kasztanka 13.06.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 dzien doberek we wroclawiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 13.06.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 jak budowanko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.06.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 jak budowanko? cześć kasztanko a jak u ciebie budowanko? pokazałabyś jakieś fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 13.06.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 kze co to sa te liczby pod tqwoimi postami? 52/21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 13.06.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 jak budowanko? cześć kasztanko a jak u ciebie budowanko? pokazałabyś jakieś fotki cze no u mnie kurka z fotkami kiepsko musze odrobic zaleglosci ale ilekroc jestem zapominam o zrobieniu fotek ..... postaram sie w srode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.06.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 dostałam wczoraj piwonie ....uwielbiam ich zapach czujecie jak pięknie pachną ??? piękne ale u nas jeszcze nie kwitną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.06.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 jak budowanko? cześć kasztanko a jak u ciebie budowanko? pokazałabyś jakieś fotki cze no u mnie kurka z fotkami kiepsko musze odrobic zaleglosci ale ilekroc jestem zapominam o zrobieniu fotek ..... postaram sie w srode ok. to czekam czytałam że już niedługo przeprowadzka, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 13.06.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 a u was jak tam? kiedy przeprowadzka widze ze okienka juz sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.06.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 a u was jak tam? kiedy przeprowadzka widze ze okienka juz sa myślę że w grudniu, na świeta zobaczymy na ile kaski starczy no okienka są a niedługo tynki, ogrzewanie, posadzki ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 13.06.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 jak budowanko? cześć kasztanko a jak u ciebie budowanko? pokazałabyś jakieś fotki cze no u mnie kurka z fotkami kiepsko musze odrobic zaleglosci ale ilekroc jestem zapominam o zrobieniu fotek ..... postaram sie w srode ok. to czekam czytałam że już niedługo przeprowadzka, tak? nio tak! koniec lipca i ani chwili dluzej nie bede czekac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 13.06.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 a u was jak tam? kiedy przeprowadzka widze ze okienka juz sa myślę że w grudniu, na świeta zobaczymy na ile kaski starczy no okienka są a niedługo tynki, ogrzewanie, posadzki ..... czyli najgorszy etap ...... osobiscie wolalam stawianie murow i obecnie wole poszukiwanie wykonczen niz te instalacje beznadziejne ..... kasa leci i zadnego efektu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.06.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Cześć Kasztanka kze co to sa te liczby pod tqwoimi postami? 52/21 No właśnie, mnie też to zastanawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.06.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 jak budowanko? cześć kasztanko a jak u ciebie budowanko? pokazałabyś jakieś fotki cze no u mnie kurka z fotkami kiepsko musze odrobic zaleglosci ale ilekroc jestem zapominam o zrobieniu fotek ..... postaram sie w srode ok. to czekam czytałam że już niedługo przeprowadzka, tak? nio tak! koniec lipca i ani chwili dluzej nie bede czekac! super, to fajny okres na wprowadzenie się w jakim stanie będzie domek jak się wprowadzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 13.06.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Cześć Kasztanka kze co to sa te liczby pod tqwoimi postami? 52/21 No właśnie, mnie też to zastanawia czeee no juz dawno mialam zadac to pytanie ale jakos mi umykalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.06.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 a u was jak tam? kiedy przeprowadzka widze ze okienka juz sa myślę że w grudniu, na świeta zobaczymy na ile kaski starczy no okienka są a niedługo tynki, ogrzewanie, posadzki ..... czyli najgorszy etap ...... osobiscie wolalam stawianie murow i obecnie wole poszukiwanie wykonczen niz te instalacje beznadziejne ..... kasa leci i zadnego efektu:) z poszukiwaniem wykończeniówki to może być u mnie problem...decyzyjny ale to fakt też wolałam jak mury powstawały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.06.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Cześć Kasztanka kze co to sa te liczby pod tqwoimi postami? 52/21 No właśnie, mnie też to zastanawia moze to jakiś szyfr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 13.06.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 jak budowanko? cześć kasztanko a jak u ciebie budowanko? pokazałabyś jakieś fotki cze no u mnie kurka z fotkami kiepsko musze odrobic zaleglosci ale ilekroc jestem zapominam o zrobieniu fotek ..... postaram sie w srode ok. to czekam czytałam że już niedługo przeprowadzka, tak? nio tak! koniec lipca i ani chwili dluzej nie bede czekac! super, to fajny okres na wprowadzenie się w jakim stanie będzie domek jak się wprowadzicie? no mniej wiecej: dol skonczony, a gora do pomalowania i do poukladania panele z wykonczona pralnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 13.06.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 a u was jak tam? kiedy przeprowadzka widze ze okienka juz sa myślę że w grudniu, na świeta zobaczymy na ile kaski starczy no okienka są a niedługo tynki, ogrzewanie, posadzki ..... czyli najgorszy etap ...... osobiscie wolalam stawianie murow i obecnie wole poszukiwanie wykonczen niz te instalacje beznadziejne ..... kasa leci i zadnego efektu:) z poszukiwaniem wykończeniówki to może być u mnie problem...decyzyjny ale to fakt też wolałam jak mury powstawały jasne ze problem zawsze jest ale to te przyjemne problemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 13.06.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 a wy KASIA kiedy wprowadzacie sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.06.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 ale to te przyjemne problemy! Ja na razie szału dostaję wykończeniówka wykańcza A kiedy się wprowadzamy - nie wiem - i to jest oficjalna wersja, do gwiazdki'06 na pewno - przynajmniej tak mi się wydaje Ciągle gazu nie mamy, na wszystko trzeba długo czekać, a my nie mamy kiedy jeździć i załatwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts