inż. Mamoń 08.06.2006 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Ale mój ptaszek krzyczy.... Czy wiesz co to za ptaszek jest? Wróbel czy szpak może? Szpak... Musze go karmić co parę godzin... Ale jesteś pewna, że szpak jeśli jest mały? Jak szpak to czarny powinien być i z żółtym dziobem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.06.2006 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Ale mój ptaszek krzyczy.... Czy wiesz co to za ptaszek jest? Wróbel czy szpak może? Szpak... Musze go karmić co parę godzin... Ale jesteś pewna, że szpak jeśli jest mały? tak mi sie wydaje..jak zrobie zdjęcie to pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.06.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Żabko, jak się Twój Kubuś czuje? A właśnie jak Kuba?? Nic mu nie jest..nos nie jest złamany... dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.06.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Ale mój ptaszek krzyczy.... Czy wiesz co to za ptaszek jest? Wróbel czy szpak może? Szpak... Musze go karmić co parę godzin... U mnie szpak koncertował niedawno w koronie orzecha. Ja pogwizdywałem a on śpiewał A może to nie był szpak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.06.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Ale mój ptaszek krzyczy.... Czy wiesz co to za ptaszek jest? Wróbel czy szpak może? Szpak... Musze go karmić co parę godzin... Ale jesteś pewna, że szpak jeśli jest mały? tak mi sie wydaje..jak zrobie zdjęcie to pokaże Pamiętasz - ja też miałem ptaki w domu. Musiałem całe gniazdo zawieźć do ZOO i nie wiem co z ptaszkami się stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.06.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Zajrzę dzisiaj jeszcze do dzienników budowy - Andre - zaglądasz tam czasem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.06.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Ale mój ptaszek krzyczy.... Czy wiesz co to za ptaszek jest? Wróbel czy szpak może? Szpak... Musze go karmić co parę godzin... Ale jesteś pewna, że szpak jeśli jest mały? tak mi sie wydaje..jak zrobie zdjęcie to pokaże Pamiętasz - ja też miałem ptaki w domu. Musiałem całe gniazdo zawieźć do ZOO i nie wiem co z ptaszkami się stało pamietam..zdjęcia były w dzienniku, nawet zgadywaliśmy co to jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.06.2006 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Żabko, jak się Twój Kubuś czuje? A właśnie jak Kuba?? Nic mu nie jest..nos nie jest złamany... dzięki No to całe szczęście. Pozdrów Kubę od nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.06.2006 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Nurtują mnie jeszcze herbicydy. W internecie wyczytałem, że skrzyp, którego mam pełno jest niewrażliwy na roundup, a gdzie indziej było, że jest, ale dawki muszą być duże. Więc jak to jest się zastanawiam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.06.2006 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Nurtują mnie jeszcze herbicydy. W internecie wyczytałem, że skrzyp, którego mam pełno jest niewrażliwy na roundup, a gdzie indziej było, że jest, ale dawki muszą być duże. Więc jak to jest się zastanawiam ... nie pomoge Ci w tym temacie, niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.06.2006 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Nurtują mnie jeszcze herbicydy. W internecie wyczytałem, że skrzyp, którego mam pełno jest niewrażliwy na roundup, a gdzie indziej było, że jest, ale dawki muszą być duże. Więc jak to jest się zastanawiam ... Trochę próbowałem bastą i generalnie działa, ale mocno te skrzypy podlałem. Tzn stężenie nie było duże, ale mocno je zlałem roztworem - aż kapało dosłownie i całkiem sczerniały ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.06.2006 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Zajrzę dzisiaj jeszcze do dzienników budowy - Andre - zaglądasz tam czasem? O kurcze Dawno nie zaglądałem, ale nadrobię to opóźnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.06.2006 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Żabko, jak się Twój Kubuś czuje? A właśnie jak Kuba?? Nic mu nie jest..nos nie jest złamany... dzięki No to całe szczęście. Pozdrów Kubę od nas dziękuje jeszcze raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.06.2006 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Nurtują mnie jeszcze herbicydy. W internecie wyczytałem, że skrzyp, którego mam pełno jest niewrażliwy na roundup, a gdzie indziej było, że jest, ale dawki muszą być duże. Więc jak to jest się zastanawiam ... nie pomoge Ci w tym temacie, niestety... Żabko - chwastów nie macie? ...aaaa rozumiem - to nie ten etap jeszcze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.06.2006 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Zajrzę dzisiaj jeszcze do dzienników budowy - Andre - zaglądasz tam czasem? O kurcze Dawno nie zaglądałem, ale nadrobię to opóźnienie A ty dziennika nie pisałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.06.2006 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Idę spłuczkę naprawić, cosik przeciekać zaczyna Wpadnę wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.06.2006 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Zaglądam ostatnio do "pamiętajcie o ogrodach" a dawniej to nawet o tym nie myślałem. Jak ten czas leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.06.2006 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Nurtują mnie jeszcze herbicydy. W internecie wyczytałem, że skrzyp, którego mam pełno jest niewrażliwy na roundup, a gdzie indziej było, że jest, ale dawki muszą być duże. Więc jak to jest się zastanawiam ... nie pomoge Ci w tym temacie, niestety... Żabko - chwastów nie macie? ...aaaa rozumiem - to nie ten etap jeszcze.... mamy..Mirek juz polewa tym randapem..czy jak mu tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.06.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Nurtują mnie jeszcze herbicydy. W internecie wyczytałem, że skrzyp, którego mam pełno jest niewrażliwy na roundup, a gdzie indziej było, że jest, ale dawki muszą być duże. Więc jak to jest się zastanawiam ... nie pomoge Ci w tym temacie, niestety... Żabko - chwastów nie macie? ...aaaa rozumiem - to nie ten etap jeszcze.... mamy..Mirek juz polewa tym randapem..czy jak mu tam... No i dobrze bardzo, że robicie to już teraz. Bo ogród trzeba zakładać jeszcze w czasie budowy. Takie jest moje doświadczenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.06.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Nurtują mnie jeszcze herbicydy. W internecie wyczytałem, że skrzyp, którego mam pełno jest niewrażliwy na roundup, a gdzie indziej było, że jest, ale dawki muszą być duże. Więc jak to jest się zastanawiam ... nie pomoge Ci w tym temacie, niestety... Żabko - chwastów nie macie? ...aaaa rozumiem - to nie ten etap jeszcze.... mamy..Mirek juz polewa tym randapem..czy jak mu tam... No i dobrze bardzo, że robicie to już teraz. Bo ogród trzeba zakładać jeszcze w czasie budowy. Takie jest moje doświadczenie... zdobyłem je na własnych błedach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts