inż. Mamoń 08.06.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 No i następną stronkę stzreliłeś BRAWO!!!! chcesz jakieś majtki, czy latem chodzisz bez??? Andre - olewaj spłuczkę i wracaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.06.2006 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Ale na pewno wieczorkiem coś łyknę sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.06.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 A od jutra jak już pisałem będzie relaks większy i oglądanie meczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.06.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 no dobra - czas na mnie do chaty się zwijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.06.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Jestem.Polska:Ekwador 2 : 1Mam koszulkę z Gali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.06.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Pytanie do Rasiaka po meczu z Kolumbią:- Grzegorz gdzie byłeś???!- Biegałem...- Ale ta koszulka jest sucha i nawet nie pachnie?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.06.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 nie wierzę własnym oczom czy tu nikt nie wierzy w zwycięstwo ???? Trener Górski zawsze powtarzał , dopóki piłka w grze wszystko sie może zdarzyć ja wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.06.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 czolem dziewczeta i chlopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.06.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 czolem dziewczeta i chlopaki Czołem, chyba tylko ja zostałam na posterunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.06.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 czolem dziewczeta i chlopaki Czołem, chyba tylko ja zostałam na posterunku. dla mnie Olenko wystarczysz sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.06.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 A jak u Ciebie z wiarą w naszych piłkarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.06.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 A jak u Ciebie z wiarą w naszych piłkarzy? wiare to ja mam, ale dlugiego pobytu w niemczech to im nie wroze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.06.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 A jak u Ciebie z wiarą w naszych piłkarzy? wiare to ja mam, ale dlugiego pobytu w niemczech to im nie wroze fajnie by było jakby chociaż z grupy wyszli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.06.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 A jak u Ciebie z wiarą w naszych piłkarzy? wiare to ja mam, ale dlugiego pobytu w niemczech to im nie wroze fajnie by było jakby chociaż z grupy wyszli z grupy wyjda na pewno tylko z kim sie po wyjsciu z grupy spotkaja ? z kibicami na okeciu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 08.06.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Wiecie co zawsze chcialem dac jakis temat, ktory bedzie szeroko komentowany, ale widze ze tylko kotly, okna i rekuperator wioda prym. Pomyslalem wiec tak.........zaloze watek rekord wpisow i moze sie uda:) Wiem ze to forum ludzi powaznych i sam mysle ze tez taki jestem ale odrobina szalenstwa nie zaszkodzi chyba w tym zwariowanym swiecie:) Wiec wpisujcie sie budowniczowie............pozdrawiam wszystkich po fachu........ narka jestem za! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.06.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Jutro odziewam się w taką bluzeczkęhttp://gala.onet.pl/_i/nr24_06/okladka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.06.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Jutro odziewam się w taką bluzeczkę http://gala.onet.pl/_i/nr24_06/okladka.jpg wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.06.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Wiecie co zawsze chcialem dac jakis temat, ktory bedzie szeroko komentowany, ale widze ze tylko kotly, okna i rekuperator wioda prym. Pomyslalem wiec tak.........zaloze watek rekord wpisow i moze sie uda:) Wiem ze to forum ludzi powaznych i sam mysle ze tez taki jestem ale odrobina szalenstwa nie zaszkodzi chyba w tym zwariowanym swiecie:) Wiec wpisujcie sie budowniczowie............pozdrawiam wszystkich po fachu........ narka jestem za! to ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.06.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Powiem nieskromnie,że ta bluzeczka świetnie na mnie leży. Dobrze wygladam odkąd co nieco mi się powiekszyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.06.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Powiem nieskromnie,że ta bluzeczka świetnie na mnie leży. Dobrze wygladam odkąd co nieco mi się powiekszyło witaj To dawaj jutro zdjęcie siebie w bluzeczce Może galerię zdjęć kibicek jutro złożymy, liczę też na Ew-kę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts