andre59 08.06.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Zajrzę dzisiaj jeszcze do dzienników budowy - Andre - zaglądasz tam czasem? O kurcze Dawno nie zaglądałem, ale nadrobię to opóźnienie A ty dziennika nie pisałeś? Zaczynałem budowę nie wiedząc, że forum istnieje. Teraz to właściwie powinienem prawie historię pisać. Może się skuszę Dam tytuł: "Jak Andre, Zosia-samosia, gniazdo rodzinne budował" Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.06.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Ale jak się człowiek uczy na błędach to jeszcze nie najgorzej jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.06.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Zajrzę dzisiaj jeszcze do dzienników budowy - Andre - zaglądasz tam czasem? O kurcze Dawno nie zaglądałem, ale nadrobię to opóźnienie A ty dziennika nie pisałeś? Zaczynałem budowę nie wiedząc, że forum istnieje. Teraz to właściwie powinienem prawie historię pisać. Może się skuszę Dam tytuł: "Jak Andre, Zosia-samosia, gniazdo rodzinne budował" Co Wy na to? Pewnie..pisz!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.06.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Zajrzę dzisiaj jeszcze do dzienników budowy - Andre - zaglądasz tam czasem? O kurcze Dawno nie zaglądałem, ale nadrobię to opóźnienie A ty dziennika nie pisałeś? Zaczynałem budowę nie wiedząc, że forum istnieje. Teraz to właściwie powinienem prawie historię pisać. Może się skuszę Dam tytuł: "Jak Andre, Zosia-samosia, gniazdo rodzinne budował" Co Wy na to? Andre - do dzieła - pisz Waść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.06.2006 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Ale jak się człowiek uczy na błędach to jeszcze nie najgorzej jest... Bo czaem Polak przed szkoda i po szkodzie gułpi...czy jakoś tak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.06.2006 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Zajrzę dzisiaj jeszcze do dzienników budowy - Andre - zaglądasz tam czasem? O kurcze Dawno nie zaglądałem, ale nadrobię to opóźnienie A ty dziennika nie pisałeś? Zaczynałem budowę nie wiedząc, że forum istnieje. Teraz to właściwie powinienem prawie historię pisać. Może się skuszę Dam tytuł: "Jak Andre, Zosia-samosia, gniazdo rodzinne budował" Co Wy na to? Andre - do dzieła - pisz Waść Aha - na żadną taryfę ulgową w komentarzach nie masz co liczyć po znajomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.06.2006 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Gratki Mamoń Idę, bo tej spłuczki nikt inny nie naprawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.06.2006 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Ale jak się człowiek uczy na błędach to jeszcze nie najgorzej jest... Bo czaem Polak przed szkoda i po szkodzie gułpi...czy jakoś tak.. Tak, ale lepiej uczyć się na cudzych błędach niż na własnych. To mniej boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.06.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Gratki Mamoń Idę, bo tej spłuczki nikt inny nie naprawi Dzięki za gratki. Andre - ja też tak mam. Jak ja nie zrobię to masa rzeczy w domu zrobiona nie będzie. To normalne jest chyba. W końcu nosimy spodnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.06.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 No i następną stronkę stzreliłeś BRAWO!!!! chcesz jakieś majtki, czy latem chodzisz bez??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.06.2006 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Gratki Mamoń Idę, bo tej spłuczki nikt inny nie naprawi Dzięki za gratki. Andre - ja też tak mam. Jak ja nie zrobię to masa rzeczy w domu zrobiona nie będzie. To normalne jest chyba. W końcu nosimy spodnie ... Tak, tak,... kobiety takie nie techniczne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.06.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 w poprzednim odcinku: wystąpili (in order of appearance): Mamoń, Ewka, Andre i Żaba. Ewka urwała się na Taniec z Gwiazdami. Rozmowy były o piłce nożnej. o ptakach i o chwastach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.06.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 No i następną stronkę stzreliłeś BRAWO!!!! chcesz jakieś majtki, czy latem chodzisz bez??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.06.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 RANKINGUM RECORDUM 1. inż. Mamoń - 2302. Jajcek - 2193. SławekD-żonka - 1714. kze - 1315. Joanna i Janusz - 1296. Whisper - 1197. Kasztanka - 908. verunia- 879. maksiu, Majka - 7911. fizyk - 7312. Olkalybowa - 6413. Teska - 6014. Sonika - 5115. badi - 4216. Moni, monka - 3617. facio, Aga J.G, andrzejka - 3521. markus_gdynia - 2822. Jezier - 2723. zaba_gonia - 2424. Trini, marcel2000 - 2026. Witos, Funia, Nefer - 1829. Agniesia, andre59, sylvia1 - 1432. joola -1333. Tola, Ew-ka - 1134. Jane - 1036. Wojty, kasia64, karolka - 939. kolia, Zielonooka - 741. Januszz, tabaluga1 - 643. ania, lafcadio, edzia, Paty, duende - 548. Ewuś - 449. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka - 353. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska, DARIO 2, Gryfpc - 257. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Mychalina, Maluszek - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.06.2006 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 No i następną stronkę stzreliłeś BRAWO!!!! chcesz jakieś majtki, czy latem chodzisz bez??? Facet nie powinien chodzić bez bo mu dynda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.06.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 No i następną stronkę stzreliłeś BRAWO!!!! chcesz jakieś majtki, czy latem chodzisz bez??? Facet nie powinien chodzić bez bo mu dynda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.06.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Gratki Mamoń Idę, bo tej spłuczki nikt inny nie naprawi Dzięki za gratki. Andre - ja też tak mam. Jak ja nie zrobię to masa rzeczy w domu zrobiona nie będzie. To normalne jest chyba. W końcu nosimy spodnie ... Tak, tak,... kobiety takie nie techniczne są Andre - olewaj spłuczkę. Piwka się napij, pogadaj z nami, a potem na taras sobie pójdź posiedzieć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.06.2006 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 No i następną stronkę stzreliłeś BRAWO!!!! chcesz jakieś majtki, czy latem chodzisz bez??? Facet nie powinien chodzić bez bo mu dynda znaczy się dyndas dynda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.06.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 No i następną stronkę stzreliłeś BRAWO!!!! chcesz jakieś majtki, czy latem chodzisz bez??? Facet nie powinien chodzić bez bo mu dynda znaczy się dyndas dynda Mamoń..niemozliwe, że nic nie piłeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.06.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 No i następną stronkę stzreliłeś BRAWO!!!! chcesz jakieś majtki, czy latem chodzisz bez??? Facet nie powinien chodzić bez bo mu dynda znaczy się dyndas dynda Mamoń..niemozliwe, że nic nie piłeś... Możesz mi wierzyć - trzeźwiutki jestem jak niemowlę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts