zaba_gonia 09.06.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Ja zmykam. Miłego dnia wszystkim życzę wzajemnie Jacuś??? czy mi sie wydaje, czy Ty dzisiaj smutny jesteś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 09.06.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Dziś poczatek Mundialu... I meczyk z Ekwadorem.. Będzie sie działo!!!! Kupie duuuzo piwa! Ale będę krzyczała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.06.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Ja zmykam. Miłego dnia wszystkim życzę wzajemnie Jacuś??? czy mi sie wydaje, czy Ty dzisiaj smutny jesteś???? nie smutny tylko glowa strasznie mnie boli, wczoraj byl ostatni wieczor w Krakowie i chyba troche przesadzilem, a pozatym nie bardzo moge klikac bo na wykladach jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.06.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 wiecie jakie to straszne siedziec na kursie z bolem glowy ? ja poprostu nie wie co i pojakiemu do mnie mowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 09.06.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Ja zmykam. Miłego dnia wszystkim życzę wzajemnie Jacuś??? czy mi sie wydaje, czy Ty dzisiaj smutny jesteś???? nie smutny tylko glowa strasznie mnie boli, wczoraj byl ostatni wieczor w Krakowie i chyba troche przesadzilem, a pozatym nie bardzo moge klikac bo na wykladach jestem rozumię znam ten ból Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.06.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 wiecie jakie to straszne siedziec na kursie z bolem glowy ? ja poprostu nie wie co i pojakiemu do mnie mowia grunt ze cwiczenia wychodza nie wiem tylko jak ale to juz malutki szczegol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.06.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Dziś poczatek Mundialu... I meczyk z Ekwadorem.. Będzie sie działo!!!! Kupie duuuzo piwa! Ale będę krzyczała My z kolegami z pracy idziemy do pubu Lolek. Kolega nawet wziął urlop by pilnować 12 miejsc (w tym pubie nie ma rezerwacji).. Oj pokrzyczymy i popijemy ,... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.06.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 WITAM W CUDNY PORANEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.06.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Wczorajszy wieczór był roztańczony super show z gwiazdami ...... Conrado Moreno ....... dziewczyny ....w rzeczywistości ciasteczko do schrupania bez popitki a Agnieszka Rylik ??? piękna dziewczyna z super ciałkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.06.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 trochę przesadzili z ceną biletów dlatego w Opolu odbył się jeden występ i też nie do końca zapełniony Heniowi najbardziej jednak podobała się pewna wiolonczelistka z zespołu Adama Sztaby ...... wciąż na nią zerkał .....siedziała w takim fajnym rozkroku a między nogami miała wiolonczelę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.06.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Wczorajszy wieczór był roztańczony super show z gwiazdami ...... Conrado Moreno ....... dziewczyny ....w rzeczywistości ciasteczko do schrupania bez popitki a Agnieszka Rylik ??? piękna dziewczyna z super ciałkiem I JA TEGO NIEWIDZIALEM ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.06.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Wczorajszy wieczór był roztańczony super show z gwiazdami ...... Conrado Moreno ....... dziewczyny ....w rzeczywistości ciasteczko do schrupania bez popitki a Agnieszka Rylik ??? piękna dziewczyna z super ciałkiem I JA TEGO NIEWIDZIALEM ?? cześć solenizanto 13 czerwca są w Warszaiwe masz okazję zobaczyć na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.06.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Wczorajszy wieczór był roztańczony super show z gwiazdami ...... Conrado Moreno ....... dziewczyny ....w rzeczywistości ciasteczko do schrupania bez popitki a Agnieszka Rylik ??? piękna dziewczyna z super ciałkiem I JA TEGO NIEWIDZIALEM ?? cześć solenizanto 13 czerwca są w Warszaiwe masz okazję zobaczyć na żywo wole chyba jednak w fotelu przed kominkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.06.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Wczorajszy wieczór był roztańczony super show z gwiazdami ...... Conrado Moreno ....... dziewczyny ....w rzeczywistości ciasteczko do schrupania bez popitki a Agnieszka Rylik ??? piękna dziewczyna z super ciałkiem I JA TEGO NIEWIDZIALEM ?? cześć solenizanto 13 czerwca są w Warszaiwe masz okazję zobaczyć na żywo wole chyba jednak w fotelu przed kominkiem no cóż .....starość nie radość ........ jak byłam taka stara jak Ty ......też wolałam na fotelu ....przed kominkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.06.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Witam Jajcek wszystkiego naj naj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.06.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Wczorajszy wieczór był roztańczony super show z gwiazdami ...... Conrado Moreno ....... dziewczyny ....w rzeczywistości ciasteczko do schrupania bez popitki a Agnieszka Rylik ??? piękna dziewczyna z super ciałkiem I JA TEGO NIEWIDZIALEM ?? cześć solenizanto 13 czerwca są w Warszaiwe masz okazję zobaczyć na żywo wole chyba jednak w fotelu przed kominkiem no cóż .....starość nie radość ........ jak byłam taka stara jak Ty ......też wolałam na fotelu ....przed kominkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.06.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Witam wszystkich, z którymi się jeszcze dzisiaj nie witałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.06.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Witam Jajcek wszystkiego naj naj Czesc Jaga dzieki za zyczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.06.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Witam wszystkich, z którymi się jeszcze dzisiaj nie witałam Kaśka ....buziaki za stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.06.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Witam Jajcek wszystkiego naj naj cześc Agusia to naj ,naj .....to przedrostek od naj...lepszego ???? bo może być też naj...gorszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts