zaba_gonia 08.06.2006 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Napij sie ze mną piwa.... pogadamy jak kumple Chętnie bym się z Tobą napił, ale jeszcze do chaty dojechać muszę szkoda...wiesz po piwie to wszystko jest jakieś prostsze... tak długo w robocie?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.06.2006 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Heloł . Żaba jestes jeszcze? Olka - odezwij się - nie mów, że posta wysyłasz 5 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.06.2006 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Napij sie ze mną piwa.... pogadamy jak kumple Chętnie bym się z Tobą napił, ale jeszcze do chaty dojechać muszę szkoda...wiesz po piwie to wszystko jest jakieś prostsze... tak długo w robocie?????? Przed chwilą wróciliśmy z ciężkich negocjacji... Mam ochotę się powiesić - wielka dupa na razie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.06.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Heloł . Żaba jestes jeszcze? jestem Padłaś na badaniach??? Cześć czesć Mamońku!!!!! Żabko - cieszę się, że Cię widzę bo mało kto mnie tutaj poznaje już jak to??? Mało kto????? Przeciez Ty tu najważniejszy jesteś!!!!! To miłe co mówisz, ale naprawdę jestem mało ważny... nalej sobie piwa..i mów co Cie dręczy... Tak naprawdę to dręczy mnie mój ogród. Ziemia zrobiła się jak glina albo jak błoto. Nie chce mi się już w niej babrać ... zrób sobie dzisiaj przerwę...daj spokój tej glinie ...zrób cos innego.... np. napij się piwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.06.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Napij sie ze mną piwa.... pogadamy jak kumple Chętnie bym się z Tobą napił, ale jeszcze do chaty dojechać muszę szkoda...wiesz po piwie to wszystko jest jakieś prostsze... tak długo w robocie?????? To, że po piwie wszystko jest prostsze jest niebezpieczne bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.06.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Olka - widzę Cię - odezwij się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.06.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Jestem, jestem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.06.2006 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Napij sie ze mną piwa.... pogadamy jak kumple Chętnie bym się z Tobą napił, ale jeszcze do chaty dojechać muszę szkoda...wiesz po piwie to wszystko jest jakieś prostsze... tak długo w robocie?????? To, że po piwie wszystko jest prostsze jest niebezpieczne bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.06.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Heloł . Żaba jestes jeszcze? jestem Padłaś na badaniach??? Cześć czesć Mamońku!!!!! Żabko - cieszę się, że Cię widzę bo mało kto mnie tutaj poznaje już jak to??? Mało kto????? Przeciez Ty tu najważniejszy jesteś!!!!! To miłe co mówisz, ale naprawdę jestem mało ważny... nalej sobie piwa..i mów co Cie dręczy... Tak naprawdę to dręczy mnie mój ogród. Ziemia zrobiła się jak glina albo jak błoto. Nie chce mi się już w niej babrać ... zrób sobie dzisiaj przerwę...daj spokój tej glinie ...zrób cos innego.... np. napij się piwa Piwo pójdzie w ruch od jutra. Piłki nie lubię za bardzo, ale chyba wolę oglądać kopaczy od kopania w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.06.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Ale muszę się zbierać jedziemy do rodziców na budowę, papatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.06.2006 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Ale muszę się zbierać jedziemy do rodziców na budowę, papatki. tak dwno z Toba nie gadałam a Ty uciekasz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.06.2006 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Ale muszę się zbierać jedziemy do rodziców na budowę, papatki. To długo nie pogadaliśmy sobie Olka jak typujesz Ekwador? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.06.2006 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Ale muszę się zbierać jedziemy do rodziców na budowę, papatki. Olka - wracaj natychmiast i dopukaj do 5000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.06.2006 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Ale muszę się zbierać jedziemy do rodziców na budowę, papatki. To długo nie pogadaliśmy sobie Olka jak typujesz Ekwador? ja typuje 3: 0 dla .....Ekwadoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.06.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Ale muszę się zbierać jedziemy do rodziców na budowę, papatki. To długo nie pogadaliśmy sobie Olka jak typujesz Ekwador? ja typuje 3: 0 dla .....Ekwadoru W tym dwie bramki strzelone przez ekwadorskiego bramkarza chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.06.2006 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Ale muszę się zbierać jedziemy do rodziców na budowę, papatki. To długo nie pogadaliśmy sobie Olka jak typujesz Ekwador? ja typuje 3: 0 dla .....Ekwadoru W tym dwie bramki strzelone przez ekwadorskiego bramkarza chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.06.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Ale muszę się zbierać jedziemy do rodziców na budowę, papatki. To długo nie pogadaliśmy sobie Olka jak typujesz Ekwador? ja typuje 3: 0 dla .....Ekwadoru W tym dwie bramki strzelone przez ekwadorskiego bramkarza chyba Myślisz, że wszystkie trzy? No nie, nie przesadzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.06.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Ale muszę się zbierać jedziemy do rodziców na budowę, papatki. To długo nie pogadaliśmy sobie Olka jak typujesz Ekwador? ja typuje 3: 0 dla .....Ekwadoru W tym dwie bramki strzelone przez ekwadorskiego bramkarza chyba Myślisz, że wszystkie trzy? No nie, nie przesadzaj A tak poważnie to myślę, że możemy wygrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.06.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Ale muszę się zbierać jedziemy do rodziców na budowę, papatki. To długo nie pogadaliśmy sobie Olka jak typujesz Ekwador? ja typuje 3: 0 dla .....Ekwadoru W tym dwie bramki strzelone przez ekwadorskiego bramkarza chyba Myślisz, że wszystkie trzy? No nie, nie przesadzaj A tak poważnie to myślę, że możemy wygrać niemożliwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.06.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Ale mistrzostwa świata to nie zdobędziemy raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts