SławekD-żonka 13.06.2006 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 cześć wszystkim mamy piekniaste słoneczko za oknem Teska jak poszło wczoraj? tescik był zakręcony....ale mysle ze jest oki...najgorsze jest to ze szanowna komisja orzekła ze wyniki beda w poniedziałek a druga czesc egzaminu w piatek....najgorsze to czekanie jest..... Najważniejsze, że dobrze poszło Też nigdy nie lubiłam czekania na wyniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.06.2006 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 w poprzednim odcinku... Elo Inzyniero, ale zwątpiłam jak tu to zobaczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.06.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 czołem klikacze RW witam 13-go mam stresa idę sprzątać i plewić kwiaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.06.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Cześć Ewka a skąd ten stres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.06.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Cześć Ewka a skąd ten stres Dawida na wstawkę wołaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.06.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Cześć Ewka a skąd ten stres Dawida na wstawkę wołaja A co to wstawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.06.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Cześć Ewka a skąd ten stres Dawida na wstawkę wołaja A co to wstawka armia !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.06.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 mam stresa idę sprzątać i plewić kwiaty łączę się w bólu, też mam stresa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.06.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Cześć Ewka a skąd ten stres Dawida na wstawkę wołaja A co to wstawka armia !!!!!! na długo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.06.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Cześć Ewka a skąd ten stres Dawida na wstawkę wołaja A co to wstawka armia !!!!!! ale bilet juz dostał, czy dopiero na komisję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.06.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 jedzie na komisję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.06.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 mam stresa idę sprzątać i plewić kwiaty łączę się w bólu, też mam stresa monka a Tobie co ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.06.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 mam stresa idę sprzątać i plewić kwiaty łączę się w bólu, też mam stresa monka a Tobie co ???? córcia autokarem na wycieczkę nad morze pojechała, stresuje się podróżą wezwałam Policję żeby sprawdziła stan pojazdu i żeby kierowca dmuchnął w balonik ale nie wiem jak to się odbyło bo nie mogłam zaczekać z nią jak będą odjeżdżali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.06.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 jedzie na komisję a jest szansa, że go wezmą? może ma jakąś alergię albo coś Tak a propos - brat dostał całkowitą niezdolność - on mega alergik, to tego astygmatyk w plusach i wiecie, że po jakimś czasie od decyzji wezwał go wydział komunikacji do zrobienia specjalistycznych badań - na jego koszt oczywiście - i zabrali mu bezterminowe prawko, teraz ma na 2 lata i co te 2 lata musi powtarzac te badania i płacić za przedłużenie i w ogóle jeden wielki kłopot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.06.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 mam stresa idę sprzątać i plewić kwiaty łączę się w bólu, też mam stresa monka a Tobie co ???? córcia autokarem na wycieczkę nad morze pojechała, stresuje się podróżą wezwałam Policję żeby sprawdziła stan pojazdu i żeby kierowca dmuchnął w balonik ale nie wiem jak to się odbyło bo nie mogłam zaczekać z nią jak będą odjeżdżali mądra Kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.06.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 mam stresa idę sprzątać i plewić kwiaty łączę się w bólu, też mam stresa monka a Tobie co ???? córcia autokarem na wycieczkę nad morze pojechała, stresuje się podróżą wezwałam Policję żeby sprawdziła stan pojazdu i żeby kierowca dmuchnął w balonik ale nie wiem jak to się odbyło bo nie mogłam zaczekać z nią jak będą odjeżdżali Dobrze zrobiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.06.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 jedzie na komisję czyli na razie nic nie wiadomo a nie ma żadnych szans żeby się wymigać dzisiaj ta komisja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.06.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 stresa mam ,bo kilka m-cy temu był i przedstawił zaświadczenie z uczelni ,że studiuje zaocznie ,więc nie bardzo wiem po co teraz go wzywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.06.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 mam stresa idę sprzątać i plewić kwiaty łączę się w bólu, też mam stresa monka a Tobie co ???? córcia autokarem na wycieczkę nad morze pojechała, stresuje się podróżą wezwałam Policję żeby sprawdziła stan pojazdu i żeby kierowca dmuchnął w balonik ale nie wiem jak to się odbyło bo nie mogłam zaczekać z nią jak będą odjeżdżali mądra Kobieta jestem trochę spokojniejsza po sprawdzeniu, bo tak to nie wiem jak bym w pracy wysiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.06.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 to narazie ......idę do ogrodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts