kasztanka 13.06.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 JESTESCIE JUZ BLISKO CHYBA .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 13.06.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 ale to te przyjemne problemy! Ja na razie szału dostaję wykończeniówka wykańcza A kiedy się wprowadzamy - nie wiem - i to jest oficjalna wersja, do gwiazdki'06 na pewno - przynajmniej tak mi się wydaje Ciągle gazu nie mamy, na wszystko trzeba długo czekać, a my nie mamy kiedy jeździć i załatwiać no tak akiedy mebelki beda w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.06.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 ale to te przyjemne problemy! Ja na razie szału dostaję wykończeniówka wykańcza A kiedy się wprowadzamy - nie wiem - i to jest oficjalna wersja, do gwiazdki'06 na pewno - przynajmniej tak mi się wydaje Ciągle gazu nie mamy, na wszystko trzeba długo czekać, a my nie mamy kiedy jeździć i załatwiać no tak akiedy mebelki beda w kuchni? Pogubiłam się w rachubach jakieś 4 tygodnie, jak nie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 13.06.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Kasia ale ci fajnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 13.06.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 ale to te przyjemne problemy! Ja na razie szału dostaję wykończeniówka wykańcza A kiedy się wprowadzamy - nie wiem - i to jest oficjalna wersja, do gwiazdki'06 na pewno - przynajmniej tak mi się wydaje Ciągle gazu nie mamy, na wszystko trzeba długo czekać, a my nie mamy kiedy jeździć i załatwiać no tak akiedy mebelki beda w kuchni? Pogubiłam się w rachubach jakieś 4 tygodnie, jak nie 5 no to coz ci wiecej do szczescia potrzebne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.06.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Kasia ale ci fajnie.. wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.06.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 ale to te przyjemne problemy! Ja na razie szału dostaję wykończeniówka wykańcza A kiedy się wprowadzamy - nie wiem - i to jest oficjalna wersja, do gwiazdki'06 na pewno - przynajmniej tak mi się wydaje Ciągle gazu nie mamy, na wszystko trzeba długo czekać, a my nie mamy kiedy jeździć i załatwiać no tak akiedy mebelki beda w kuchni? Pogubiłam się w rachubach jakieś 4 tygodnie, jak nie 5 no to coz ci wiecej do szczescia potrzebne? Gazzzz, dalej wszystko do wymalowania (bo Sławek na razie dopieszcza i wyprawia wszystkie nierówności tynkarskie - ale za bardzo się z tym cacka ), panele trza położyć, schody zamówić i czekać, bruk przed domem raczej konieczny, bo połowę piaskownicy się wnosi do domu no i sypialnia do nas - bo zadecydowaliśmy, że młodą rzucamy na głęboką wodę i nie tyle że pójdzie sama do własnego pokoju to jeszcze na nowe (nasze stare ) łóżko... na drzwi wewnętrzna możemy już czekać mieszkając. A Wy Piotrusia przeprowadzicie do własnego pokoju od razu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yanek 13.06.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 ...ja pierdzielę - jak gorąco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.06.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 ...ja pierdzielę - jak gorąco... Nie jest tak źle, jestem niedaleko od Ciebie ... ale siedzę w biurze gdzie słońce już nie świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.06.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 kze co to sa te liczby pod tqwoimi postami? 52/21 Numer działki. Ja mam działkę nr 21, która należy do dużej działki o numerze 52. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 13.06.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 WITAJCIE!G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 13.06.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Cześć Krzyś U nas powoli do przodu, a u Was, jakieś newsy? Wznawiam działalność budowlaną. Dziś weszli dekarze i rozpoczyna się układanie dachu... Oprócz tego murarze (już nowi) maja wymurować mi ścianki działowe. Bez tego nie może wejść elektryk i gość od alarmu. A bez tego nie mogę zamontowac okien... A poza tym mam bilet na mecz Kostaryka-Polska.. Chyba jednak pojadę. Może choć ostatni mecz Polacy wygrają.. to super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.06.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Cześć Asiu _____________________ kze co to sa te liczby pod tqwoimi postami? 52/21 Numer działki. Ja mam działkę nr 21, która należy do dużej działki o numerze 52. Qrczak Krzyś, to może lepiej wykasuj taki dokładny namiar na Ciebie, bo jak wiadomo nie tylko uczciwi forumowicze tu zaglądają niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.06.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 cześć wszystkim!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 13.06.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 jesteśmy dziśrozżaleni. Wczoraj fachowcy powiedzieli nam , że ok. 12-14, będą zalewać ławy, a zalali je z samego rana i nie dali znać, a tak chcieliśmy to zobaczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 13.06.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 zraz pojedziemy je zobaczyc- tzn. ławy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 13.06.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 w poniedziałek mają zacząć murować bloczki fundamentowe, może uda się do końca miesiąca skończyć stan zero... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 13.06.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 ...ja pierdzielę - jak gorąco... Nie jest tak źle, jestem niedaleko od Ciebie ... ale siedzę w biurze gdzie słońce już nie świeci a ja zaraz idę na dwór i cieszę się, że jest tak cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.06.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Cześć Asiu _____________________ kze co to sa te liczby pod tqwoimi postami? 52/21 Numer działki. Ja mam działkę nr 21, która należy do dużej działki o numerze 52. Qrczak Krzyś, to może lepiej wykasuj taki dokładny namiar na Ciebie, bo jak wiadomo nie tylko uczciwi forumowicze tu zaglądają niestety Ale jeszcze musieliby wiedzieć na jakiej ulicy mieszkam... Poza tym osoby z naszej łączki sugerowały by łatwiej było nicki skojarzyć z działkami - sąsiadami to sugerowały by taki nr umieszczać.. Niemniej mysle, że niedługo skasuje go.. Myslę, że sąsiedzi już wiedzą jaki mam nick... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.06.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Cześć Krzyś U nas powoli do przodu, a u Was, jakieś newsy? Wznawiam działalność budowlaną. Dziś weszli dekarze i rozpoczyna się układanie dachu... Oprócz tego murarze (już nowi) maja wymurować mi ścianki działowe. Bez tego nie może wejść elektryk i gość od alarmu. A bez tego nie mogę zamontowac okien... A poza tym mam bilet na mecz Kostaryka-Polska.. Chyba jednak pojadę. Może choć ostatni mecz Polacy wygrają.. to super! Ale co super! mecz, czy dach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts