Majka 08.06.2006 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Witam słonecznie ooooo.....Jacek będzie konsumował znajomość z Majką nareszcie !!!!!! poprosimy później o streszczenie osz chyba nie, niestety jak ja moge się urwać, to on się szkoli, jak on jest po szkoleniu to ja pędze po dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.06.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Nie podawajcie sie tak szybko Tak blisko już nie będziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.06.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Nie podawajcie sie tak szybko Tak blisko już nie będziecie dostalem kosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.06.2006 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Własnie dostałem kurierem bilet na mecz Kostaryka - Polska w Hanoverze... Troszkę denerwowałem, bo zapłaciłem karta, ale w końcu przysłali mi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.06.2006 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Nie podawajcie sie tak szybko Tak blisko już nie będziecie dostalem kosza Majka sie przestraszyła ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.06.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Nie podawajcie sie tak szybko Tak blisko już nie będziecie dostalem kosza Majka sie przestraszyła ??? ja nie ale logistyka nawala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.06.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Własnie dostałem kurierem bilet na mecz Kostaryka - Polska w Hanoverze... Troszkę denerwowałem, bo zapłaciłem karta, ale w końcu przysłali mi... wez mnie jako bagaz podreczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.06.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 my z mężem jesteśmy już przygotowani na Mundial .....mamy koszulki biało-czerwone jutro od rana w nich paradujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.06.2006 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Heloł . Żaba jestes jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.06.2006 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Heloł . Żaba jestes jeszcze? jestem Padłaś na badaniach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.06.2006 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Heloł . Żaba jestes jeszcze? jestem Padłaś na badaniach??? Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.06.2006 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Heloł . Żaba jestes jeszcze? jestem Padłaś na badaniach??? Cześć czesć Mamońku!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.06.2006 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Heloł . Żaba jestes jeszcze? jestem Padłaś na badaniach??? Cześć czesć Mamońku!!!!! Żabko - cieszę się, że Cię widzę bo mało kto mnie tutaj poznaje już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.06.2006 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Heloł . Żaba jestes jeszcze? jestem Padłaś na badaniach??? Cześć czesć Mamońku!!!!! Żabko - cieszę się, że Cię widzę bo mało kto mnie tutaj poznaje już jak to??? Mało kto????? Przeciez Ty tu najważniejszy jesteś!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.06.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Napij sie ze mną piwa.... pogadamy jak kumple Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.06.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Heloł . Żaba jestes jeszcze? jestem Padłaś na badaniach??? Cześć czesć Mamońku!!!!! Żabko - cieszę się, że Cię widzę bo mało kto mnie tutaj poznaje już jak to??? Mało kto????? Przeciez Ty tu najważniejszy jesteś!!!!! To miłe co mówisz, ale naprawdę jestem mało ważny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.06.2006 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Heloł . Żaba jestes jeszcze? Helołolka - jak samopoczucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.06.2006 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Heloł . Żaba jestes jeszcze? jestem Padłaś na badaniach??? Cześć czesć Mamońku!!!!! Żabko - cieszę się, że Cię widzę bo mało kto mnie tutaj poznaje już jak to??? Mało kto????? Przeciez Ty tu najważniejszy jesteś!!!!! To miłe co mówisz, ale naprawdę jestem mało ważny... nalej sobie piwa..i mów co Cie dręczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.06.2006 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Napij sie ze mną piwa.... pogadamy jak kumple Chętnie bym się z Tobą napił, ale jeszcze do chaty dojechać muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.06.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Heloł . Żaba jestes jeszcze? jestem Padłaś na badaniach??? Cześć czesć Mamońku!!!!! Żabko - cieszę się, że Cię widzę bo mało kto mnie tutaj poznaje już jak to??? Mało kto????? Przeciez Ty tu najważniejszy jesteś!!!!! To miłe co mówisz, ale naprawdę jestem mało ważny... nalej sobie piwa..i mów co Cie dręczy... Tak naprawdę to dręczy mnie mój ogród. Ziemia zrobiła się jak glina albo jak błoto. Nie chce mi się już w niej babrać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts