Aga J.G 09.06.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Olka fajna lampa i gratki Ja ostatnio byłam w ikei przywiozłam pomysły w głowie i teraz tłumaczę mężowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.06.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Olka fajna lampa i gratki Ja ostatnio byłam w ikei przywiozłam pomysły w głowie i teraz tłumaczę mężowi Fajnie macie że Ikea tak blisko. Też bym chciała chociaż popatrzeć a najbliższa Ikea to w Poznaniu albo w Berlinie No nic, myślę że kiedyś jednak mi się uda namówić męża na wycieczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.06.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Gatki Olka Kasiu ja ciagle pragne sprostować (napisałam wczesniej, ale juz uciekłaś), ze z "nową Dorotką" to o zdjecia mi chodziło Wiem, wiem, już odpisywałam Kasiu widziałaś? Kasiu a kiedy będzie nowa Dorotka? Ups, i tu jest właśnie problem, przez który mam taką dolinę zabrzmi niedorzecznie, ale to nie od nas do końca zależy, jeśli Sławkowi się nie polepszy wystarczająco by nie musiał brać tabletek, to może się czasami okazać, że Doroty II wcale nie będzie a ja przez to wieczorem beczę w poduchę kurcze mi chodziło o nowe zdjęcia Widziałam: Kasiu a kiedy będzie nowa Dorotka? Ups, i tu jest właśnie problem, przez który mam taką dolinę zabrzmi niedorzecznie, ale to nie od nas do końca zależy, jeśli Sławkowi się nie polepszy wystarczająco by nie musiał brać tabletek, to może się czasami okazać, że Doroty II wcale nie będzie a ja przez to wieczorem beczę w poduchę kurcze mi chodziło o nowe zdjęcia Ups, a mi ostatnio w głowie tylko jedno A zdjęcia gotowe do przegrania na kompie w domu, ale Sławek chyba pena zgubił i nie mam na co nagrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 09.06.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Olka fajna lampa i gratki Ja ostatnio byłam w ikei przywiozłam pomysły w głowie i teraz tłumaczę mężowi Fajnie macie że Ikea tak blisko. Też bym chciała chociaż popatrzeć a najbliższa Ikea to w Poznaniu albo w Berlinie No nic, myślę że kiedyś jednak mi się uda namówić męża na wycieczkę Mam ten sam problem. A do Berlina blizej niż do Poznania (tylko drożej ) Poznaniowi to jeszcze LIROYA zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.06.2006 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Ja wcale nie mam tak blisko jeżdże do Wrocka a tam mam i Liroya Na moje szczęście mąż często jeździ do wrocka to korzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.06.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Olka fajna lampa i gratki Ja ostatnio byłam w ikei przywiozłam pomysły w głowie i teraz tłumaczę mężowi Fajnie macie że Ikea tak blisko. Też bym chciała chociaż popatrzeć a najbliższa Ikea to w Poznaniu albo w Berlinie No nic, myślę że kiedyś jednak mi się uda namówić męża na wycieczkę Mam ten sam problem. A do Berlina blizej niż do Poznania (tylko drożej ) Poznaniowi to jeszcze LIROYA zazdroszczę no własnie u nas tylko marna Castorama i Nomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.06.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 U mnie w mieście tylko Nomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.06.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Miłego weekendu Wam zyczę i dużo słoneczka Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.06.2006 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Witam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.06.2006 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Jajcek! Wszystkiego najlepszego na najlepsze lata Twojego życia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.06.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Żaba, jeśli to Ci się śniło, to wszystko z Tobą w porządku, masz zdrowe odruchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 09.06.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Witam! Jak tam na północy bo w centum pogoda się psuje i jest bylejak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.06.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 A ja już uciekam, mam trochę podły nastrój jeśli kogoś interesuje to szczegóły w dzienniku Życzę udanego popołudnia wspólczuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 09.06.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Olka fajna lampa i gratki Ja ostatnio byłam w ikei przywiozłam pomysły w głowie i teraz tłumaczę mężowi Fajnie macie że Ikea tak blisko. Też bym chciała chociaż popatrzeć a najbliższa Ikea to w Poznaniu albo w Berlinie No nic, myślę że kiedyś jednak mi się uda namówić męża na wycieczkę Mam ten sam problem. A do Berlina blizej niż do Poznania (tylko drożej ) Poznaniowi to jeszcze LIROYA zazdroszczę no własnie u nas tylko marna Castorama i Nomi tak jak i u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.06.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Witam! Jak tam na północy bo w centum pogoda się psuje i jest bylejak. szkoda gadać... córcia ciągnie mnie na spacer, ale przy tej pogodzie, to mi się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.06.2006 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Moja Zuzia przed chwilą po raz pierwszy ubrała swojego buta i zapięła sama!!!! chyba będę musiała iść na spacer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.06.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Ups, i tu jest właśnie problem, przez który mam taką dolinę zabrzmi niedorzecznie, ale to nie od nas do końca zależy, jeśli Sławkowi się nie polepszy wystarczająco by nie musiał brać tabletek, to może się czasami okazać, że Doroty II wcale nie będzie a ja przez to wieczorem beczę w poduchę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 09.06.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Moja Zuzia przed chwilą po raz pierwszy ubrała swojego buta i zapięła sama!!!! chyba będę musiała iść na spacer Ja tez mam ten problem ale strasznie wieje i bylismy dzis u lekarza bo Gabrysia ma katar i jest przeziebiona Tak ze spacer to niebardzo wchodzi w gre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.06.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Moja Zuzia przed chwilą po raz pierwszy ubrała swojego buta i zapięła sama!!!! chyba będę musiała iść na spacer Ja tez mam ten problem ale strasznie wieje i bylismy dzis u lekarza bo Gabrysia ma katar i jest przeziebiona Tak ze spacer to niebardzo wchodzi w gre Gabrysia rano była zdrowa i pojechała z klasą na wycieczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.06.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 a Dominika chce, aby jej pomalować paznokcie, bo przecież jest dziś najstarszą córeczką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts