andre59 08.06.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 To co jest nad wkładem, na czopuchu to będzie topione szkło :) http://images4.fotosik.pl/39/b66ec6ec2de9cb4emed.jpg Aaa.... ciekawie wygląda, nietuzinkowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.06.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Chyba, że przyjdzie JAJCEK !!!!!!!!!!!! Zaraz koniec, przyjdzie na pewno jak nie gadacie o roślinkach to posiedzę chwilkę, choć mogę zanudzić fusingiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.06.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Chyba, że przyjdzie JAJCEK !!!!!!!!!!!! Zaraz koniec, przyjdzie na pewno To strzelać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.06.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 gatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.06.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Aaa.... ciekawie wygląda, nietuzinkowe... Tak sobie wymyśliłam - będzie cieniowane jak ogień : żółty, pomarańczowy, czerwony, bordowy i czarny - od dołu do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.06.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Chyba, że przyjdzie JAJCEK !!!!!!!!!!!! Zaraz koniec, przyjdzie na pewno jak nie gadacie o roślinkach to posiedzę chwilkę, choć mogę zanudzić fusingiem Co to jest "fusing"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.06.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Gratki inżynierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.06.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Chyba, że przyjdzie JAJCEK !!!!!!!!!!!! Zaraz koniec, przyjdzie na pewno jak nie gadacie o roślinkach to posiedzę chwilkę, choć mogę zanudzić fusingiem Co to jest "fusing"? Fusing to inaczej stapiane szkło - taka technologia Np. szklana lampa na ścianę : http://www.zlotachata.pl/ie/gorace_we_wnetrzach/wprowadzenie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.06.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Chyba, że przyjdzie JAJCEK !!!!!!!!!!!! Jestem slonko jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.06.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Chyba, że przyjdzie JAJCEK !!!!!!!!!!!! Zaraz koniec, przyjdzie na pewno jak nie gadacie o roślinkach to posiedzę chwilkę, choć mogę zanudzić fusingiem Co to jest "fusing"? Fusing to inaczej stapiane szkło - taka technologia Np. szklana lampa na ścianę : http://www.zlotachata.pl/ie/gorace_we_wnetrzach/wprowadzenie.jpg Termin wywodzi się od słowa "fusion"? To by sie zgadzało, łączenie przez przetapianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.06.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Chyba, że przyjdzie JAJCEK !!!!!!!!!!!! Jestem slonko jestem Cześć Jacuś - A Ty jeszcze w Krakowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.06.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Chyba, że przyjdzie JAJCEK !!!!!!!!!!!! Zaraz koniec, przyjdzie na pewno jak nie gadacie o roślinkach to posiedzę chwilkę, choć mogę zanudzić fusingiem Co to jest "fusing"? Albo takie coś podświetlane : http://www.arcyprojekt.pl/projekty_realizacje/nowoczesne/10.jpg ja ześwirowałam na tym punkcie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.06.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Chyba, że przyjdzie JAJCEK !!!!!!!!!!!! Zaraz koniec, przyjdzie na pewno nie zgadles przyszedlem na poczatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.06.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Chyba, że przyjdzie JAJCEK !!!!!!!!!!!! Zaraz koniec, przyjdzie na pewno jak nie gadacie o roślinkach to posiedzę chwilkę, choć mogę zanudzić fusingiem Co to jest "fusing"? Albo takie coś podświetlane : http://www.arcyprojekt.pl/projekty_realizacje/nowoczesne/10.jpg ja ześwirowałam na tym punkcie :) Ale Cię zakręciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.06.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Chyba, że przyjdzie JAJCEK !!!!!!!!!!!! Jestem slonko jestem Cześć Jacuś - A Ty jeszcze w Krakowie Oj tak ale wracam jutro bo tu moje zdrowie tego nei wytrzyma, myslalem ze spokojny wieczor i se wspokoju pare piwek wypilem a tu jeszcze koledzy z finlandia wpadli i teraz to mi jakos tak........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.06.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 gatki Aaaaaaaaaaa GRATKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.06.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 To co jest nad wkładem, na czopuchu to będzie topione szkło :) http://images4.fotosik.pl/39/b66ec6ec2de9cb4emed.jpg widzialem na fotkach cos w tym stylu w kolorze, zajebisty, zeby nie to ze zewzgledu na komin nie bardzo mi pasowal to bym tez se tak szczelil, no moze nie koniecznie za 3200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.06.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Chyba, że przyjdzie JAJCEK !!!!!!!!!!!! Jestem slonko jestem Cześć Jacuś - A Ty jeszcze w Krakowie Oj tak ale wracam jutro bo tu moje zdrowie tego nei wytrzyma, myslalem ze spokojny wieczor i se wspokoju pare piwek wypilem a tu jeszcze koledzy z finlandia wpadli i teraz to mi jakos tak........... Boli, boli, nigdy nie jest tak spokojnie :) Mój mąż ostatnio skończył o 3 rano ( bo w Helsinkach o 12 w nocy ciągle środek dnia - tak jasno jak tu spać ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.06.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 To co jest nad wkładem, na czopuchu to będzie topione szkło :) widzialem na fotkach cos w tym stylu w kolorze, super, zeby nie to ze zewzgledu na komin nie bardzo mi pasowal to bym tez se tak szczelil, no moze nie koniecznie za 3200 Z tym , że Euro... :cry:za wkład......za szkło to nawet nie myślę ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.06.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Chyba, że przyjdzie JAJCEK !!!!!!!!!!!! Jestem slonko jestem Cześć Jacuś - A Ty jeszcze w Krakowie Oj tak ale wracam jutro bo tu moje zdrowie tego nei wytrzyma, myslalem ze spokojny wieczor i se wspokoju pare piwek wypilem a tu jeszcze koledzy z finlandia wpadli i teraz to mi jakos tak........... Boli, boli, nigdy nie jest tak spokojnie :) Mój mąż ostatnio skończył o 3 rano ( bo w Helsinkach o 12 w nocy ciągle środek dnia - tak jasno jak tu spać ?) oj jak dobrze ze w Finlandi nie jestem bo przy moim slabutkim zdrowiu to bym sie hyba przekrecil, ale co nas nie zabije to nas w zmocni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts