SławekD-żonka 08.06.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 a ile ma lat? Bo moja strasznie sie klóci ma 2,5 roku http://ubrankadzieciece.szipszop.pl/tickers/1128.gif T w zblizonym wieku ale moja super mówi i klnie jak szewc jak sie zdenerwuje ma to po mnie nietety. A jak tam sprawa pieluchowa czy juz po ? Moja jak klnie to mówi 'kawa kawa', ciekawe skąd ta gliza wie, w którym momencie się przeklina no i nie ma tego po nas, a po moim bracie Pieluchę nadal mamy - czekamy na ciepło by zdjąć, ale jak lata golas wieczorem bez pieluchy to sika tylko do nocnika, więc mamy duże nadzieje na szybki sukces A u Was jak z pieluchą??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.06.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Mam pytanie na marginesie na czym polega ten haczyk z listą wpisów po kazdej stronie bo nie bardzo wiem o co chodzi jak to ie robi i czy mozna??? Jak otworzysz kolejną stronę, to masz punkt zdobyty i piszesz streszczenie z poprzedniej, a lista to jest właśnie ranking otwartych stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.06.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 No moze i tak Aniu ale... nigdzie jest za super jestem owszem mjr. i do emerytury mam 103 dni mając 35 lat to jest najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.06.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 do emerytury mam 103 dni mając 35 lat to jest najlepsze WOW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.06.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 a ile ma lat? Bo moja strasznie sie klóci ma 2,5 roku http://ubrankadzieciece.szipszop.pl/tickers/1128.gif T w zblizonym wieku ale moja super mówi i klnie jak szewc jak sie zdenerwuje ma to po mnie nietety. A jak tam sprawa pieluchowa czy juz po ? Moja jak klnie to mówi 'kawa kawa', ciekawe skąd ta gliza wie, w którym momencie się przeklina no i nie ma tego po nas, a po moim bracie Pieluchę nadal mamy - czekamy na ciepło by zdjąć, ale jak lata golas wieczorem bez pieluchy to sika tylko do nocnika, więc mamy duże nadzieje na szybki sukces A u Was jak z pieluchą??? Zabieg odzwyczajania poszedl szybko przez 3 dni . pierwszego suszerka ze spodenkami i majteczkami, drugiego pół a trzeciego juz normalnie. To byl super moment tak powiedziala znajoma pediatra że UWAGA dziecko nalezy próbowac odzwyczaic dokladnie jeden lub dwa tygodnie przed ukonczeniem 2,5 roku życia. i to jest na 100% pewne. ta pediatra syudiowala w USA i chyba sie zna ale to prawda bo mówi ze dziecko nie wie o co chodzi wczesniej i nie jest w stanie kontrolowac porzeb. Co do wrazen po... nie mslalem ze Gabrysia siusia 17 razy dziennie, ma pęchez jak orzeszek i to jest jazda np zakupy, korki itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.06.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 do emerytury mam 103 dni mając 35 lat to jest najlepsze WOW no pieknie. Czyli albo okręt podwodny, albo ............. a ja chyba do emerytury nie dociągnę Jajcek, znajdziesz mnie w najlepszym BP w Krakowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.06.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 do emerytury mam 103 dni mając 35 lat to jest najlepsze WOW Dlaczego wow? tak sie i czuje troche jak emeryt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.06.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 do emerytury mam 103 dni mając 35 lat to jest najlepsze WOW no pieknie. Czyli albo okręt podwodny, albo ............. a ja chyba do emerytury nie dociągnę Jajcek, znajdziesz mnie w najlepszym BP w Krakowie Dlaczego Maju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.06.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 a ile ma lat? Bo moja strasznie sie klóci ma 2,5 roku http://ubrankadzieciece.szipszop.pl/tickers/1128.gif T w zblizonym wieku ale moja super mówi i klnie jak szewc jak sie zdenerwuje ma to po mnie nietety. A jak tam sprawa pieluchowa czy juz po ? Moja jak klnie to mówi 'kawa kawa', ciekawe skąd ta gliza wie, w którym momencie się przeklina no i nie ma tego po nas, a po moim bracie Pieluchę nadal mamy - czekamy na ciepło by zdjąć, ale jak lata golas wieczorem bez pieluchy to sika tylko do nocnika, więc mamy duże nadzieje na szybki sukces A u Was jak z pieluchą??? Zabieg odzwyczajania poszedl szybko przez 3 dni . pierwszego suszerka ze spodenkami i majteczkami, drugiego pół a trzeciego juz normalnie. To byl super moment tak powiedziala znajoma pediatra że UWAGA dziecko nalezy próbowac odzwyczaic dokladnie jeden lub dwa tygodnie przed ukonczeniem 2,5 roku życia. i to jest na 100% pewne. ta pediatra syudiowala w USA i chyba sie zna ale to prawda bo mówi ze dziecko nie wie o co chodzi wczesniej i nie jest w stanie kontrolowac porzeb. Co do wrazen po... nie mslalem ze Gabrysia siusia 17 razy dziennie, ma pęchez jak orzeszek i to jest jazda np zakupy, korki itp I znowu - są dzieci i dzieci, nasza nie ma 2 lat a kontroluje pęcherz, skoro już nam na dywany nie siura a pcha się na nocnik w każdym razie jak będziemy 'na swoim' to od razu papa pielucha Tylko nie wyobrażam sobie właśnie jak piszesz jazdy w korku, czy zakupów Jak sobie radzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.06.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 do emerytury mam 103 dni mając 35 lat to jest najlepsze WOW Dlaczego wow? tak sie i czuje troche jak emeryt Tak tak, emeryt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.06.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Witajcie pamietacie mnie jeszcze? To Ty jesteś ta bidula co stała pod moim domem na marne Co słychać, dawno Cię tu nie było, jak Piotruś? och! przeciez to nie Twoja wina!!!! teraz jestem w Poznaniu do soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.06.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 a ile ma lat? Bo moja strasznie sie klóci ma 2,5 roku http://ubrankadzieciece.szipszop.pl/tickers/1128.gif T w zblizonym wieku ale moja super mówi i klnie jak szewc jak sie zdenerwuje ma to po mnie nietety. A jak tam sprawa pieluchowa czy juz po ? Moja jak klnie to mówi 'kawa kawa', ciekawe skąd ta gliza wie, w którym momencie się przeklina no i nie ma tego po nas, a po moim bracie Pieluchę nadal mamy - czekamy na ciepło by zdjąć, ale jak lata golas wieczorem bez pieluchy to sika tylko do nocnika, więc mamy duże nadzieje na szybki sukces A u Was jak z pieluchą??? Zabieg odzwyczajania poszedl szybko przez 3 dni . pierwszego suszerka ze spodenkami i majteczkami, drugiego pół a trzeciego juz normalnie. To byl super moment tak powiedziala znajoma pediatra że UWAGA dziecko nalezy próbowac odzwyczaic dokladnie jeden lub dwa tygodnie przed ukonczeniem 2,5 roku życia. i to jest na 100% pewne. ta pediatra syudiowala w USA i chyba sie zna ale to prawda bo mówi ze dziecko nie wie o co chodzi wczesniej i nie jest w stanie kontrolowac porzeb. Co do wrazen po... nie mslalem ze Gabrysia siusia 17 razy dziennie, ma pęchez jak orzeszek i to jest jazda np zakupy, korki itp I znowu - są dzieci i dzieci, nasza nie ma 2 lat a kontroluje pęcherz, skoro już nam na dywany nie siura a pcha się na nocnik w każdym razie jak będziemy 'na swoim' to od razu papa pielucha Tylko nie wyobrażam sobie właśnie jak piszesz jazdy w korku, czy zakupów Jak sobie radzicie? Juz badzo prosto , siusiamy przed podróżą i zakupami korzystamy z MC donaldów, ale czasem chamujemy awaryjnie i zatrzymujemy sie i siusiamy do rowu to gabrusia lubi najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.06.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 do emerytury mam 103 dni mając 35 lat to jest najlepsze WOW Dlaczego wow? tak sie i czuje troche jak emeryt Tak tak, emeryt Przepraszam ale jak masz na imię bo ten nick jest opisowy a cieżko mi sie jakoś bezposrednio zwrócic zeby nie ciągac tych cytatów bo to cie zle czyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.06.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 do emerytury mam 103 dni mając 35 lat to jest najlepsze WOW no pieknie. Czyli albo okręt podwodny, albo ............. a ja chyba do emerytury nie dociągnę Jajcek, znajdziesz mnie w najlepszym BP w Krakowie Dlaczego Maju? co dlaczego? dlaczego okręt podwodny? bo marynarze maja wczesniejsza emeryturę /policja i górnicy / dlaczego najlepsze BP? to zart, pewnie takie jak wiele innych dlaczego nie dociągnę do emerytury? - sporo lat zostalo, praca nerwowa, a jak choleryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.06.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Witajcie pamietacie mnie jeszcze? To Ty jesteś ta bidula co stała pod moim domem na marne Co słychać, dawno Cię tu nie było, jak Piotruś? och! przeciez to nie Twoja wina!!!! teraz jestem w Poznaniu do soboty Qrczak przydałoby się w końcu skroić jakieś spotkanko, tylko czy wydolimy jutro bo dzisiaj to masakrę mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.06.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 do emerytury mam 103 dni mając 35 lat to jest najlepsze WOW Dlaczego wow? tak sie i czuje troche jak emeryt Tak tak, emeryt Przepraszam ale jak masz na imię bo ten nick jest opisowy a cieżko mi sie jakoś bezposrednio zwrócic zeby nie ciągac tych cytatów bo to cie zle czyta Imię mam w podpisie Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.06.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 do emerytury mam 103 dni mając 35 lat to jest najlepsze WOW no pieknie. Czyli albo okręt podwodny, albo ............. a ja chyba do emerytury nie dociągnę Jajcek, znajdziesz mnie w najlepszym BP w Krakowie Dlaczego Maju? co dlaczego? dlaczego okręt podwodny? bo marynarze maja wczesniejsza emeryturę /policja i górnicy / dlaczego najlepsze BP? to zart, pewnie takie jak wiele innych dlaczego nie dociągnę do emerytury? - sporo lat zostalo, praca nerwowa, a jak choleryk bez nerwów codzilo mi o to ostatnie pytanie. moze jestes przemęczona? a co do mie to jest tak ze jezeli przepisy o zaopatrzeniu emertalnym sie zmienią na mniej jak sie latwo domyslic korzyste to nie będzie wyboru trzeba bedzieszybciutko przejsc na emeryture bo sytuacja jest niestabilna w woju i jak cos daja to trzeba szybko brac, bo mamy kontrakty trzyletnie i słuzba stala to juz historia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.06.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 do emerytury mam 103 dni mając 35 lat to jest najlepsze WOW Dlaczego wow? tak sie i czuje troche jak emeryt Tak tak, emeryt Przepraszam ale jak masz na imię bo ten nick jest opisowy a cieżko mi sie jakoś bezposrednio zwrócic zeby nie ciągac tych cytatów bo to cie zle czyta Imię mam w podpisie Kasia Fajnie tak mi sie zdawalo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.06.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Witajcie pamietacie mnie jeszcze? To Ty jesteś ta bidula co stała pod moim domem na marne Co słychać, dawno Cię tu nie było, jak Piotruś? och! przeciez to nie Twoja wina!!!! teraz jestem w Poznaniu do soboty Qrczak przydałoby się w końcu skroić jakieś spotkanko, tylko czy wydolimy jutro bo dzisiaj to masakrę mamy czekam na propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.06.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Soreczka ale napale w kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts