Gość 10.06.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Będzie ciepło na długi weekend? słyszałam że ma być, przynajmniej u nas a na mazurach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.06.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Będzie ciepło na długi weekend? słyszałam że ma być, przynajmniej u nas a na mazurach? nie mam pojęcia a co wybierasz sie pożeglować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.06.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 w takim tempie, to wprowadzą się tam nasze dzieci, bo my nie zdążymy... dacie radę Asiu a czemu to tyle trwa? są jakieś problemy czy poprostu ekipa sie guzdra? po pierwsze wcześniej zrobili wykop i ze względu na "słabszy" grunt i przesączanie wód gruntowych dołożyli dodatkową porcję piasku....i poszli dokończyć u sąsiadów. My w tym czasie zrobiliśmy prąd, po dwóch tygodniach wylali chudziak i znowu się u nas obijali. W zeszły piątek Janusz się wkurzył i nagadał kierownikowi, to znowu się ruszyło... to musicie ich bardziej pilnować bo jak mają dwie budowy na raz to wiesz jak to jest ten kto łagodniejszy to będzie długo czekał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.06.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Będzie ciepło na długi weekend? słyszałam że ma być, przynajmniej u nas a na mazurach? nie mam pojęcia a co wybierasz sie pożeglować? No tak. Zabieram też Herę , i jestem ciekawa jak to zniesiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.06.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Będzie ciepło na długi weekend? słyszałam że ma być, przynajmniej u nas a na mazurach? sprawdziłam na Onecie w Olsztynie ma być w czwartek 31 stopni potem 34 i 30, w sobotę deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.06.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Będzie ciepło na długi weekend? słyszałam że ma być, przynajmniej u nas a na mazurach? sprawdziłam na Onecie w Olsztynie ma być w czwartek 31 stopni potem 34 i 30, w sobotę deszcz wow , temperatury zabojcze, dobrze że się zahartowałam w solarium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.06.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Będzie ciepło na długi weekend? słyszałam że ma być, przynajmniej u nas a na mazurach? sprawdziłam na Onecie w Olsztynie ma być w czwartek 31 stopni potem 34 i 30, w sobotę deszcz wow , temperatury zabojcze, dobrze że się zahartowałam w solarium mam nadzieję że tak będzie naprawdę no to strzaskasz się na machoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.06.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Będzie ciepło na długi weekend? słyszałam że ma być, przynajmniej u nas a na mazurach? sprawdziłam na Onecie w Olsztynie ma być w czwartek 31 stopni potem 34 i 30, w sobotę deszcz wow , temperatury zabojcze, dobrze że się zahartowałam w solarium mam nadzieję że tak będzie naprawdę no to strzaskasz się na machoń oby, oby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.06.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 zmykam do wyrka, dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.06.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 10.06.2006 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Znów nowy dzień w kalendarzu nastał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.06.2006 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 mamy niedzielę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.06.2006 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 cześć ...... słońce i 20 st o tej godzinie ????? ale numer !!!!! Fajna niedziela przed nami .......................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.06.2006 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 Wczoraj moja szkoła obchodziło 60-lecie ....... moja klasa spotkała sie po .......hmmm....24 latach wszystkich poznałam aż się łezka w oku zakręciła wspomnień i śmiechów nie było końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 11.06.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 Wczoraj moja szkoła obchodziło 60-lecie ....... moja klasa spotkała sie po .......hmmm....24 latach wszystkich poznałam aż się łezka w oku zakręciła wspomnień i śmiechów nie było końca My, 4 lata temu, spotkalismy sie też po 24 latach od matury. Przybyli prawie wszyscy, a zabawa była przednia. Niestety troje z nas już nie żyje. Przed spotkaniem odwiedziliśmy ich groby. W duchu byli z nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 11.06.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 Rekordowicze, pobudka!!! Słońce świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.06.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 cześć andre ....wróciłam z kościoła ..... a wracając do zjazdu ......nasz wychowawca odszedł od nas kilka lat temu byliśmy na Jego grobie .....koleżanka choruje od 3 lat na raka...właśnie jest w trakcie trzeciej serii chemii ale jest bardzo dzielna i przyjechała na spotkanie ....kolega od 10 lat jeździ na wozku miał wypadek samochodowy i jest jednostronnie sparaliżowany .....ech życie czasem nie doceniamy swojego szczęścia i martwimy sie głupstwami dopiero jak człowek stanie w obliczu tragedii widzi jaki kiedyś był szczęśliwy i beztroski ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.06.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 cudna pogoda Śniadanko i kawka na tarasie w taki poranek- to jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 11.06.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 cześć andre ....wróciłam z kościoła ..... a wracając do zjazdu ......nasz wychowawca odszedł od nas kilka lat temu byliśmy na Jego grobie .....koleżanka choruje od 3 lat na raka...właśnie jest w trakcie trzeciej serii chemii ale jest bardzo dzielna i przyjechała na spotkanie ....kolega od 10 lat jeździ na wozku miał wypadek samochodowy i jest jednostronnie sparaliżowany .....ech życie czasem nie doceniamy swojego szczęścia i martwimy sie głupstwami dopiero jak człowek stanie w obliczu tragedii widzi jaki kiedyś był szczęśliwy i beztroski ..... Masz rację Ewa, kruche to nasze życie... Często dopiero stojąc przy grobach kogoś z rodziny lub znajomych tę prawdę sobie uświadamiamy. Po co gonić, rozpychać się łokciami, gdy to wszystko obruci się w perzynę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 11.06.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 cudna pogoda Śniadanko i kawka na tarasie w taki poranek- to jest to Cześć Verunia Ładny dzionek się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts