? To Ty jesteś ta bidula co stała pod moim domem na marne Co słychać, dawno Cię tu nie było, jak Piotruś? A ( mówiąc ten suchy las czyli tsckenwald to co to za nazwa??? Yyyy Suchy Las to Suchy Las taka nazwa, po prostu nicht wait zum Pozen? Co to 'wait'??? it doesen't mater. chodziło mi czy to nie jest Suchy Las pod Poznaniem ? Bo wiem mniej więcej gzdzie to jest (studiowalem 4 lata w Poznaniu) Zaraz za miedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.06.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 To jest taki zmyślny aspirator, my kupiliśmy w sklepie z pierdołami dla dzieci - w aptekach nie mieli. Rewelacja, polecam wszystkim rodzicom małych nie dmuchających dzieci Zobacz na allegro: tu i tu Tu też jest, tu... http://www.sklepbobas.pl/gfx/products/637_0_0.jpg Dziecko oczywiście nie leży tak spokojnie jak na obrazku trzeba je dobrze chwycić i usidlić, a odciąga czasami masakrę z nosa Ale chyba trzeba uważać, żeby za mocno nie pociągnąć Aniu ja tez sie zastanawiam, chociaż prosilem moją żonke Anie tera zeby to kupila na allegro, ale jak cokolwiek zblizam do noska mojej gabrysi to jest odrzut ale takiemiea katary ze zaryzykuje jednak U nas młoda jak sobie może toto pooglądać i podmuchać, to pozwoli sobie wsadzić do nosa, nawet gardło da sobie popsikać lekarstwem jesli wcześniej je dokładnie poodląda, ba - nawet powie potem 'mniam mniam' a ile ma lat? Bo moja strasznie sie klóci ma 2,5 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.06.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Przelotnie witam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.06.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Witajcie pamietacie mnie jeszcze? To Ty jesteś ta bidula co stała pod moim domem na marne Co słychać, dawno Cię tu nie było, jak Piotruś? A ( mówiąc ten suchy las czyli tsckenwald to co to za nazwa??? Yyyy Suchy Las to Suchy Las taka nazwa, po prostu nicht wait zum Pozen? Co to 'wait'??? it doesen't mater. chodziło mi czy to nie jest Suchy Las pod Poznaniem ? Bo wiem mniej więcej gzdzie to jest (studiowalem 4 lata w Poznaniu) Ja też 4,5 roku AE Ja też na AE a gdzieżby ale równolegle w szkole kwatermistrzowskiej na bukowskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.06.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 To jest taki zmyślny aspirator, my kupiliśmy w sklepie z pierdołami dla dzieci - w aptekach nie mieli. Rewelacja, polecam wszystkim rodzicom małych nie dmuchających dzieci Zobacz na allegro: tu i tu Tu też jest, tu... Dziecko oczywiście nie leży tak spokojnie jak na obrazku trzeba je dobrze chwycić i usidlić, a odciąga czasami masakrę z nosa Ale chyba trzeba uważać, żeby za mocno nie pociągnąć Aniu ja tez sie zastanawiam, chociaż prosilem moją żonke Anie tera zeby to kupila na allegro, ale jak cokolwiek zblizam do noska mojej gabrysi to jest odrzut ale takiemiea katary ze zaryzykuje jednak U nas młoda jak sobie może toto pooglądać i podmuchać, to pozwoli sobie wsadzić do nosa, nawet gardło da sobie popsikać lekarstwem jesli wcześniej je dokładnie poodląda, ba - nawet powie potem 'mniam mniam' a ile ma lat? Bo moja strasznie sie klóci ma 2,5 roku http://ubrankadzieciece.szipszop.pl/tickers/1128.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.06.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Streszczenium:- 2171 rozpoczął Jacek- były jaja, tylko nie wiem czy jak berety czy inne- Olka poszła sobie krwi upóścić- przyszła Kasztanka- było o Fridzie- w odcinku występowali - w kolejności pojawiania się - Jajcek, markus_gdynia, Olkalybowa, ja, gawel, kasztanka, Anna Wiśniewska- stronkę zamknął gawel RANKINGUM RECORDUM 1. inż. Mamoń - 2282. Jajcek - 2183. SławekD-żonka - 1714. kze - 1315. Joanna i Janusz - 1296. Whisper - 1197. Kasztanka - 908. verunia- 879. maksiu, Majka - 7911. fizyk - 7312. Olkalybowa - 6413. Teska - 6014. Sonika - 5115. badi - 4216. Moni, monka - 3617. facio, Aga J.G, andrzejka - 3521. markus_gdynia - 2822. Jezier - 2723. zaba_gonia - 2424. Trini, marcel2000 - 2026. Witos, Funia, Nefer - 1829. Agniesia, andre59, sylvia1 - 1432. joola -1333. Tola, Ew-ka - 1134. Jane - 1036. Wojty, kasia64, karolka - 939. kolia, Zielonooka - 741. Januszz, tabaluga1 - 643. ania, lafcadio, edzia, Paty, duende - 548. Ewuś - 449. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka - 353. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska, DARIO 2, Gryfpc - 257. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Mychalina, Maluszek - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.06.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 To jest taki zmyślny aspirator, my kupiliśmy w sklepie z pierdołami dla dzieci - w aptekach nie mieli. Rewelacja, polecam wszystkim rodzicom małych nie dmuchających dzieci Zobacz na allegro: tu i tu Tu też jest, tu... Dziecko oczywiście nie leży tak spokojnie jak na obrazku trzeba je dobrze chwycić i usidlić, a odciąga czasami masakrę z nosa Ale chyba trzeba uważać, żeby za mocno nie pociągnąć Aniu ja tez sie zastanawiam, chociaż prosilem moją żonke Anie tera zeby to kupila na allegro, ale jak cokolwiek zblizam do noska mojej gabrysi to jest odrzut ale takiemiea katary ze zaryzykuje jednak U nas młoda jak sobie może toto pooglądać i podmuchać, to pozwoli sobie wsadzić do nosa, nawet gardło da sobie popsikać lekarstwem jesli wcześniej je dokładnie poodląda, ba - nawet powie potem 'mniam mniam' a ile ma lat? Bo moja strasznie sie klóci ma 2,5 roku http://ubrankadzieciece.szipszop.pl/tickers/1128.gif T w zblizonym wieku ale moja super mówi i klnie jak szewc jak sie zdenerwuje ma to po mnie nietety. A jak tam sprawa pieluchowa czy juz po ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.06.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Przelotnie witam i pozdrawiam Elo Inżyniero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.06.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Witajcie pamietacie mnie jeszcze? To Ty jesteś ta bidula co stała pod moim domem na marne Co słychać, dawno Cię tu nie było, jak Piotruś? A ( mówiąc ten suchy las czyli tsckenwald to co to za nazwa??? Yyyy Suchy Las to Suchy Las taka nazwa, po prostu nicht wait zum Pozen? Co to 'wait'??? it doesen't mater. chodziło mi czy to nie jest Suchy Las pod Poznaniem ? Bo wiem mniej więcej gzdzie to jest (studiowalem 4 lata w Poznaniu) Ja też 4,5 roku AE Ja też na AE a gdzieżby ale równolegle w szkole kwatermistrzowskiej na bukowskiej. Fiu fiu To masz niezły fach, tej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.06.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Mam pytanie na marginesie na czym polega ten haczyk z listą wpisów po kazdej stronie bo nie bardzo wiem o co chodzi jak to ie robi i czy mozna??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts