inż. Mamoń 08.06.2006 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Ale muszę się zbierać jedziemy do rodziców na budowę, papatki. To długo nie pogadaliśmy sobie Olka jak typujesz Ekwador? ja typuje 3: 0 dla .....Ekwadoru W tym dwie bramki strzelone przez ekwadorskiego bramkarza chyba Myślisz, że wszystkie trzy? No nie, nie przesadzaj A tak poważnie to myślę, że możemy wygrać niemożliwe... Możliwe jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.06.2006 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Dlaczego taką pesymistką jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.06.2006 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Przegramy z Kostaryką za to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.06.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Dlaczego taką pesymistką jesteś? że co???? aaaaaaa pesymistką...coś mnie rozkojarzyło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.06.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Przegramy z Kostaryką za to A z Niemcami to O podwójny wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.06.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 nie wierzę własnym oczom czy tu nikt nie wierzy w zwycięstwo ???? Trener Górski zawsze powtarzał , dopóki piłka w grze wszystko sie może zdarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.06.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Cześć inżynierze Znowu z dubeltówki strzelasz? Poprawiłem ortografię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.06.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 nie wierzę własnym oczom czy tu nikt nie wierzy w zwycięstwo ???? Trener Górski zawsze powtarzał , dopóki piłka w grze wszystko sie może zdarzyć Ewka witaj - ja wierzę w zwycięstwo z Ekwadorem przecież Ale tak naprawdę to nie zamierzam im kibicować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.06.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Cześć inżynierze Znowu z dubeltówki strzelaż? Zgadza się ale nie strzelażuję tylko strzelrzuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.06.2006 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Cześć inżynierze Znowu z dubeltówki strzelaż? Aha Andre - no i cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.06.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Cześć Żaba Cześć Ew-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.06.2006 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 nie wierzę własnym oczom czy tu nikt nie wierzy w zwycięstwo ???? Trener Górski zawsze powtarzał , dopóki piłka w grze wszystko sie może zdarzyć Ewka witaj - ja wierzę w zwycięstwo z Ekwadorem przecież Ale tak naprawdę to nie zamierzam im kibicować Gratki Mamonku ja trzymam kciuki od rana moi pracownicy maja jutro do pracy przynieść szaliki lub koszulki biało-czerwone ..... Nie ma że boli ..... trzymamy kciuki i wierzymy w zwycięstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.06.2006 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Cześć Żaba Cześć Ew-ka cze andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.06.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Cześć Żaba Cześć Ew-ka cze andre czesć Ewa i Andre!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.06.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 nie wierzę własnym oczom czy tu nikt nie wierzy w zwycięstwo ???? Trener Górski zawsze powtarzał , dopóki piłka w grze wszystko sie może zdarzyć Ewka witaj - ja wierzę w zwycięstwo z Ekwadorem przecież Ale tak naprawdę to nie zamierzam im kibicować Gratki Mamonku ja trzymam kciuki od rana moi pracownicy maja jutro do pracy przynieść szaliki lub koszulki biało-czerwone ..... Nie ma że boli ..... trzymamy kciuki i wierzymy w zwycięstwo No to po robocie Piwo jeszcze powinno być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.06.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Cześć Żaba Cześć Ew-ka cze andre czesć Ewa i Andre!!! oooo ...cześć zabko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.06.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 nie wierzę własnym oczom czy tu nikt nie wierzy w zwycięstwo ???? Trener Górski zawsze powtarzał , dopóki piłka w grze wszystko sie może zdarzyć Ewka witaj - ja wierzę w zwycięstwo z Ekwadorem przecież Ale tak naprawdę to nie zamierzam im kibicować Gratki Mamonku ja trzymam kciuki od rana moi pracownicy maja jutro do pracy przynieść szaliki lub koszulki biało-czerwone ..... Nie ma że boli ..... trzymamy kciuki i wierzymy w zwycięstwo No to po robocie Piwo jeszcze powinno być i będzie ........po pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.06.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 nie wierzę własnym oczom czy tu nikt nie wierzy w zwycięstwo ???? Trener Górski zawsze powtarzał , dopóki piłka w grze wszystko sie może zdarzyć Ewka witaj - ja wierzę w zwycięstwo z Ekwadorem przecież Ale tak naprawdę to nie zamierzam im kibicować Gratki Mamonku ja trzymam kciuki od rana moi pracownicy maja jutro do pracy przynieść szaliki lub koszulki biało-czerwone ..... Nie ma że boli ..... trzymamy kciuki i wierzymy w zwycięstwo TAK JEST!!!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.06.2006 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Cześć Żaba Cześć Ew-ka cze andre czesć Ewa i Andre!!! Żaba, jeszcze ciut i Cię doGonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.06.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 nie wierzę własnym oczom czy tu nikt nie wierzy w zwycięstwo ???? Trener Górski zawsze powtarzał , dopóki piłka w grze wszystko sie może zdarzyć Ewka witaj - ja wierzę w zwycięstwo z Ekwadorem przecież Ale tak naprawdę to nie zamierzam im kibicować Gratki Mamonku ja trzymam kciuki od rana moi pracownicy maja jutro do pracy przynieść szaliki lub koszulki biało-czerwone ..... Nie ma że boli ..... trzymamy kciuki i wierzymy w zwycięstwo TAK JEST!!!!! :D to mi sie podoba .....duch sportowy wyczuwalny na odległość !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts