Majka 09.06.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 jak dobrze wymedytujesz to na lody zaprosze.... paciorku i lodów nie odmawiam.... zaba !!!!!!!!!! a sąsiadowi odmówiłas Wiesz ...moze Selim jest przystojny... tego nie wiemy mógłby się ujawnić Selimm co ty na to? teraz nie odpowie. Druga polowa meczu się zaczęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.06.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 tak szybko wrzucacie zdjęcia na serwer? moja córcia dała mi adres bezpłatnego serwera ...super prosty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.06.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 tak szybko wrzucacie zdjęcia na serwer? moja córcia dała mi adres bezpłatnego serwera ...super prosty ale najpierw trzeba zrzucic z aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.06.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 jak dobrze wymedytujesz to na lody zaprosze.... paciorku i lodów nie odmawiam.... zaba !!!!!!!!!! a sąsiadowi odmówiłas Wiesz ...moze Selim jest przystojny... tego nie wiemy mógłby się ujawnić Selimm co ty na to? teraz nie odpowie. Druga polowa meczu się zaczęła TERAZ NIE ODPOWIE ......? NIGDY NIE ODPoWIE !!!! Selim jest KOBIETĄ !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 09.06.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 tak szybko wrzucacie zdjęcia na serwer? moja córcia dała mi adres bezpłatnego serwera ...super prosty ale najpierw trzeba zrzucic z aparatu ale to przeciez moment... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.06.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 tak szybko wrzucacie zdjęcia na serwer? moja córcia dała mi adres bezpłatnego serwera ...super prosty ale najpierw trzeba zrzucic z aparatu nie masz kabla łączącego aparat z kompem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 09.06.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 jak dobrze wymedytujesz to na lody zaprosze.... paciorku i lodów nie odmawiam.... zaba !!!!!!!!!! a sąsiadowi odmówiłas Wiesz ...moze Selim jest przystojny... tego nie wiemy mógłby się ujawnić Selimm co ty na to? teraz nie odpowie. Druga polowa meczu się zaczęła TERAZ NIE ODPOWIE ......? NIGDY NIE ODPoWIE !!!! Selim jest KOBIETĄ !!!!!!! Cos Ty!!!!! KOTEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.06.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 jak dobrze wymedytujesz to na lody zaprosze.... paciorku i lodów nie odmawiam.... zaba !!!!!!!!!! a sąsiadowi odmówiłas Wiesz ...moze Selim jest przystojny... tego nie wiemy mógłby się ujawnić Selimm co ty na to? teraz nie odpowie. Druga polowa meczu się zaczęła TERAZ NIE ODPOWIE ......? NIGDY NIE ODPoWIE !!!! Selim jest KOBIETĄ !!!!!!! Cos Ty!!!!! KOTEM KOTKĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.06.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 tak szybko wrzucacie zdjęcia na serwer? moja córcia dała mi adres bezpłatnego serwera ...super prosty ale najpierw trzeba zrzucic z aparatu nie masz kabla łączącego aparat z kompem ??? mam + podstawke do aparatu jaki to adres? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.06.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 jak dobrze wymedytujesz to na lody zaprosze.... paciorku i lodów nie odmawiam.... zaba !!!!!!!!!! a sąsiadowi odmówiłas Wiesz ...moze Selim jest przystojny... tego nie wiemy mógłby się ujawnić Selimm co ty na to? teraz nie odpowie. Druga polowa meczu się zaczęła TERAZ NIE ODPOWIE ......? NIGDY NIE ODPoWIE !!!! Selim jest KOBIETĄ !!!!!!! Cos Ty!!!!! KOTEM KOTKĄ to normalny sierściuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.06.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 tak szybko wrzucacie zdjęcia na serwer? moja córcia dała mi adres bezpłatnego serwera ...super prosty ale najpierw trzeba zrzucic z aparatu nie masz kabla łączącego aparat z kompem ??? mam + podstawke do aparatu jaki to adres? http://www.imageshack.us/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.06.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 jak dobrze wymedytujesz to na lody zaprosze.... paciorku i lodów nie odmawiam.... zaba !!!!!!!!!! a sąsiadowi odmówiłas Wiesz ...moze Selim jest przystojny... tego nie wiemy mógłby się ujawnić Selimm co ty na to? teraz nie odpowie. Druga polowa meczu się zaczęła TERAZ NIE ODPOWIE ......? NIGDY NIE ODPoWIE !!!! Selim jest KOBIETĄ !!!!!!! Cos Ty!!!!! KOTEM Kici, kici selimm chodź tutaj i pokaż pyszczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.06.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 jak dobrze wymedytujesz to na lody zaprosze.... paciorku i lodów nie odmawiam.... zaba !!!!!!!!!! a sąsiadowi odmówiłas Wiesz ...moze Selim jest przystojny... tego nie wiemy mógłby się ujawnić Selimm co ty na to? teraz nie odpowie. Druga polowa meczu się zaczęła TERAZ NIE ODPOWIE ......? NIGDY NIE ODPoWIE !!!! Selim jest KOBIETĄ !!!!!!! Cos Ty!!!!! KOTEM KOTKĄ to normalny sierściuch wysterylizowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.06.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 CHOLERA znow nie w światło bramki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.06.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 tak szybko wrzucacie zdjęcia na serwer? moja córcia dała mi adres bezpłatnego serwera ...super prosty ale najpierw trzeba zrzucic z aparatu nie masz kabla łączącego aparat z kompem ??? mam + podstawke do aparatu jaki to adres? http://www.imageshack.us/ fotosik też jest prosty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.06.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Majka dasz radę ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.06.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Majka dasz radę ??? jest przeglądaj, cos wybieram z dysku, zahaczam wielkośc mail i www, host in................... i co dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.06.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Majka dasz radę ??? jest przeglądaj, cos wybieram z dysku, zahaczam wielkośc mail i www, host in................... i co dalej? super .....i czekasz moment az sie strona odświeży i pokażą sie adresy kopiujesz piąty w całości ( Direct link to image) i masz gotowca do wklejenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.06.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 http://img259.imageshack.us/img259/8273/dscn30111dp.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.06.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 no, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts